Z útočníka Jiméneze se má stát nejdražší posila v historii Wolverhamptonu

29.03.2019, 12:40
Aktuality
Raúl Jiménez by chtěl i nadále hrát za Wolverhampton Wanderers a toto přání se mu pravděpodobně splní. Mexický útočník v týmu nováčka anglické nejvyšší soutěže hostuje z Benfiky a Vlci mají eminentní zájem o trvalý přestup, svědčí o tom fakt, že z Jiméneze hodlají udělat nejdražší posilu ve své historii...

Sedmadvacetiletý útočník za Wolves zatím nastoupil k 35 soutěžním zápasům a na své konto si připsal patnáct gólů, na dalších sedmi zásazích se pak podílel přesnými finálními přihrávkami. Má tak svůj podíl na tom, že Wolverhampton je na sedmém místě tabulky Premier League a probojoval se do semifinále FA Cupu.

"Rád bych zůstal u Wolves, jsem zde velmi šťastný. Wolverhampton vytvořil velký projekt, není zcela běžné, aby nováček bojoval o místo v Evropské lize," řekl nedávno Jiménez.

Transfer Jiméneze nebude levný a dle tisku vyjde na 25 milionů liber. Jednat se bude o nový rekord v historii klubu, zatím nejdražší posilou je Adama Traoré, za toho vedení do Middlesbrough v srpnu loňského roku poslalo o sedm milionů liber méně.

Autor: Tomáš Pavlík / The Telegraph

Komentáře (121)

Přidat komentář
Hokaido

A bude stát za každou penny z těch 25 mega. Skvělej hráč.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Horcmen

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Reagovat
vicinda07

fantasy poklad 2018/19...nemal som ho ani 1 kolo, preto som na tom tak ako som

Reagovat
t0mmy33MCFC

Myslite, ze pokud Vlci budou v tom "projektu" pokracovat a utracet vice a vice, (coz budou muset, pokud se chteji stabilizovat v horni pulce tabulky a slysel jsem ze maji i vyssi cile) strhne se na ne od zdejsich odborniku taky takovy "hate" jako na CFC ci MCFC ?

Reagovat
bobis21

mě už jsou teď stejně nesympatičtí jako citizens (teda city je teď ještě horší tím že je trénuje ta mrdka, ale jinak by na tom byli stejně)

Reagovat
zlatan-legend

Řekla mrdka

Reagovat
bobis21

od fanouška barcelony to beru jako poklonu

Reagovat
t0mmy33MCFC

aha takze Madridista?

Reagovat
bobis21

rozkliknutí informací, kde mám uvedené oblíbené kluby, máš zakázané od doktora nebo co?

Reagovat
t0mmy33MCFC

vzdyt o zpravu nize pisu, ze jsem to uz cekoval ale nevidim tam nic spolecneho s Anglii ci averzi vuci Pepovi.... snad leda jak zpival Nohavica, "az bude Banik porazet Barcelonu" ?

Reagovat
bobis21

tak barcelona je nejméně sympatický klub na světě, na to nemusím fandit žádnému rivalovi. A pepek hraje hnusný fotbal a hlavně kvůli němu šla atraktivita BL strašně dolů, protože začal hrát s největším klubem v lize ten antifotbal a pak ho některé další týmy bohužel následovaly. Navíc je to snad nejvíc overrated trenér.

Reagovat
t0mmy33MCFC

me osobne taky nebyla Barca nikdy sympaticka a to jaky driv hrali fotbal, kazdopadne to co momentalne hraje City, si myslim ze vetsina lidi potvrdi, ze je nejlepsi fotbal na svete, nebo kdo hraje lepsi? a jak pises "antifotbal" , pokud tim myslis prihravani si na pulce, to mi prijde ze je casto zpusobene prave tim, ze protivnik hraje prave "antifotbal" a absolutne nechce napadat

Reagovat
zelda

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
Rarášek

Dřiv se mi to taky nelíbilo, ale je vidět, že i Pepek se posunul. Fotbal City je skvělej ..

Reagovat
bobis21

jenže to že protivník zaleze si právě způsobují jeho týmy samy tím jak hrají proto radši budu sledovat fotbal kde oba týmy útočí než jak jeden tým drží míč a nic se neděje.

Reagovat
Ondiis

No on jim ten míč nejde vzít, to je ten problém tak je jednodušší zalézt a betonovat, než se marně pokoušet získat balón a mírně to otevřít

Reagovat
bobis21

však já říkám že si za to můžou sami - hrají tak, že se snaží neztratit míč. Soupeř se tomu stylu potom přizpůsobí.

Reagovat
icemike

Reagovat
gunner123

Reagovat
mistr129

Reagovat
zlatan-legend

Ty vole . Kamkoliv Pep přišel, tak hrál ten tým snad nejlepší a nejpohlednější fotbal Buď soudnej

Reagovat
bobis21

protože každému se líbí stejný fotbal, že? Kvůli tomu hnusu co hrál v barceloně jsem málem přestal sledovat fotbal, protože nic nudnějšího jsem nikdy neviděl. A v Bayernu i část jejich fans (postupem času čím dál větší) na tu hru nadávala.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu "objektivni " hodnoceni

Reagovat
bobis21

"objektivní" = souhlasí s tebou, že?

Reagovat
smazaný uživatel

zoj si ve svem svete ty antifotbale. tohle letelo naposledy tak pred cca 7 lety ne?

Reagovat
bobis21

Tak já třeba znám celkem hodně lidí kteří jeho fotbal nemůžou vidět. Vlastně už mě nenapadá moc lidí které znám a mají jeho fotbal rádi. Pro mě je to prostě styl hry který mě nejméně baví. Pokud tebe baví, fajn, klidně ho sleduj. Já se radši podívám na cokoliv jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak to ale nevykladej jako objektivni pravdu, kterou musi videt i nefanousek rivala..

Reagovat
bobis21

Vždyť celá diskuze byla o osobních sympatiích ke klubům. Ty jsi tady začal předvádět jako by se všem musel líbit stejný fotbal jako tobě a ten tomu se líbí něco jiného je hned neobjektivní

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem zacal predvadet, ze se vsem musi libit stejmy fotbal jako me. ?? a to proboha kde? tys tu psal, ze nemusis fandit, zadnemu rivalovi, abys mohl vykladat to, co vykladas = je to objektivni hodnoceni, ktere by mel i jiny clovek.

ale tak klidne se to dal snaz trapne otacet na me...

Reagovat
bobis21

takže jsi mě prostě jen špatně pochopil, nic o žádné objektivní pravdě jsem nikdy nenapsal

já říkal že na to aby mi nebyli sympatičtí nemusím fandit jejich rivalům, a ty jsi na to napsal že to není objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

ne tys napsal, ze je to nejmene sympaticky klub na svete, ne ze jsou nesympaticti (coz je trochu dost rozdil..). ok mas pravdu, ze jsem to blbe pochopil, ale stejne nevim, jakym zpusobem muzes tvrdit, ze to tvrzeni neovlivnuje tve fanouskovstvi, kdyz tim fanouskem rivala jsi...

Reagovat
bobis21

jakého rivala? Který z těch klubů je rivalem Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

mam za to, ze s realem nimi minimalne sympatizujes

Reagovat
bobis21

jo ty máš pocit, tak to pardon

Ne, s realem nijak nesympatizuji. Např. z posledních dvou sezon LM jsem jim přál jen proti PSG a Neapoli, jinak jsem vždy přál více jejich soupeři Proti Barceloně přeji úplně každému. Pokud by se dalo o některých klubech ve španělsku říct že jsou mi sympatické, tak by to byly spíše kluby jako Betis, Bilbao, Alaves nebo la coruna - ale ani jednomu z nich taky nijak nefandím, protože mě ta liga prostě nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses strasnej chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

skoda, ze nemas v oblibenych zadnej anglickej tym, abych te mohl nejak narknout kazdopadne u nekterych fanousku mi prijde ze hejtuji jen kvuli tomu, ze si dotycny klub ktery zacal utracet , dovoluje ohrozovat jejich pozici/trofeje, aniz by resili jak famozni fotbal ten tym treba zrovna hraje ... a ze nazyvas nejlepsiho trenera sveta mrdkou, to nevim jaka osobni zkusenost te k tomu vede?

Reagovat
mesyas

Ne. nenávist těch dvou klubů je zapříčiněná penězi a hlavně úspěchem. Vlci sice mají "nějaký projekt", ale úspěšné(myšleno trofeje) jako ti dva podle mě nebudou Jako jo, občas se objeví nějaký ten hejt, ale nic strašného asi.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj prave mi prijde , ze utraceni lidem nevadi, dokud to nejak nezacne ohrozovat uspechy jejich klubu

Reagovat
KingMaster13

To ani ne, mě začalo vadit, že třeba vy, PSG nebo později jsme se bohužel přidali i my. Tak vyhodili šílenosti za hráče, nefungovalo to, tak vyhodili ještě víc, zjistili že opět je to na hovno, tak opět vyhodili další prachy a zase obměnili kádr. Třeba Robinho, Jo se koupí, pak to nejde.... musí se přivést Aguero, Džeko, Balotelli, najednou zjistíte, že na hrot jich máte moc, tak zase 2 prodáte, přivedete Bonyho a takhle se to furt točí U nás zase Fellaini, Schneiderlin, Schweinstiger Darmian, tak se musel koupit Di Mária, nevyšel tak střelit přivedl se honem Pogba, kterej byl taky dlouho na prd. Tohle prostě nemám rád

Reagovat
t0mmy33MCFC

souhlas City to melo ze zacatku takove, ted uz je to stabilnejsi

Reagovat
KingMaster13

Ale jo, už je to taky lepší, ačkoli ten třes v obraně předminulé léto to byl taky děs Ale snad už to takový šílenosti nebudou, nicméně kolem toho roku 2012 jste se mi tím fakt zhnusili a to jsem vás předtím měl i celkem rád a v tý první vlně když přišel Robinho, Jo, hrál u vás Santa Cruz tak jsem vám i přál

Reagovat
blade115

Asi ne, Swarley je dost zaneprázdněn hejtováním právě CFC nebo teenagerů v MHD, co ho nepustí sednout.

Reagovat
KingMaster13

No jako jestli to bude alespoň trochu koncepční práce tak je hejtit nebudu. Mě strašně vadí jen, když si někdo koupí třeba 8 hráčů do základu za velký prachy, další rok to úplně obmění protože úspěch to nepřineslo, další rok opět a tím to akorát kazí fotbal. Pokud vlci budou přesně vědět koho koupit aby šli nějakou postupnou cestou nahoru, takže koupí třeba 2 nadějný kluky, přidají 1 z akademie a k tomu koupí třeba výhodně 2 postarší týpky, kterým bude končit smlouva tak to pro mě bude třeba stejně sympatický projekt jako Monako. Pokud ale koupi Aguera za 190, Kane za 170 a Kroose za 150, po roce si uvědomí že jim to nefunguje tak přivedou za 2 kila Pogbu tak jim logicky přát nebudu Záleží jakou cestou půjdou. Pokud do toho budou fakt pumpovat nesmyslně prachy, tak hejtry budou mít.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hate je ale nepochopiteľný, lebo tuším ani Barcelona nie je financovaná iba zo vstupného.

Reagovat
noustres

Pokud vim. Klub patří pod Fosun International, vlastník je Jeff Shi. Je to další vlaštovka z východu. Je to v podstatě mezinárodní konglomerát co už schlamstnul řadu amerických firem. Obory ve kterých jedou jsou více než zajímavé. Zdravotnictví, cestovní ruch, móda, bankovnictví. Snědli i pojišťovnu Meadowbrook pak ropáky Roc Oil. (aus) Naposled začali cpát prachy do Indie. Zkrátka další akvizice Čínské budoucnosti. Vliv Rusko, Čína, Irán začíná zasahovat do nejvyšších pater (viz spekulace o LM o Víkendech a dopo hracích termínech, jen uvažování o tom už napovídá ve kterých klubech bude vytékat nejvíce penězokazu)

Reagovat
Elliasson

Írán a fotbal? To spíš Saudi, Emiráty a Katar.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tých médiami uvádzaných 25 miliónov by to bol vzhľadom k súčasným cenám na hráčskom trhu pre Vlkov dobrý kauf. Jiménez sa v klube dobre adaptoval, sám tvrdí, že je vo Wolverhampton šťastný a čo je hlavné je pre tím v ofenzíve extrémne platný... tu zo strany klubu nie je čo riešiť a treba si siahnuť do kapsy, ak majú ambície operovať v hornej časti tabuľky PL prípadne si zahrať EL.

Reagovat
Gazdo

A Adama sa zatial ako javi? Sleduje ich niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedná velka katastrofa Adama. Nehraje tymově a jenom soluje.

Reagovat
Gazdo

Tak taky bol vzdy no. Skoda ho lebo potencial velky

Reagovat
Ondiis

Reagovat
pingla

Tak on nemá s fotbalem moc co společného, ale jeho rychlost a zrychlení je famózní

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak bacha na letadla.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Whitemedia

Sarri on Hudson-Odoi with England:„No. I only watched 20 minutes.I had 14 players in the national teams so I had no time to watch 20 matches. So I saw the English national team for only 20–25 mins. Cal didn't start very well for 20 mins on the right, he did well on the left“

But when asked if he is ready to start a PL game for the first time, started reply by saying: „I don't know.“

Sarri asked about starting Hudson-Odoi vs Cardiff: „We have to play 8 matches in 23 days, I am sure Callum will start two or three matches.“

ale je tam pokrok, když Sarri sledoval repre zápas

Reagovat
ajouki

Ty jeho kecy jsou nesnesitelné. V pondělí se hrály 2 zápasy, kde měla Chelsea své hráče. Barkley a Odoi za Anglii. Giroud a Kanté za Francii. Nevím co jiného by měl dělat, než sledovat CHO v akci. Do ofenzívy mu ani nic jiného nezbývá. Hazarda proti Kypru fakt sledovat nepotřebuje. Tragédy Pedra a Williana do reprezentace raději ani nezvou.

Stejně to chtěl ale celé říct, jen aby zmínil těch slabších 20 minut. Škoda, že už nezmíní, že i tak to bylo lepší než poslední ligové výkony v podání našich borců.

Reagovat
Mimalu

Tak v PL se hraje z 90 minut v průměru nějakých 48 minut, na repre úrovni to bude dost možná ještě míň. Myslím, že to bude praktika drtivé většiny koučů, že si ty zápasy nechají sestříhat tak, aby viděli to podstatné zejména s vlastními hráči. 25 minut je tak maximální doba, aby se do toho vešlo vše, co mohlo Sarriho zajímat, netřeba z toho dělat nějaký hon na čarodějnice...

Reagovat
ajouki

Promiň, ale to není polehčující okolnost. Hráč, kterého má za úkol rozvinou, debutuje v národním týmu v ostrém zápase kvalifikace (zároveň v tom nejtěžším za celý kvalifikační cyklus), a on si nedokáže najít čas se na ten zápas podívat?

Reagovat
Mimalu

samozřejmě že to je polehčující okolnost, jestli shlédne sestříhaný zápas zaměřený na jeho hráče, který si může různě stopnout, přehrát některé okamžiky jednoduše znovu, tak je to naprosto dostatečný způsob jak zhodnotit svého hráče. On tam není od toho aby koukal na zápasy národních týmů, které mu nic nedají, ale je tam od toho aby připravil svůj tým na nadcházející soupeře.

Reagovat
ajouki

Ty ho ale obhajuješ něčím, co se ani nestalo. Sarri na tiskovce říkal, že sledoval jen 20 minut z kvalifikačních zápasů Anglie.

Ať klidně na národní týmy dlabe. Hazarda proti Kypru nebo Jorginha proti Lichtenštejnsku nikdo vidět nepotřebuje. Když ale hraje hráč, co se svými výkony tlačí do základu, svůj největší zápas sezony, tak bych od něj čekal osobní zaujetí. Jsou trenéři, kteří na ty zápasy jezdí hráče podpořit osobně. Sarrimu je budoucnost klubu ukradená. Za celý rok nebyl ani na jednom zápase akademie. Na LM proti Monaku došli třeba John Terry a Petr Čech, co v klubu už roky nejsou, ale on ani jednou.

Reagovat
Mimalu

aha, takže on koukal na 20 minut, ale dokázal z nich zhodnotit, že úvodních 20 minut mu nevyšlo, ale po přesunu na druhou stranu hrál dobře? To je potom génius pokud teda koukal na souvislých 20 minut a ne na sestřih... Asi mu budoucnost ukradená je, ale čumění 90 minut jak Anglie drtí Černou Horu opravdu není jediný způsob jak zhodnotit působení svého hráče.

Reagovat
ajouki

Dávno jsem si zvykl, že vyjádření Sarriho nemusí dávat smysl.

Reagovat
Mimalu

tak nejen jeho, víceméně každý trenér co neovládá jazyk se vyjadřuje zkratkovitě a nedává moc smysl. Conte měl taky často dost zvláštní vyjádření které musel později dovysvětlovat, Ancelottiho v prvním roce nemělo smysl ani sledovat

Reagovat
Whitemedia

musíš to brát tak, že se postupně zlepšuje.. v létě totiž říkal, že na repre nekouká vůbec, protože mu to nic nedává a MS ani nezapnul..

Reagovat
kvasha16

*taka oprava, v PL sa hraje najviac z top lig, okolo 60 +- 2 minuty ked dobre pamatam

Reagovat
Busby babes

mohli bychom ho v lete vysvobodit.

Reagovat
Whitemedia

Sarriho vysvoboďte..

Reagovat
icemike

Ano, dostaňte ho z tepláků

Reagovat
Benfica

anglicka liga mu sadla viac ako portugalska

Reagovat
Sandstorm

Portugalská je velmi specifická a ne každému sedne.

Reagovat
Benfica

každá je niečím špecifická, niečím iná, minimálne z top 15 líg na svete určite..

Reagovat
fenixLFC

25 mega? mohli by sme ponuknut 35-40 a skusit ho ulovit

Reagovat
SCELO

koho toho na fotke nad nami ? ze ty si to zase prehnal s drogami....

Reagovat
fenixLFC

wow to mi je inteligentna odpoved. ze ty ten futbal ani nesledujes

Reagovat
SCELO

aky napad taka odpoved...

Reagovat
fenixLFC

esteze si mi to vyargumentoval

Reagovat
SCELO

na tom treba nie argumentovat ?

Reagovat
SCELO

*nieco

Reagovat
fenixLFC

netreba iba ma zaujima ci si ho videl aj niekedy hrat (okrem zapasu s nami). asi sotva

Reagovat
SCELO

napis mi prosim, co ty, resp. ake by si ty chcel, aby mal LFC ambicie do buducna...

Reagovat
fenixLFC

takze nevidel

Reagovat
Sandstorm

Tak určitě, zkuste to a ulovte ho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

16:29 PSG nabízí Herrerovi tříletý kontrakt

Ander Herrera po sezóně dost možná opustí Manchester United, zamířit by potom mohl do Paris Saint-Germain. Úřadující francouzský šampion již měl dokonce zkušenému záložníkovi nabídnout tříletý kontrakt.

Proč maj potřebu kupovat takový prumeraky?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím prosím ať je to pravda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Aby pravidelně končili v osmifinále LM

Reagovat
Sandstorm

Nevím jaké prumeraky kupují, nicméně Herreru by nekoupili, ale pouze podepsali.

Reagovat
Busby babes

Raphael Varane’s brother and his representative have offered Raphael Varane to #mufc. Serious negotiations have begun. Real Madrid want €80m, but #mufc do not want to pay it. Koulibaly is Madrid's first choice replacement #mulive [calcionapoli24, @Sport_Witness]

Varane podepise novou smlouvu v Madridu:

a) v cervnu

b) v cervenci

c) v srpnu

Reagovat
Sandstorm

Jestli nechceme dát 80 za Varaneho, tak ať se na prestupovym trhu radši ani o nic nepokousime. Nedáme 80 za Varaneho, abychom potom dali 65 za prumeraka Maguirea.

Reagovat
Busby babes

tak neverim, ze by si Real rekl za Varaneho jen 80.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco ale zelam si co najviac velkych prestupov

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze bude hodne zalezet na tom, jestli ten Guardian nebo Independent psali o tom Madridu a jeho financich pravdu. Pokud jo, tak bych na to uplne nesazel. My budem chtit utracet, to je jasny, my to potrebujem. Ale dal? Barca si uz velke castky utratila (pocitam i s tim druhym z Ajaxu), Bayern asi taky jeste nekoho koupi, City potrebuje spis nejake DM a pak mozna vyhledove hrota za Kuna, ale jinak?

U Chelsea kdo vi a Liverpool je otazka jestli pujde po velkym a drahym jmenu nebo nekom levnejsim do sirsiho kadru. bude to zajimave leto.

Reagovat
Gazdo

City ma Jezisa nie?

Reagovat
Busby babes

tak nemuzou mit jen jednoho utocnika, ne? A to si jeste myslim, ze kvalitou na to byt jednicka v takovem klubu jeste nema a nejsem si jistej, jestli nekdy bude mit.

Reagovat
Gazdo

Tak ale stale ma len 22. Aj to cerstvych myslim. Ono sa to nezda lebo uz je na scene dlhsie. Kazdopadne mas pravdu utocnik c2 sa zide ale kludne ho moze na stare kolena robit aj spominany aguero ak sa nerozhodne ukoncit karieru za chvilku. A ak hej tak by som uz kupoval byt city iba utocnika c2 k jesusovi nie naopak. A pokial city by jesusa nechcelo tak nech sa paci v lete moze prist

Reagovat
Busby babes

vsak ja nerikam, ze jsem si jistej, ze na to nebude mit. Je mladej, uvidi se. Ale nedivil bych se, kdyby City chtelo privest hrotoveho utocnika. Mozna to nebudou resit letos, ale az za rok, ale kdo vi. ae je to jen muj nazor, nebo respektive spis zamysleni, kdy by v lete mohl byt nejakej velkej prestup.

Reagovat
Gazdo

No to rozhodne mohol. Jesus do Barcelony a mali by ste o starost menej. Pripadne Rashforda beriem

Reagovat
Busby babes

Rasford do Bracelony pojede jen na odvetnej zapas...

Reagovat
Gazdo

A po zapase rovno moze podpisat zmluvu len dufam ze nie s vami aj ked v poslednej dobe mi pride taky strateny trosku a ja neviem taky ako keby mu to uz stupalo do hlavy

Reagovat
Busby babes

vsak je uplne v pohode. Nema zadnej duvod odchazet a ani nechce. Ole z nej udelal jednicku do utoku, poslednich par zapasu hral se zranenim, coz ho trochu limitovalo. Snad uz je ted ok. Dela se okolo toho jen halo, protoze jedna o nove smlouve. Dnesni doba, kdy se z kazdy prkotiny dela desny drama...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ho včera?

právě zase začíná dokazovat, že má, akorát Kun ho svými výkony nepustí. Je pravda, že měl půlroční odmlku..

Reagovat
mxyzptllk

dřív jsem četl, že má výstupku 35 mega, ale jestli jen 25, tak není o čem. Zvlášť v dnešní době je to fakt skoro zadarmo za takhle skvělýho hráče.

Doufám, že to vyjde a stejně tak Evropa příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny útočník, hneď by som ho bral do Chelsea miesto tých vemien, čo tam sú teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas až tak parádny? Do klubu s najvyššími ambíciami max. na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, je parádny. Štatisticky má takmer na zápas buď gól alebo asistenciu. A to hrá v mierne nadpriemernom mužstve. S lepšími hráčmi v mužstve je predpoklad, že by bol ešte lepší. Mne osobne sa páči, svojou hrou mi pripomína Costu avšak tento to má v hlave zrovnane

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem, že sa ľuďom pozdáva, no hrať za klub a nováčika (ešte ma ten klub aj výbornú zálohu), kde nie je taký tlak na výsledky, je niečo úplne iné ako hrať za Chelsea.

+ má 0.6 bodu na zápas túto sezónu. Ako netvrdím, že by sa nemohol presadiť, nie som veštec, no príde mi tu na EF, že sa z neho robí lepší hráč, ako reálne a aktuálne je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak na výsledky tam samozrejme je. Pri tých investíciách si nemohli dovoliť vypadnúť a ani skončiť horšie ako v kľudnom strede tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdielne ciele, rozdielny tlak. Keď prehrá zápas klub, ktorý má ambície na stred tabuľky a Chelsea, kt. má ambície vyhrať každý zápas a získať titul, je niečo iné, nie každý hráč ten tlak zvládne.

+ Sa nepresadil v Benfice.

Reagovat
pingla

Ale musí hrát s Jotou, jinak bude poloviční

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele