Wolfsburg potvrzuje zájem o Kruseho

04.05.2015, 21:58
Aktuality
Max Kruse patří k oporám Borussie Mönchengladbach, to už by však nemuselo platit dlouho. Zájem o německého reprezentanta má hned několik klubů, poslední dobou se mluví zejména o Wolfsburgu...

Ofenzivní univerzál přitom do Gladbachu přišel před pouhými dvěma roky z Freiburgu, jeho odchodu však nahrává výkupní klauzule, podle níž může v létě odejít za pouhých 12 milionů eur.

Přesně tuhle částku je pak ochotný zaplatit Wolfsburg, jenž chce posílit před náročnými zápasy v Champions League, kam se "Vlci" vrátí po dlouhých šesti letech. "Máme o Kruseho zájem," přiznal pro deník Kicker sportovní ředitel Klaus Allofs. "Je to jiný typ útočníka, než ty, které máme k dispozici. Také je nám však známo, že se o něho nezajímáme sami," dodal.

Wolfsburg se přitom může během letošní sezóny spolehnout na kanonýra Base Dosta, jenž má na kontě už 14 ligových gólů. Chystaný příchod Kruseho by tak dost možná znamenal odchod nizozemského šutéra. "Máme před sebou ještě čtyři zápasy, na ty se nyní soustředím. Po finále DFB-Pokalu si však promluvím s vedením, jaké se mnou má plány," řekl Dost.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com, transfermarkt.de

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mají Dostika a Lorda, stejně hrají jen na jednoho strikera

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne Lord by mel prestoupil. takhle zabijet nejvetsi talent v historii, to je na kriminal

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner legenda jeste ukaze co dovede

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Dost může za 10 nebo 12 milionů jít pryč.

Reagovat
ACSeRw!n

jakej lepsi tym, nez Werder by ho ale chtel ?

Reagovat
db18

Proč lepší? Stačí, když ho vezme Newcastle.

Reagovat
db18

*nebo spíš: bude chtít

Reagovat
ACSeRw!n

lepsi = movitejsi. dik za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Lorda vyhodili z kádru, protože přišel pozdě na předzápasový trénink (http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/625341/artikel_bei-bendtner-tickt-die-uhr-anders.html) a Dost chce v létě odejít.

Reagovat
Spalovač šancí

Vykupují konkurenci

Reagovat
FC Porto FC

Doufam že neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo chce odísť, darí sa mu, hrá základ, bol pozvaný do repre GER, Gladbach má extrémne úspešnú sezónu, budú hrať skupinovú fázu LM prvý krát od roku 1978, mesto je na vlne eufórie, proste kde mu bude lepšie, nikde . Zarobí si možno viac vo Wolfsburgu, ale stojí mu to za to

Reagovat
smazaný uživatel

Skupinovú fázu ešte istú nemajú, ak skončia štvrtí, budú musieť hrať predkolo. Ale ináč súhlas, Maxovi sa čudujem, Gladbach je pre neho ideálny...

Reagovat
smazaný uživatel

tak wolfsburg je zas o neco vys jak gladbach...maji kvalitnejsi kadr...gladbach proste dokaze hrat dobre i s min znamejma hracema a pak je kazdej chce koupit...trochu nechapu ze neni velkej zajem o herrmanna, technicky vybornej hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

dopadne ako Sam.

Reagovat
Arne

Sám přiznal, že už tam byl na zdravotní prohlídce... Nechápu, jak může být někdo tak zkažený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cetto

Tak si chtěl zajít zadara na komplexni prohlídku, normálně by za to zaplatil i desetitisíce. Nevím, co je na tom...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela slusna posila, jen tak dal

Reagovat
Mönchengladbach

Ach jo. Je třeba v sobotu porazit Leverkusen a jít do LM přímo, v předkole moc nadějí nevidím. Ve skupině se dá překvapit a jistota LM třeba přivede i slušné posily.

Reagovat
stas87

Tak Gladbach by mal najprv pockat,na akom mieste skonci na konci sezony.To bude kluc,ak budu treti a s istotou toho,ze budu v skupinach,potom ho kludne strelit mozu.Ak ale skonci stvrty,nechal by som si ho a skusil s nim dohodnut tu klauzulu trebars o 4 mega väcsi.

Reagovat
db18

Já bych ho odkopl a přivedl di Santa s Poulsenem nebo Kachungou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či je to dobré riešenie pre všetky strany. Kruse sa cíti najlepšie v dvojčlennom útoku, nie je to úplne typický hrot, na aký hrá Wolfsburg. Tým prestupom si asi slušne zarobí, ale stratí isté miesto v základe a stane sa zrejme hráčom do rotácie, neverím, že Wolfsburg by chcel meniť tento systém s Dostom, ktorý mu slušne funguje. Gladbach naopak stratí ďalšiu oporu a ak odíde aj Xhaka tak sa obávam, že sa môže stať niečo podobné, ako po odchode Reusa s Dantem. Navyše, ak sa nepodarí Borussii priamo kvalifikovať do LM, tak v predkole dostanú nasadený tím a postúpiť bez niekoľkých kľúčových hráčov bude strašne ťažké...Bolo by škoda pre BL stratiť jeden tím v predkole

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach je #64, Leverkusen je #16. Ono aj pre Bundesligu by bolo lepšie aby Gladbach sa kvalifikoval priamo do skupiny, lebo budú isto nenasadený, kdežto Leverkusen budú 100%ne nasadený a tí si to predkolo uhrajú

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, když ne ve Freiburgu, tak u Vlků

Reagovat
db18
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele