Yaya Touré další posilou Manchesteru City

02.07.2010, 13:31
Aktuality
Po Davidu Silvovi ulovil Manchester City další velkou rybu působící ve španělské nejvyšší soutěži, z Barcelony získal záložníka Yayu Tourého. Reprezentant Pobřeží slonoviny si tak v jednom klubu zahraje se svým bratrem Kolem, který k Citizens přišel před rokem z Arsenalu...

Ani jeden z klubů neodtajnil přestupovou sumu, která se podle médií pohybuje okolo 27,5 milionu liber. 27letý středopolař se se svým novým zaměstnvatelem dohodl na pětileté smlouvě.

"Tohle je pro Manchester City další fantastická posila a těší mě, že jde Yaya k nám, je to velmi dobrý hráč. Každý ví, že jsme ho sledovali již delší dobu. V Barceloně hrál na té nejvyšší úrovni a jsem si jistý, že díky svým kvalitám a zkušenostem pro nás bude důležitý," řekl pro internetové stránky Citizens manažer Roberto Mancini.

Manchester City tak získal svou již třetí velkou letní posilu, vedle Tourého a Silvy přišel z Hamburku obránce Jerome Boateng.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (385)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele