Wolfsburg má náhradu za Nalda, koupil stopera Brumu

26.06.2016, 15:18
Aktuality
Už čtvrtou posilu pro novou sezonu získal VfL Wolfsburg. Zpět do popředí tabulky 1. Bundesligy má německému klubu pomoci Jeffrey Bruma, nizozemský obránce přichází na přestup z PSV Eindhoven...

24letý fotbalista v Německu uzavřel smlouvu na pět let, přestupová suma má činit patnáct milionů eur.

"Jeffrey Bruma je čtvrtou posilou VfL Wolfsburg pro sezonu 2016/2017. Střední obránce přichází z týmu mistra Nizozemska PSV Eindhoven a s Vlky podepsal kontrakt do června 2021. O detailech přestupu kluby mlčí," stojí v prohlášení na internetových stránkách Wolfsburgu.

Bruma se dříve nedokázal prosadit v Chelsea a postupně odešel hostovat do Leicesteru a Hamburku, německou ligu tak dobře zná. Barvy PSV hájil celkem tři sezony a v posledních dvou slavil zisk mistrovského titulu. V sestavě Wolfsburgu má nahradit Nalda, jehož zlákalo Schalke.

Autor: Tomáš Pavlík / vfl-wolfsburg

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trochu překvapivý přestup, sice lepší liga, ale to nechtěl hrát LM?

Reagovat
Rudnevs

Prečo prekvapivý? Špekuluje sa o tom už dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v PSV by hrál LM a ve VW poháry hrát nebude. A ani si nemyslím, že by o LM Wolfsburg tenhle rok usiloval

Reagovat
Stiksxx

Je to pro něj urcite skoda.

Reagovat
Rudnevs

Pre neho ani nie ... ( € )

Reagovat
Rudnevs

Hej, ale už dlho bolo prakticky jasné, že tam pôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo si počká, ten se dočká, nemusí být všechno hned teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter půjde každým rokem nahoru a Wolfsburg dolu blbče

Reagovat
db18

Reagovat
M0rb1D4S

4,5 mega z toho jde nám. Krásný obchod

Reagovat
smazaný uživatel

Do Karviné?

Reagovat
hyper01

Reagovat
Stiksxx

Bohuzel. Ale je to maximum co jsme mohli požadovat. Takze si nelze stěžovat.

Reagovat
Rudnevs

Jeden z tých mladíkov Chelsea, čo priviedol Arnesen.

Inak pre Wolfsburg fajn posila len trochu predražené. Celkovo tie posily WOB mi neprídu moc skvelé ( Osimhen, Didavi, Gerhardt, Bruma ). Taktiež tie nové dresy o ničom.

Reagovat
smazaný uživatel

Didavi tahal Stuttgart túto sezónu.13 gólov a 5 asistencí hovorí za seba A myslím že Didavi ide do Wolfsburgu zadarmo. Ďalej odkúpili Guilavogui-ho.Další dobrý ťah.Brekalo a Osimhen majú 18 rokov sú to hráči do budúcnosti.Gerhardt hral celkom dobre.Nijako extra som nepozeral zápasy Kolína ale myslím že 13 mega je dosť zaňho.A od Brumu neviem čo mám očakávať.Samozrejme sa teším na jeho výkon v drese vlkov a dúfam že nahradí plnohodnotne Nalda.

Reagovat
Rudnevs

Didavi je jediný fajn prestup. Brekalo, Osimhen, Bruma aj Gerhardt predražený a neverím že dokážu nahradiť možné odchody ( Rodriguez, Schürrle, Dost, Gustavo, Kruse ).

Reagovat
smazaný uživatel

Brekalo hrá luxusne Ale ešte to neni hotový hráč.Ako hovorím sú to hráči do budúcnosti.Tak za 3 sezony by mohli neco ukázat.Osimhen o ňom teraz počuj druhý raz a nevidel som ako hraje ani nič tak nebudem komentovať.

Reagovat
Rudnevs

Sú dobrý to ale nič nemení na tom že stoja trochu veľa.

Reagovat
jany kozak

vyzera tak na 32

Reagovat
Žito 44

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila udělal dobrej krok WFL je dobrej tým a lepší než někde do top klubu zahřívat lavičku navíc s dantem dobrá 2jka

Reagovat
icka

Prej ho chtel Conte, ale dal prednost Vfl. Netusim jak na tom je kvalitne, ze by ho tak moc chtel se mi verit nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím že v ďalšej sezóne bude Wolfsburg patriť do popredia, Koln bude vyššie škoda, nemusím prestupy keď niekto odchádza do takého klubu, ktorý nebude hrať v európe od tímu ktorý bude účinkovať v LM

Reagovat
Rudnevs

EFFZEH

Reagovat
Uwe háže buly

Docela pálka..

Reagovat
Stiksxx

Dobra posila pro Vlky. Je ale pro něj skoda ze jde zrovna tam. Wolfsburg je na stejne urovni jako my,akorat hraje lepsi ligu. Navíc letos bez poháru a kdo ví jak tomu bude dal.

Silovy, durazny obránce, který se stal v posledních dvou letech vůdcem cele obrany. Někoho takového jsme hledali od dob Alexe. Je to obrovská ztráta. Ale nemyslím si ze bychom nutne museli okamzite kupovat nějakou náhradu. Moreno převezme řízení obrany a vedle nej klidne Isimat Mirin. Každopádně cena parádní. Te neslo urcite odolat ačkoliv ta tretina přestupu jde Chelsea.

Nicméně diky Jeffrey za ty krasne roky. At se ti dari neméně tak dobre jako u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele