Wolfsburg uzavřel novou dlouholetou smlouvu s Arnoldem

12.02.2021, 17:53
Aktuality
Maximilian Arnold spojil i svoji další budoucnost s Wolfsburgem. Dlouholetá opora koncernového klubu prodloužila s "Vlky" kontrakt až do roku 2026...

Arnold je hráčem Wolfsburgu od dorosteneckých let, postupně se dostal do prvního týmu, v němž se natrvalo usadil v sezóně 2013/14 a od té doby je stálicí.

Právě šestadvacetiletý záložník je jedním z hráčů, kteří mají velký podíl na vydařené letošní sezóně Wolfsburgu, jenž po letech útočí na postup do Champions League.

Tu si případně Arnold s VfL zahraje, neboť obě strany se dohodly na prodloužení úspěšné spolupráce až do roku 2026. "Pro Wolfsburg je to skvělá zpráva a dobrý signál pro další rozvoj našeho týmu," pochvaloval si sportovní ředitel Marcel Schäfer. "Max zažil s Wolfsburgem dobré i špatné časy a během té doby se stal nejen tváří klubu, ale také idolem mnoha našich talentů," uvedl bývalý obránce.

"Je to něco speciálního, že mohu hrát za jeden klub tak dlouho. Nyní jsem strávil ve Wolfsburgu téměř polovinu života. Stal jsem se tady profesionálem, prosadil se v Bundeslize a založil rodinu. Na něco takového se nezapomíná," řekl Arnold, který za automobilový celek odehrál 296 zápasů a je v tomto ohledu na čtvrtém místě historického pořadí.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Jardman

Myslel jsem, že bude mít navíc, ale zase pro Wolfsburg dobrej držák a budoucí legenda

Reagovat
stas87

Dost podcenovany hrac v ramci BL, viem si ho predstavit aj v sirsom kadri Nationalelf. Dlhodobo vysoky standart vykonnosti bez vykyvov, nabeh na klubovu legendu a mozno aj navrat do CL po rokoch. Tychto vlkov nejde nemat rad, ja ale hlavne mam rad Glasnera. A dost velke sympatie mam ku Streichovi, aj ked SCF ma zopar hajzlov.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já mám nejradši Weghorst, Roussilon, Mbabu a Guilavoguiho škoda že si tam moc už Bruma nekopne. Nečekal jsem že budou tak vysoko.

Reagovat
Rudnevs

Celkom sa čudujem, že tam Brumu ešte majú. Myslel som, že už je dávno preč.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky se divím že neodešel už. Třeba zpátky do PSV.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele