Wolfsburg pustil Perišiče do Interu

30.08.2015, 22:50
Aktuality
Milánský Inter dotáhl do úspěšného konce jednání o příchodu Ivana Perišiče z Wolfsburgu. Ten po za svoji oporu dostane 18 milionů eur, sám chorvatský reprezentant podepsal kontrakt do roku 2020...

Wolfsburg tak během jednoho dne přišel o dva ofenzivní tahouny. Kevin de Bruyne odešel do Manchesteru City a vedení automobilového celku nakonec dalo zelenou i Perišičovi.

Perišiče, který k "Vlkům" zamířil před dvěma a půl lety z Dortmundu, si k Nerazzurri vyžádal sám kouč Roberto Mancini. Ještě předtím Perišić vystřídal Dortmund, Bruggy a Sochaux.

Nyní si vyzkouší italskou nejvyšší soutěže, kde by měl Interu pomoci s návratem na nejvyšší příčky. "Situace se změnila během krátké doby. Přejeme Ivanovi do jeho nového angažmá všechno nejlepší," prohlásil sportovní ředitel německého celku Klaus Allofs. "Ve Wolfsburgu jsem prožil úspěšné období, nyní už se však těším na novou výzvu," řekl k přestupu Perišić.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (381)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele