Z chyb se musíme poučit, nabádá spoluhráče Dani Olmo

05.02.2020, 11:13
Aktuality
Daniel Olmo za sebou má prvních deset dní v RB Lipsko a úvod nového angažmá si jistě představoval jinak, alespoň tedy co se týmové stránky týče. Německý klub o víkendu přišel o vedení v tabulce 1. Bundesligy a včera vypadl z poháru, nezabránila tomu ani první trefa španělského reprezentanta v novém dresu...

Olmo přišel za zatím dvacet milionů eur z Dinama Záhřeb a ve víkendovém souboji s Gladbachem (2:2) se na trávník dostal v průběhu druhého poločasu. Včera odehrál celou druhou půli a v 68. minutě snížil na průběžných 1:2, vyrovnat ovšem Lipsko nedokázalo a v nastavení jeho vyřazení zpečetil Filip Kostić.

"Z výsledku jsme samozřejmě hodně zklamaní, teď se musíme poučit z našich chyb a pokračovat v tvrdé práci," řekl Olmo v rozhovoru pro internetové stránky klubu.

"Stále jsme ve hře ve dvou soutěžích a v následujících týdnech si chceme vést lépe," dodal.

Lipsko neuspělo ve Frankfurtu už koncem ledna v rámci německé nejvyšší soutěže a v úterý večer prohrávalo od 17. minuty. Svěřenci trenéra Juliana Nagelsmanna nezopakují loňskou cestu až do finále, sezonu ale mají i tak rozehranou velmi dobře, bojují o německý titul a v osmifinále Ligy mistrů se střetnou s Tottenhamem.

"Měli jsme jít do vedení, ale nepovedlo se nám dát gól. Po nešťastné ztrátě bylo těžké vrátit se zpět, ve Frankfurtu to nikdy není jednoduché. Aktuálně neděláme věci tak, jak je nacvičujeme během tréninků," lituje trenér Nagelsmann.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Han střelil první

Hrál pěkně sobecky.

Reagovat
smazaný uživatel

No zimní přestávka jim doposud hodně uškodila.

Ale toto představa titulu v Lipsku to by spoustu Němců nerozdýchalo

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý Affelay

Reagovat
Gazdo

Vobec. Affelay bol nonstop zrakveny inak by jeho kariera vyzerala inak. Dani ma naslapnute zatial dobre a aj zranenia zatial nevyzeraju vazne

Reagovat
Modi6

Lipský stroj se jaksi zasekl. Většinou mají nad soupeři převahu ale zatímco jim soupeři sází góly z brejků, Lipsko se přes zhuštěné obrany nedokáže dostat. Obléhají šestnáctku, a to je všechno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele