West Ham United přepsal rekord a získal útočníka Hallera

17.07.2019, 14:43
Aktuality
Sébastien Haller se může těšit na Premier League. Útočníka Eintrachtu Frankfurt koupil West Ham United, který zaplatil 40 milionů eur, což je pro něho historicky nejdražší posila...

Francouzský útočník je odchovancem Auxerre, za které si zahrál Ligue 2, následně však odešel do Utrechtu. Teprve až po přestupu do Holandska naplno prokázal svůj potenciál.

Haller během dvou a půl sezóny vstřelil v základní části Eredivisie 42 gólů, čímž na sebe upoutal zájem věhlasnějších klubů. Nakonec se urostlý kanonýr přestěhoval do Frankfurtu.

Také v dresu Eintrachtu navázal 25letý útočník na dobré výkony a hned ve své premiérové bundesligové sezóně vstřelil devět gólů. Loni posunul bilanci na 15 branek, ke kterým přidal devět asistencí a kromě toho se ve velmi dobrém světle prezentoval i v Evropské lize.

Bývalý mládežnický reprezentant Francie se rázem dostal do spojení s dalším přestupem, kromě jiných se spekulovalo i o zájmu německých velkoklubů Bayernu Mnichov a Dortmundu. Haller se však nakonec stěhuje do Premier League, kam ho přilákala nabídka West Hamu.

"Jsem vděčný Eintrachtu Frankfurt za poslední dva roky. Ve městě jsem se cítil velmi dobře a především jsem si užíval domácí zápasy před skvělými fanoušky," rozloučil se Haller, jenž ve svém novém působišti podepsal smlouvu do roku 2024 s možností prodloužení o sezónu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (177)

Přidat komentář
dejdik

Stacila expresska.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní přestup teda

Reagovat
SpartaOvenka

Do West Hamu jsem ho tedy nečekal, ale jako přestupní stanice dobré.

Reagovat
AjaxFans

Už v Utrechtu byl výborný

Reagovat
Gareth Bale 11

Parádní posila. Toho bych hned bral i k nám.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rudnevs

PL a prachy sú moc veľké lákadlo, na tom neni nič nečakané, že ide tam, kde mu dajú viac. Na druhú stranu je škoda, že sa to dostalo až tam, že priemerný a nezaujímavý tím z PL je pre hráča lákavejší než jeden z popredných klubov v BL, ktorá sa ešte pred pár mohla s tou PL ako tak porovnávať.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU je za mě teda tradiční zajímavý celek s krásným stadionem klidně bych je raději viděl spolu s wolves nad arsenalem

Reagovat
technecium

Tradičnější a zajímavější celky s úžasným stadionem jsou třeba taky Leverkusen nebo Benfica, ale nikdo si nemůže dovolit vypláznou takový prachy za hráče. Nelíbí se mi ty rozevírající se nůžky mezi PL a zbytkem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam jsou prostě práva apod. benfica nedostává ani zdaleka tolik peněz jenom za tv apod. jako anglické celky je to tak, a bude to tak to je potom jasný, že hráč jde z leverkusenu apod. do WHU everton protože dostane více peněz a taky se více zviditelní

Reagovat
technecium

Já vím, proč to tak je, ale říkám, že se mi to nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica nedostala práve málo za Félixa, takže tohto hráča by si dovoliť mohla.

Reagovat
Pipo123

Práve naopak, kluby mimo PL musia byť happy, pretože predávajú hráčov za strašné pálky do PL. Stále sa ukazuje že nemecké a hlavne španielske kluby pracujú koncepčne lepšie než tie v PL, takže takto slušne zarobia a tých hráčov dokážu adekvátne nahradiť a pritom neinvestovať veľa peňazí. Navyše tie kluby v PL často robia hrozné prestupy a potom tých hráčov predávajú za pár šupiek

Reagovat
pobody's nerfect

takže vlastně celý systém funguje, protože se prachy, které jsou primárně v PL, rozlejou do celé Evropy

Reagovat
TopinB

Trickle down economics

Reagovat
r.mrazik

spanelske myslis real a barcu a atletico? a hrace pres 100 mega? koncepce...

ale nemcouri to delaji super,to jo

Reagovat
Pipo123

Nemyslím tie TOP kluby, úplne vynechaj kluby ako LFC, Man City, Real, Barca atd. Tam sa to všetko tlačí cez prachy. Skôr ma bavia koncepčne kluby ako Sevilla, Bilbao, Vigo, Frankfurt, Bayer atd. Tých klubov je dosť, naopak v PL ten pocit nemám, taký Everton či práve West Ham točia každý rok milióny jak hovado a moc im to nepomohlo.

Reagovat
Counter

Zrovna Athletic a Celta se poslední dobou trápí. V případě Athleticu je to ještě docela pochopitelné vzhledem k jejich striktní politice, u Celty moc ne.

Everton s West Hamem byly poslední roky slabota, ale mám z nich dojem, že jdou správnou cestou a posilují čím dál rozumněji.

Reagovat
Pipo123

Celta tam tlačí dosť mladých hráčov, navyše hrajú občas strašne naivne, no na ten ich futbal sa často pozerá výborne, v minulosti ako dokázáli prehrať Barcelonu to som nechápal, tie ich zápasy sú často zábava. Teraz mali slabšiu sezónu, ale chce to čas, im zase vyletí pár hráčov hore, no stejne ich zase predajú.

Reagovat
Pipo123

A hlavne vidím jeden rozdiel, klub mimo PL keď niekoho kúpi tak sa snaží tú investíciu obhájiť a hráč dostáva xxx šancí aj keď hraje, (napr príklad Shick v AS) pretože ten klub si nemôže dovoliť ho po sezóne odstreliť stým že prejebal 30 miliónov, zatiaľ čo v PL mám pocit že sa tie kádre točia extrémne často. Finančne sa nožnice medzi PL a zvyškom otvárajú, ale kvalitatívne ten pocit nemám, nejaká domimancia PL ktorej sa všetci báli sa až tak nekoná.

Reagovat
Counter

Dovolím si připomenout, že v posledním finále LM byly dva anglické kluby a v posledním finále EL byly dva anglické kluby. Nevím, jak jinak by pak měla vypadat dominance PL.

Reagovat
Pipo123

Lenže to je jeden rok, možno dva, žiadna dlhodobá nadvláda klubov PL sa zatiaľ nekonala, ale možno sa tá era začala

Reagovat
Pipo123

btw já neznižujem kvalitu klubov v PL, asi je to najkvalitnejšia liga

Reagovat
Gazdo

Tak isto ale nemusel byt vo finale LM ani jeden. Vela nechybalo

Reagovat
Muffi

ale chýbalo.

Pokud se Barcelona 3 roky po sobě venku u těžších soupeřů zesere, náhoda to není.

4:0 na PSG, 3:0 v Turíně, 3:0 v Římě, 4:0 na Anfieldu a furt to je jen náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Výnimka potvrdzuje pravidlo.

Reagovat
gunner123

Reagovat
Muffi

pipo prosimtě. Kdyby všechny tyhle koncepční kluby hrály v Anglii, skončí tam stejně jako WHU nebo Everton. Oni se ze svých lig dostanou do Evropy, možná do LM, kterou mají v Německu jistou jen Bayern a BVB a ve Španělsku trio ale v Anglii by to bylo o něčem jiném. Na tu top 6 neměli, dostali by se jednou za 2-3 roky do EL na kterou by se z ekonomických důvodů vysrali a byli by za klauny.

Jasně, řada klubů v Anglii penězi mrhá ale srovnání s druhým sledem jinde je ošidné, protože Top 6 v Anglii patří aktuálně k tomu nejlepšímu v Evropě a konkurovat tomu je pro druhé kluby těžké. Nedávno jsem se díval na výsledky Sevilly v LM a jen jednou se dostali do ČF, když přešli přes trápící se United, rok předtím je v OF vykopl Leicestr.

Reagovat
Pipo123

Kde píšem že majú hrať o TOP 6? Veď ani tá moja oblúbená Celta nehraje o TOP, práve naopak hrali o záchranu. Sevilla to má ako biznis, tam zarobili na hráčoch strašné prachy a zakaždým ich dokážu nahradiť. To že v PL je ten tlak na okamžité výsledky taký obrovský je mi jasné, tam nie je moc priestor pre chyby ako v iných ligách

Reagovat
stas87

A ja by som zasa rad videl prave West Ham alebo Everton v BL. Ale uz bez prostriedkov ktore maju v PL. Respektive ludi z tych klubov, ktori su zodpovedni za prestupovu politiku a chod klubu ako takeho. Fakt nie je umenie tvorit si kader s financiami ktore ma prave ten Everton ci West Ham. Vzdy toho hraca mozes udat v PL za podobny nezmysel, za ktory si ho +- kupil z inej ligy. Vyrazne pod cenou sa väcsinou vracaju cudzinci do svojej krajiny. Ale tieto debaty je zbytocne viest, pretoze Bayer nikdy nebude hrat PL a West Ham BL.

Reagovat
icka

Neni to zas takove jednoduche.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Muffi

Jenže ty finance ti jsou k skoro k ničemu, když musíš přehrabovat druhou třetí garnituru, která nemá kvalitu aby ty týmy táhla.Oni přeplácí průměr, protože nikdo lepší jim tam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ten Leverkusen vyložene v tradicii West Ham natiera..je tak ťažké si to nájsť?

Reagovat
technecium

Byli ve finále LM. West Ham? Ne. West Ham byl nedávno v druhý lize. Leverkusen někdy v 80. letech

Reagovat
stas87

Ty píšeš o tradicii, nie o tom kde aký tím bol. Tak tu nevytahuj finále CL. Vo finále bol a aj ho vyhral aj Hamburg a čo? Ty sa strácáš sám v tom čo pises.

Reagovat
Rudnevs

Ono sa to ani tak neposudzuje podľa toho. Trebárs také Dynamo Dresden nehralo bundesligu od deväťdesiatych rokov, ale snáď nikto nepochybuje o tom, že je to tradičný klub. Je pravda to, čo písme stas, Leverkusen sa všeobecne za tradičný klub naozaj moc nepovažuje.

Reagovat
technecium

ok

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje pocity nie su fakty ale

Reagovat
icka

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty máš věci

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Svatej

Reagovat
Muffi

Tradiční Leverkusen zní hodně zajímavě vzhledem k tomu, že je nahoru vytáhly až peníze Bayeru v 80. letech.

Reagovat
dejvikker

Reagovat
Busby babes

stadion maj uplne na picu.

Reagovat
Diego2

West Ham je super

Reagovat
technecium

Reagovat
Pony Slaystation

Jasný, radši do Bayernu nebo Dortmundu, kde by možná leštil lavičku

Reagovat
Elliasson

Nezajímavý tým... Stadion tam mají nádherný, jejich olmypijský stadion jsem si zamiloval. A West Ham jsou celkem ambiciozní, viz. Pellegrini na lavičce. Je pravdou, že fanoušci se moc se stadionem nesžili, bohužel. :(

Reagovat
smazaný uživatel

BL, je podľa mňa stále veľmi významná. Je tam cítiť tú nemeckú precíznosť. Výplaty načas, pekné štadióny...a hlavne plné. Žiadne aféry á la "calciopoli". 2BL tiež veĺmi dobrá.

Konkrétne WHU je tradičný klub, ktorý je raz hore, raz dolenižšie, ale je to pomerne zabehaná značka. Ak robia nákupy, aké si momentálne nedovolí AC Milan, svedčí to o kvalite PL.

Reagovat
cristiano.K.

přední klub v BL na základě jedné sezony?

Reagovat
Bayern +

Ale to, že sa porovnávať nemôže, je chybou BL, nie PL.

Vybral si dobre, je horší než Jovic, podľa mňa celkom o dosť. V top top kluboch je všade plno a Chelsea má ban.

Reagovat
Kucka

WHU jinak podepsalo od ledna 2010 neskutečných 37 útočníků, kteří dali 199 gólů za 920 zápasů. https://twitter.com/ThatChris1209/status/1148604046095392770?s=20

Tak snad Haller trochu zlepší statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Haller prakticky tam jako jeden z mála nejde jako nechtěný něco jako Zaza apod. Ti hráči neuspěli v top kubech tak šli tady. V případě Hallera tomu se ve Frankfurtu dařilo na výbornou

Reagovat
Han střelil první

Jako hráč je to dobrý, ale ta cena je brutální

Reagovat
Raylan

Náhodou docela v pohodě. Klidně může jít za rok, dva za víc. Ja bych ho do Chelsea bral hned.

Reagovat
popltak

No skok z bundesligy do premier league je obrovský, ale třeba se chytí.

Reagovat
Heresy

jsi retard

Reagovat
smazaný uživatel

Co rekl spatne, ty chytraku?

Reagovat
Heresy

je to znamy retard co vzdy shazuje bundesligu kde to jen jde tak se neser do veci kterym nerozumis chytraku

Reagovat
popltak

Ty jsi jelito

Reagovat
Heresy

a ty retard

Reagovat
popltak

Tak aspoň že souhlasíš s tvrzením o bundeslize, ňoumo.

Reagovat
Heresy

viditelne stebou souhlasim , retarde

Reagovat
popltak

Jistě, kdyby ne, zkusíš něco napsat. Tady jen urazis. Vypadá to, že jsi hloupý nouma. A když vidím, komu fandis, je to jasné.

Reagovat
Heresy

spis ono nema smysl ti neco psat rozumneho podle toho co vzdy nahodis za sracku v sekci bundesligy ... a prosimte nerikej mi nic o tom komu ja fandim .. podivej se na ten svuj prujem z anglie ... jednoduse ti staci napsat realitu ze jsi retard a uz te prdim

Reagovat
Rudnevs

Veď má pravdu, ty si tu známa firma... Do Bundesligy sa triefaš neustále.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale reaguje krajně neakceptovatelným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Výborná posíla, ak sa nezrani môže potiahnuť WHU vysoko, lepšie jeden Haller ako duo Arnautovic, Caroll

Reagovat
smazaný uživatel

dobry hrac

Reagovat
dejvikker

Yarmolenko, Fornals, Anderson - Haller

Reagovat
Hokaido

Bez Lanziniho?

Reagovat
dejvikker

Je možný, že tam bude místo Yarmolenka, taky je možnost, že bude Lanzini hrát vedle Fornalse a pod nimi Rice, to by ale byla hodně ofenzivní záloha

Reagovat
kolouch

Misto Yarmolenka bude Lanzini

Reagovat
salami

A Yarmolenko uz je zdravej?

Reagovat
dejvikker

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Yarmolenko

Reagovat
Counter

Monstr OT: Fantasy PL ⚽️

⭐ Kódy a odkazy ⭐

◾ Kdo se chce zúčastnit naší klasické EF ligy, po přihlášení a sestavení týmu se v sekci Leagues proklikejte až ke vložení kódu "bersw8" (je to typ Private league). Jestli jste EF ligu hráli i loni, přidá vás to tam automaticky.

◾ Kdo se chce zúčastnit EF draftu, hoďte palec na tenhle komentář (a pokud jste nováčci, tak to tam prosím uveďte, bude to pro nás snazší):

https://www.eurofotbal.cz/clanky/prihlasovani-na-draft-28466/#post11287818

⛔ Poznámka k draftu: uzávěrka přihlašování je do soboty 3. 8. 2019 23:59.

◾ Aktuální diskuze k oběma fantám je tady: https://www.eurofotbal.cz/clanky/fanta-diskuze-29088/#forum (nejjednodušší je nastavit si u ní funkci Sledování komentářů)

◾ Kdo by měl zájem hrát fantu (tu klasickou) i s finanční motivací, Miguel19 je váš člověk. Ideálně se ozvěte tady:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/money-league-29088/#post11288690

⭐ Vysvětlivky pro nováčky ⭐

⚪️ Klasická fanta: hraje se na oficiálním webu https://fantasy.premierleague.com. Máte omezený rozpočet, který utratíte za 15 hráčů dle svého výběru (2 brankáři, 5 obránců, 5 záložníků, 3 útočníci) + existuje limit na max. 3 hráče z jednoho klubu. Každé hrací kolo si z této soupisky složíte jedenáctku a doufáte, že ve skutečném zápase zazáří (tzn. budou sbírat góly, asistence, čistá konta...). Podrobné info o pravidlech najdete tady: https://fantasy.premierleague.com/help/rules.

⚪️ Draft: hraje se na webu https://draft.premierleague.com/ (mezi draftem a klasikou lze snadno překlikávat). Principem této hry je, že každý fotbalista je unikátní a může ho mít jen jeden z nás. Skupiny bývají po osmi hráčích. Po domluvě té osmičky lidí proběhne před začátkem sezony draft, kdy se všichni střídají a postupně si zaplňují 15člennou soupisku (los pořadí je náhodný, následuje "had" 1-8→8-1 atd.). Během sezony jde dělat neomezené množství přestupů a neexistují žádné limity na počet hráčů z jednoho týmu. Jde si vybírat jak volné hráče, které si v draftu nikdo nezabral, tak posílat dalším hráčům nabídky na trejd, a to jak individuality, tak třeba dva nebo tři fotbalisty najednou. Bodování je stejné jako u klasiky, akorát v draftu nejsou kapitáni, žádné Chipy ani divoké karty.

Zatímco v klasice jsme akorát všichni v jedné velké lize, v našem EF draftu je nastavený několikapatrový systém skupin, který odmění úspěšné hráče postupem na vyšší úroveň a neúspěšné/neaktivní jedince naopak potká sestup.

Dotazy prosím raději směřujte do výše zmíněné fantadiskuze, ať tady moc nespamujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
janinho

Reagovat
icefish

Reagovat
TheTopFootbaler

Nováček

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Ricem, zůstane?

Reagovat
kolouch

Letos nikam nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel zřejmě ano

Reagovat
kolouch

Bud v klidu, za rok ho za nejakych 80-90 milionu liber pretahnete :-)

Reagovat
Rudnevs

Inak, som zvedavý, čo teraz urobí Frankfurt. Bobić je macher, ten to doteraz robil veľmi pekne, teraz bude mať k dispozícii poriadne prachy, som zvedavý, ako to nakoniec pre Eintracht dopadne.

Snáď príde Hinteregger, je neskutočné ako ho fanúšikovia chcú - založili hashtag #freehinti, ktorý píšu všade, dokonca to bolo nalepené na trati, kde sa šlo Tour de France. Ďalej posielajú na centrálu Augsburgu listy s prosbami, aby im ho uvolnili. A Hinteregger tiež chce do Frankfurtu, na prvý tréning prišiel s ruksakom, na ktorom bol orol (pričom sa elegantne vyhovoril na reprezentáciu, ktorej symbolom je tiež orol). Keď už, tak sa to má robiť takto a nie jak Neymar.

Vynorila sa špekulácia, že by do Frankfurtu mohol prísť Schürrle, ale to je vraj blbosť. Vraj je to celé založené na tom, že to niekto pri verejnom tréningu povedal nejakému jednoduchšiemu strážnikovi, len tak zo srandy aby to rozšíril a on sa na to chytil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Zajímá mě kdo nahradí toho Haillera. Něco jsem četl o Marianu Diazovi z Realu, ale je to už pár týdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Schürrleho popřel jeho agent. Do SGE nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý přestup pro WHU

Reagovat
sejber

OT: v poslednych dnoch sa nam rozbehli spekulacie ohladom Arsenalu. Ceballos je vraj dohodnuty. Saliba za 33, Tierney 25, Everton 32. Ako pocitam tak pocitam ale do 40 mega za prestupak sa nevojdeme.

Reagovat
Ondiis

Moc se mi nechce věřit, že dotáhneme více než jeden přestup + Ceballos je jen hostovačka za roční plat že?

Reagovat
Ondiis

Simple yes or no question. Ale díky za domácí úkol z angličtiny

Reagovat
sejber

Stacil by mi Ceballos, Saliba a hlavne Tierney.

Napadla ma taka myslienka ze preco cely prestupak nahaname kridlo ked mame v kadri Kolasinaca ktory je do obrany nepouzitelny zato v utoku je skvely. Preco proste neprivedieme cistokrvneho LB (Tierney) a kolu neskusime prerobit na kridlo. Poriesime tym obranu utok a mame aj backup na LB.

Reagovat
oddy

Já si ho tam teda nedovedu moc představit. Jemu sedí ty náběhy z hloubky, kdy to může dostat do běhu, je to spíš takový tank, který se těžko zastavuje. Ale že by měl mít techniku, vedení míče nebo i dobrá řešení okolo pokutového území na to, aby mohl hrát křídlo? To ani zdaleka.

Reagovat
sejber

Ak teda pride Tierney tak na LB bude asi jednotka on. Kola teda viac-menej do rotacie pripadne na LWB ale za pokus ako backup na kridlo to urcite stoji. Mne je to proste vzdy smiesne ked sa spomina ako obranca ktory ale nevie branit zato je platny do utoku.

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

na kridlo nema kreativitu, zakonceni, tah na branku, decision making..

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
salami

Tah na branku ma, ale jinak kridlo hrat nemuze.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

ve smyslu, ze vezme mic a jde do zakonceni klidne pres hrace nebo ma prehled a rozda mic? no nevim, spis ho vidim, ze dobre nabehne, prevezme mic s hlavou dole a teorve pak se rozhledne, ale stejne spis predevsim hleda spoluhrace

Reagovat
matZz

a Saliba by měl zůstat ještě rok v Saint Etienne. Toho jestli nám přetáhnete, tak budu fakt naštvanej.

Reagovat
sejber

Na toho hraca som extremne zvedavy. Pred tymto prestupakom som o nom nepocul a teraz ho hypuju ako noveho Varana chcu zanho skoro 40 mega + hostovanie.

Reagovat
Black Jagir

To jim netrvalo dlouho, aby ten balík peněz, co chtěli dát za Gómeze, vrazili do někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

To bude skvělej nákup

Reagovat
patas92

Toho zas ve Fantě bude mít každý druhý

Reagovat
YNWA__MSN

Fanta je pro děti

Reagovat
Counter

Pochybuju, ledaže by byl hodně levný (což za tuhle přestupovou částku nebude).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hned by som mu zobral krv

Reagovat
Rarášek

Miluju tvůj humor.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
technecium

Dopuje

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa The Telegraph by mal byť súčasťou prestupu Harryho Maguire aj Phil Jones, ktorý by putoval opačným smerom.

Reagovat
Sandstorm

To by bylo super.

Reagovat
EXoRcIsT

Aj bez maguireho by som im Jonesa poslal

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

skôr mali poslat Smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

spíš měli poslat 2+1 zdarma smalldini+ jonesta a 3 kus lingardek zadarmo

Reagovat
Sandstorm

Trippier fakt k Atletum jo? Vůbec mi tam nesedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem začínal mít obavy, že přijde někdo typu Mitrovic, takže ta ofenziva vypada papírově šílené dobře, snad to zase neposerou nějaká zranění

Reagovat
Seydou Doumbia

Mitrovic je špatný útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

tak Trippier je už podepsanej twl až zjistěj že neumí bránit twl ,ale třeba chtěj hrat 3-4-3 nebo neco pobodnyho, pak by ten přestup daval smysl no ale jinak za ty penize pro Spurs dobry obchod

Reagovat
dejdik

Co to meleš? 20 mega je pri dnesnich cenach dobry, jo?

Reagovat
EXoRcIsT

20 mega je jak keby isiel zadarmo pritom ked nejaky supak po jednej sezone da nejakych 5 golov v lige tak ide za 30

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
avicii

toto by mohlo pre WHU dobre dopadnut

Reagovat
Gunner14

[David Ornstein] Arsenal set to win race to sign William Saliba. Close to completion after Saint Etienne centre-back opted for #AFC. Loan back to #ASSE next season. Also working on loan for Real Madrid midfielder Dani Ceballos & continue pursuit of Celtic left-back Kieran Tierney #RMFC #CelticFC

Reagovat
VersaceChain

Tierney-ho nechápu proč po něm nejdem my, backup za Shawa a za dva roky jedničky, k tomu dokáže zahrát stopera.. a prakticky za drobný, on bude jednou kapitán týmu z top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Tak Dane, pojď si pro Tierneyho

Reagovat
afc

Ak vyjde krídlo, tak nakoniec to bude solídny prestupák.

Reagovat
smazaný uživatel

ale so salibom si nas hrozne povodili

Reagovat
afc

Reagovat
herbage

škoda Fekira nebo Ziyecha, kteří budou toto léto k mání za hubičku a za rok už ne. Klidně bych Özila prodal zadarmo a vyplatil mu i částečný odstupný, aby mu Fenerbahce mohlo dorovnat současný plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fekir má kolena z papíru, toho fakt nebrat. Ziyecha taky nechápu, ten měl být náš 1.7.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
herbage

poslední 3 sezóny nastoupil v lize ke 30 zápasům z 38, to není zas tak špatné. Loňskou sezónu měli s Mesutem i podobné minutáže, Fekir odehrál dokonce víc, a to i předloňskou sezónu. Základní otázka ale zůstává, k čemu mít 30-letého hráče, který bere takovou pálku a je týmu prospěšný max. v 25 % zápasů. Venkovní zápasy je úplně jalový a doma je platný jen proti týmům z dolní poloviny tabulky. Letos jsou k mání/byli k mání za hubičku hráči jako Fekir, Ziyech nebo Sarabia, kteří májí nejlepší roky před sebou a super produktivitu. My pak budeme za rok plakat, že nikdo na trhu není a chtějí za samé průměráky min 50 mega, přitom budou mít čísla proti těm třem třeba poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Herní vytíženost má slušnou, ale nikdo z PL nepodepíše hráče za 30m, který loni neprošel zdravotní prohlídkou v Liverpoolu. To je prostě velký risk. Však proto jde "jen" do Betisu.

Reagovat
tunkic

Toho Ziyecha vážně nechápu, má za sebou super sezónu, při dnešních cenách je prakticky zadara, prej by k nám i chtěl, ale my na něj serem a všeobecně kolem něj nejsou ani žádný spekulace...za tím musí něco být...

Reagovat
Muffi

Trošku mimo herbe.

Oba už nejsou nejmladší, je jim 26, top klubů s velkými penězi je málo(cca 10) a relativně dostupných AM je k dispozici plná prdel. Se podívej, jak se Real nedokáže zbavit Jamese,o pouhý rok starší Eriksen s rokem do konce smlouvy už měl taky přestoupit a nic a to jsou na tom oba výrazně lépe. Navíc by to byl z vaší strany další majstrštyk. Nemáte prachy, obrovské peníze utopené v duu Ozil, Mchitrjan a místo ostrého křídla které potřebujete jak prase drbání jim přivedete 3 do party, byť tohle si uvědomuješ.

Reagovat
herbage

jenže relativně dostupní jsou právě letos, za rok už budou dlouhodobě upsání jinde. Navíc píšu, že by to bylo podmíněno odchodem Mesuta, byť za každou cenu. Nejdůležitější je, jak to vnímá trenér. Pokud Mesuta nebude stavět, tak je to lose-lose situace pro hráče i klub. To, že se letos nebude hrát na Emirates stadium liga mistrů je z velké části vinou situace okolo Mesuta, protože na jaře buď seděl na lavičce nebo pokud hrál, tak hrál bídně. Neřikám, že by mu spoluhráči zrovna pomohli, ale od nejlépe placeného hráče týmu bych očekával, že hru týmu pozvedne. Jenže Mesut kolem sebe potřebuje fungující tým. Není to Messi ani Hazard, kteří dokáží tým táhnout herně i gólově sami. Kdyby měl podobný vliv na tým, tak ať si klidně plouží a makají jiní. Jenže doba se změnila, kvalita v lize vzrostla a proti ostatním týmům jsme bez maximálního nasazení všech hráčů bez šance. Není divu, že ligu válcují Mancity s Liverpoolem, kteří se prezentují vysoce kolektivními výkony, jsou to dokonale vyvážené týmy bez větších slabin, kde všichni makají nadoraz

Reagovat
herbage

a u Ceballose bude rozhodující, zda bude hostování s možností opce nebo bez. Pokud bez, tak to zas takový úspěch nebude, i když lepší než nic

Reagovat
smazaný uživatel

opcia sa nikde nespomina

Reagovat
SunFells

Pouze o hostování bych vůbec nestál, to bych tam raději viděl kdyby tam víc příležitostí dostával především AMN a pak i v menší míře Willock ...a vzal na jeden rok D. Alvese.

Reagovat
afc

Arsenal sa snažil získať Daniho Ceballosa na trvalý prestup, ich ponuka ale bola podľa názoru Realu Madrid veľmi nízka. Perez navrhol hosťovanie bez opcie na kúpu a Arsenal súhlasil. Londýnsky klub presvedčil hráča, aby k nim na rok prišiel hosťovať a počas celého tohto obdobia mu bude Arsenal uhrádzať celú výšku jeho platu. Okrem toho Arsenal ešte diskutuje s Realom Madrid ohľadom Mariana Diaza.

Reagovat
Nikikrew

Nebude, potrebujeme stopéra tak ci tak

Reagovat
Werkrider

Tak Frankfurt zatiaľ otočil pekných pár bubákov.

Reagovat
vitasrp

Jinak teda i tenhle rok bych chtěl udělat nějakej ten organizovanej výlet na utkání Arsenalu. Protože tam v průběhu podzimu dlouho nic atraktivního není (krom Tottenhamu, se kterym se hraje moc brzo), zvolil bych utkání s Manchesterem City, který by se mělo hrát předběžně 14. prosince.

Cena by byla okolo 9 tisíc za osobu a zahrnovala by zpáteční letenky, dopravu z letiště do centra a zpátky, ubytování na 2 noci v hotelu a vstupenku do horního patra stadiónu. Do Anglie by se letělo den před utkáním, návrat by pak byl den po něm. Pokud bude mít někdo zájem, ať mi napíše tady do zpráv nebo na mail vitasrp@centrum.cz

Pokud by měl někdo zájem čistě o lístky na duel s Tottenhamem, který se hraje 1. září, tak to taky není problém, sehnat bych je dokázal za cenu nějakých 3400 Kč za kus.

Reagovat
tulen

Ako Pelle a Husillos parádna robota

Reagovat
duloig

Reagovat
Edgar Davids

A nejlepsi z nich Rebic tam zustane..

Reagovat
fenixLFC

Skoda, toho som chcel k nam nahrada za firmina idealna..

Reagovat
smazaný uživatel

My máme Brewstera.

Reagovat
smazaný uživatel

aby neskoncil jak Shaqiri, ze bude len vysedavat

Reagovat
Godwinson

Stejne je neuveritelny, jak se ta situace vyvinula. Pamatuju si tehdy na MS U17 a vseobecne mezi temi hraci stejneho veku, kde vypadal Haller fakt mizerne. Benzia, starsi Sanogo, obe budouci superstar a jak to nakonec dopadlo. I kdyz on tehdy i Calvet vypadal lepe nez Zouma a o Yaisienovi ani nemluve

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Resil se tu uz Leon Dajaku do Buyernu? Videl jsem jen expresku. Kamarad ze Stuttgartu mi psal, ze je opravdu ohromnej talent a nechape, jak ho mohli pustit za tak malo. Je fakt tak dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
db18

Neznám ho, ale koukám, že je hodně produktivní. V rezerve asi nahradí Wriedta, který chce jít do lepší ligy (než třetí), ale s tím co o něm píšou mam naději, že se snad objeví časem v áčku.

Reagovat
Edgar Davids

Buyern

Reagovat
cristiano.K.

Hodne dobra posila

Reagovat
smazaný uživatel

Krok zpět, jde mu jen o prachy a ne kariéru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele