West Ham Behramiho do Říma neprodá

18.11.2008, 10:42
Aktuality
Valon Behrami teprve v létě posílil West Ham a už by mohl londýnský klub opustit. Velký zájem o švýcarského záložníka má AS Řím, vedení West Hamu ale ujišťuje, že svou oporu neprodá ani za velké peníze.

Švýcarský reprezentant přišel do West Hamu v létě z Lazia a ukázal se být výbornou posilou. O 23letého hráče se začal zajímat AS Řím, v případě Behramiho ale nejspíš neuspěje.

"Behrami do Říma neodejde. Znovu říkám, že tento hráč neodejde ani za padesát milionů. Kdo předpokládá opak, jenom ztrácí čas," prohlásil pro server Laroma24.it sportovní ředitel West Hamu Gianluca Nani.

Podle italských médií měl AS Řím nabízet jakou součást odstupného obránce Cicinha, o Behramiho prodeji ale nechtějí v Londýně ani slyšet. "Proč bychom se měli zbavovat hráče, který sotva přišel a hraje dobře," ptá se Nani.

Římané se tak budou muset při hledání nového záložníka poohlédnout jinde. A podle italských médií neztrácejí čas, jejich favoritem je nyní údajně Thomas Hitzlsperger ze Stuttgartu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (58)

Přidat komentář
georgeo

třeba ho budou muset prodat, když mají platit shefieldu to vyrovnání za jejich sestup

Reagovat
smazaný uživatel

No taky si myslim ze ho nakonec vyhodne prodaji aby zalepili duhy. Treba tedkom ty dresy co maji se zalepenym logem sponzora svedci ze asi nebudou mit moc penez, kdyz si ani neporidi nove dresy bez tohoto loga. Jinak drzim palce at se z toho vyhrabou.

Reagovat
georgeo

čekají na nového sponzora, který jim ty dresy koupí

Reagovat
Arbiter

To je pěkná blbost, že nemají nové dresy kvůli finančním potížím...Není to tak velká částka, kdyby se ty dresy měly koupit...

Reagovat
honziss

Ty jsi fakt inteligent, nemluv o tom o čem nemáš ani ponětí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn tak mi vysvetli v cem je problem. Me to docela zajima a nikde sem o tom nic necetl ani nemam zadne informace, tak mi zbyly jenom domenky a spekulace.

Reagovat
kubys

Ty si opravdu myslíš, že XL byl tak velký sponzor, že si díky jeho krachu nemůžeme koupit už ani nové dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

lol to sem nerekl. Jenom si myslim ze kdyz na kazdy zapas spotrebuji novou sadu dresu, ze by mohli mit uz nakej ten patek dresy bez tohoto loga, nez nastupovat uz nekolik kol se zalepenym logem.

Reagovat
kubys

Ale no tak!!! Vždyť to je nová sada dresů, pokud si všimneš tak to číslo je daleko menší než bylo logo sponzora.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka nova sada? Vzdyt to vidi i slepy, ze sou to ty same s prelepenym logem.

Reagovat
honziss

Prosímtě strč si to svoje přelepené logo někam.

Reagovat
smazaný uživatel

Co te zere? Pochybuju ze je to pouze prelepene logo.

Reagovat
honziss

Tak pro tvou informaci: Náš generální sponzor XL Holidays zkrachoval, čili jeho logo z našich dresů zmizlo. No a vedení se rozhodlo, že prázdné místo po sponzorovi nahradí čísly hráčů, dokud se nenajde nový sponzor (který dle posledních zpráv by mohl být představen už brzy). Žádné přelepování sponzora to není a dost by mne zajímalo, jak jsi k této domněnce dospěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt maji furt ty stejny dresy akorat misto toho sponzora tam maji nalepeny cosi s cislem daneho dresu. Myslim ze kdyby si odlepil tu nasivku nebo co toje s cislem tak podnim bude zase to logo zkrachovaleho sponzora. A kdyz vezmu v potaz ze v profesionalnim fotbale maji hraci na kazdy zapas novou sadu dresu, tak mi prislo ze asi z financnich duvodu zvolili cestu prelepeni loga, nez delat nove dresy bez tohoto loga primo s cislem na hrudi. a pote zase delat nove dresy z logem noveho sponzora.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Tak mysli si co chceš, ale fakta nepopřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze mi chces rict ze maji nove dresy na kterych je prazdne misto a nalepili si tam cisla aby to vypadalo lip?

Reagovat
honziss

Proboha, jsou to ty samé dresy, na které se pouze nenatisklo logo sponzora ale čísla hráčů! Opravdu nechápu, jak může někdo být tak hloupý a nechápavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej houpy, no ja si aspon vsimnu ze kdyby to tam bylo natisteny na cisty podklad tak by to nevypadalo tak gycovite a aspon trochu to ladilo s celym dresem. A hlavne by to nezakryvalo cele puvodni logo. Tak me tak laskave neoslovuj ty chytroline.

Reagovat
kubys

Jenže ty asi nevíš, že původní plán po krachu XL byl zcela jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

No to neznam puvodni plan ani jestli je tedkom nakej jinej. No ae to sem cekal ze mi to nekdo z vas osvetli ae zatim tady delate svymy komenty ze me vola, ae priom vy jen chodite kolem horke kase a poradne argumenty a fakta nesdelite.

Reagovat
honziss

Problém je, že už jsme ti to vysvětlili, ale bohužel ty jsi tak tvrdohlavý, že si pořád stojíš za svým. No, je to tvůj problém.

Reagovat
kubys

Prostě vysvětlím to tak - před sezonou se ušijí sady dresů a až vprůběhu sezony se dotiskují loga sponzorů a jména hráčů, nevím jestli chceš slyšet ještě nějaký lepší argument, protože žádný jiný už není. A čísla hráčů tam dali proto, že nám FA neovolila podporovat na dresech nadaci Bobbyho Moorea v boji proti rakovině, tak se prostě vedení WHUFC rozhodlo nechat natisknout čísla, fakt nevím, co víc chceš slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

No zadne novinky, akorat to mohli hrat bez tech cisel a vypadalo by to lip, nez tedkom. Prave proto mam pocit ze to neco zakryva, ae tak mozna se mylim.

Reagovat
kubys

Tak to už neříkej mě, to napiš mail na Upton Park, já taky příčínu neznám Ale příjde mi opravdu jako hloupost "přelepovat" logo starého sponzora...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nedávno dostal jeden hráč z Big4 zakázáno házet dres po zápase fanouškům, jinak by si to musel platit ze svého...už ani nevím o jaký tým šlo a o jakého hráče, ale byl to někdo z Big4 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe to slyslim prvne, akorat vim ze golman Readingu Hahnemann po kazdem zapase hazel svuj dres do hlediste a musel si to platit, ae u golmanskeho bych to chapal. Ae ty hracsky dresy si je vetsina po zapase vymeni a kompletni sadu by uz stejne nedali dohromady, tak nechapu proc to platit leda ze by to nejak recyklovali.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim,ze kdyz XL skrachoval je tam dalsich 100 sponzoru co se radi poperou o to byt na dresech West Hamu.Takze mozno pride i stedrejsi nekdo.

Reagovat
honziss

Valon je kvalitní posila. Odchod nehrozí, to by byl Zola blázen. Určitě ještě poroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak...

Reagovat
kubys

Hlavně ať neodchází - má šanci se chytnout a Cicinho by pro nás opravdu byl zcela zbytečný

Reagovat
honziss

Tak Cicinho by byl výsměch pro nás. Jednak, jak už jsi řekl, do PL se vůbec nehodí a druhak, Behrami je lepší + dokáže hrát jak na pravém beku tak na pravé záloze. Cicinho je pokud vím pouze bek. A to při přítomnosti Fauberta, Neilla, případně v akademii Harveyho, je naprosto zbytečné mít dalšího.

Reagovat
kubys

Zola není šílený, Behrmi se rozehraje může být jedním z našich tahounů. Hlavně se mi líbí, jak po Nobleovi Zola zalepil místo Collisonem, vážně parádní práce s mládeží.

Reagovat
honziss

Tak ta byla u nás vždycky. Právě i to se mi líbí na Zolovi, že se nebojí dát šanci těm mladíkům a nasadit je do základu. Collison, to bude jednou velký plejer. A k Behramimu, až si pořádně navykne na Anglii, nabere nějaké zkušenosti, sžije se s týmem, bude to tahoun, o tom nepochybuji.

Reagovat
kubys

No snad to bude tahnoun, jenže u nás je prokletí se zraňováním nejdůležitějších hráčů

Reagovat
honziss

To raději ani nezmiňuj. Jednou nás to musí opustit. Jsem rád, že je v pořádku aspoń ten Upson.

Reagovat
kubys

No, čekám až budeme kompletní, ale líbí se mi povolání Parkera do repre - líbí se mi, že si nás Capello tak všímá

Reagovat
honziss

Jojo, to je jen dobře. Parker hrál v posledních zápasech dobře a pozvánka určitě není nezasloužená. Teď hlavně věřím v co nejdřívější návrat Deana, protože jeho absence je znát úplně nejvíc.

Reagovat
kubys

Jinak v zimě Doyle

Reagovat
honziss

To už je nějaká oficiální spekulace nebo jen říkáš přání nás obou?

Reagovat
kubys

Přání - za Deana nejlepší náhrada Jinak ve Wolves se mi líbí, jak hraje Ebanks-Blake. Na druhou stranu kdyby Kevin přišel, tak po Deanově vyléčení by bylo pěkné dilema koho poslat na hřiště - nevím jestli by si nepřekáželi, ale to už by byly příjemné starosti

Reagovat
honziss

Joo, tak Ebanks-Blake se mi líbí taky, ale radši bych byl kdyby zůstal u Wolves protože si přeju jejich postup. Doyle by byl nejadekvátnější náhrada a skvělá posila, kterou si přeje snad každý fanda. Kéž by přišel. Ty starosti - podívej Ashton, Doyle, Cole - jasná trojka, nastupovali by podle formy, Bellamy by vůbec hrát nemusel, neříkám že se nesnaží, ale to je vše, zakončovatel žádný a ty jeho standartky, divím se Zolovi že ho to nechá kopat. No a Sears by se postupně zabudovával do kádru.

Reagovat
kubys

No můj tajný sen je stejně Gago do zálohy, pro Anglii by byl podle mě ideální

Reagovat
honziss

Tak co naplat, ten je nereálný. Ikdyž Téveze a Mascherana taky nikdo nečekal, ale tihle přícházeli ještě z Jižní Am., vykoupit Gaga z Realu, to je neřešitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis uz aby se vratil Dyer. Ten bude velkou posilou pro cele muzstvo

Reagovat
honziss

Tak kdoví jestli ještě bude nějakou posilou, už víc jak rok nekopl do balonu, v kombinaci s jeho věkem a vážností zranění, bych se nedivil, kdyby to zabalil. A navíc, Deano rozhodně chybí víc než Dyer.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave Dyer je tedkom v nejlepsich fotbalovych letech a pokud se uzdravi a podarilo by se mu chytnout mohl by byt ikonou kladivaru. Tak urcite Ashtonovi goly chybi hodne, ae ten ma taky docela casto zdravotni problemy, vzdycky prijde zacne hrat tym si na nej zvykne zacne to slapat a pak se znenadani zrani a forma tymu odejde s jeho absenci

Reagovat
kubys

Dyer je velká neznámá, protože je zraněný fakt už dlouho, ale přál bych si aby se chytnul, zaslouží si to po letech strádání

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite Dyer ma stale velky potencial hlavne hodne zkusenosti a jako ofenzivni zaloznik umi tvorit hru dopredu a tahnout muzstvo.

Reagovat
honziss

Mě by fakt zajímalo, jestli se ještě dokáže vrátit na té nejvyšší úrovni. V Newcastlu byl perfektní. Btw. Nevíš jak to s ním vůbec vypadá, já to teď moc nesledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co se blbne s tim Cicinhem, jestli ho chtěj prodávat kvůli tomu vlastňáku, tak to by byl vrchol. Behrami by nebyl špatný, fanoušci Lazia by měli radost. Ale pravý obránce je kvalitně zastoupený, možná do zálohy...

Reagovat
kubys

Cicinho hlavně typově není hráč pro Premier League, takže nevím, proč nám ho cpou

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by byla blbost ho prodávat, letos hraje poměrně dobře. Možná je to výmysl médií po tom vlastním gólu, že ho chtějí prodat.

Reagovat
kubys

Mám na to podobný názor, ale na druhou stranu myslím, že AS má dost dobrých hráčů na pravého beka, i když Panucci už stárne no...

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinho, Cassetti a Panucci - ti můžou na pravém bekovi, to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

on ma 23?! vsak by som mu povedal 45

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš Emersona?

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas Hitselsperger nesmi odejit ze stuttgartu.Jedne za velke prachy aby koupili nejakou jjinou posilu.Protoze ja fandim stuttgartu docela hodne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele