Wolfsburg potvrdil příchod záložníka Schlagera

26.06.2019, 19:40
Aktuality
Xaver Schlager bude od nové sezóny oblékat dres Wolfsburgu. Automobilový celek se na přestupu 21letého záložníka dohodl se Salzburgem, jenž vyinkasoval 15 milionů eur...

Osminásobný reprezentant Rakouska je odchovancem Salzburgu, za jehož první tým premiérově nastoupil během ročníku 2015/16, ovšem pravidelně hrál až v minulé sezóně.

Schlager se vyjma domácí soutěže opakovaně předvedl i na poli Evropské ligy a tím na sebe upozornil věhlasnější kluby. Nakonec se stěhuje do Německa, kam ho přivedl Wolfsburg.

"Jsme rádi, že jsme posílili mužstvo Xaverem Schlagerem. Je to mladý, hladový hráč, který může udělat další krok ve své kariéře," uvedl k nové akvizici sportovní ředitel Marcel Schäfer.

"Těším se do Wolfsburgu a na výzvu, kterou německá Bundesliga přináší. Mám za sebou v Salzburgu úspěšné období, ale nyní nastal čas na změnu," řekl Schlager, jenž ve svém novém klubu podepsal kontrakt do roku 2023.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Začátek konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Misimovic - Džeko, Grafite Top

Reagovat
RadekVonCZE

Druhý největší rakouský talent

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je první

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba na furt!!

Reagovat
Heresy

Reagovat
Rudnevs

Ivanschitz

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ten mi hral tu za bytovkou zapasy a ja som na neho zabudol

Reagovat
RadekVonCZE

Hannes Wolf

Reagovat
Rarášek

Maresic

Reagovat
db18

Daniel Markl

Reagovat
Rudnevs

Čo o ňom vieš? Pozerám, že ten je ešte veľmi mladý, moc sa o ňom nevie. Inak reálne (bez srandy typu Alaba/Ivanschitz) je najväčší talent asi skutočne ten Wolf alebo práve Schlager. Jeden z tých dvoch podľa mňa.

Reagovat
db18

Nejvetsi talent Rapidu Wien asi... Je mu asi 16 let a zajimaji se o nej velkokluby. v zime jsem ho videl akorat na halovem turnaji a podle vseho to je rozdilovy hrac Rapidu. Kvuli tomu dostal prezdivku Einmannpanzerarmee

Reagovat
Rudnevs

S tou rakúskou bundesligou sa nejak rozhtrhlo vrece... Teraz odtial berú BL kluby často, či už hráčov alebo trénerov. A tak to má byť.

Reagovat
Elliasson

Ani ne, když jde Solnohrad do Ligy Mistrů.

Reagovat
Ferguson6

Vyzerá jak z katalógu Burda 1987

Reagovat
db18

OT: Dembele do Bayernu?

Reagovat
db18

Jinak na Schalke bude taky slušný průvan... Embolo, Bentaleb, Mendyl, Konoplyanka, možná Harit, jeden z dvojice Fährmann/Nübel... Do toho už jasní Riether a Bruma...

Reagovat
Rudnevs

Mendyl, Konoplianka a Bentaleb si hľadajú klub. Snáď potiahnu preč a snáď sa podarí vybojovať nejake slušné odstupné, hoc mi je jasné, že tam určite pri všetkých troch bude strata.

Embola mi je ťažko hodnotiť, bohužiaľ si viem dosť dobre predstaviť, že v Gladbachu ožije a naopak Raman, ktorý do Schalke príde za plus minus rovnakú sumu, v Schalke vyhorí, tam stále dúfam, že sa nedohodnú a ten transfer neklapne.

Inak Riether sa presunul do kancelárie, bude vykonávať tú istú pozíciu, čo Kehl v BVB. Dnes bol oficiálne predstavený spolu so Schneiderom, Wagnerom a Reschkem.

Reagovat
KingMaster13

To bude šlágr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele