Z Juventusu po pěti letech odejde úspěšný trenér Allegri

17.05.2019, 13:32
Aktuality
Turínský Juventus bude mít po pěti letech znovu nového trenéra. U kormidla Staré dámy nebude pokračovat Massimiliano Allegri, italský mistr to oznámil dnes po obědě v oficiálním prohlášení...

Allegri dříve vedl AC Milán a s Juventusem během pěti let získal pět italských titulů, k nimž přidal dalších šest trofejí, vedle toho s Bianconeri dvakrát došel až do finále Ligy mistrů. Smlouvu má ještě na jeden rok a vedení se rozhodlo tento kontrakt předčasně ukončit.

"Massimiliano Allegri nebude v sezoně 2019/2020 sedět na lavičce Juventusu," sdělil dnes Juventus.

"Trenér a prezident Andrea Agnelli se sejdou společně s médii na zítřejší tiskové konferenci, ta se bude konat od 14 hodin v prostorách Allianz Stadium," doplnila Stará dáma.

Tisk na Apeninském poloostrově o případném nástupci Allegriho spekuluje už několik týdnů a ve hře jsou dva velké návraty - jedním z kandidátů je v tuto chvíli nezaměstnaný Antonio Conte, tím dalším pak kormidelník francouzské reprezentace Didier Deschamps.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (302)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele