West Ham dokončil přestup obránce Kehrera z PSG

17.08.2022, 14:22
Aktuality
Thilo Kehrer se po čtyřech letech loučí s Paris Saint-Germain a vydává se za novou výzvou do West Hamu United. Německý reprezentant podepsal čtyřletou smlouvu s dvouletou opcí...

Londýnský klub podle nepotvrzených zpráv za 25letého obránce zaplatí zhruba 12 milionů eur, součástí dohody jsou také bonusy.

Zájem o Kehrera, jenž ve francouzském velkoklubu vstupoval do posledního roku smlouvy, projevila rovněž Sevilla, defenzivní univerzál však upřednostnil WHU.

"Jsem rád, že mohu Thila přivítat ve West Hamu United. Je to talentovaný hráč, který může nastoupit na několika defenzivních postech, čímž nám dodává variabilitu," pochvaluje si manažer David Moyes.

Odchovanec Schalke pomohl PSG k zisku tří mistrovských titulů a řadě dalších pohárových trofejí. Během čtyř let odehrál 128 soutěžních zápasů, v nichž se čtyřikrát prosadil.

West Ham příchodem Kehrera reaguje na zranění jiné letní akvizice Nayefa Aguerda ze Stade Rennes. Kromě zmíněné dvojice Hammers posílil útočník Gianluca Scamacca ze Sassuola nebo křídelník Maxwel Cornet, jenž v minulé sezoně nezabránil sestupu Burnley.

Autor: Jiří Vojík / skysport.com, whufc.com

Komentáře (412)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele