Zola: Nejlepší hráče neprodáme. Jestli ano, budu se zlobit

24.12.2008, 08:52
Aktuality
West Ham se nachází v Premiér League těsně nad pásmem sestupu, proto by manažer Ginfranco Zola svůj výběr rád posílil. Jenže bude mít spíš opačné starosti. Kladiváři nejsou v ideální finanční situaci a jejich nejlepší hráče chce získat konkurence. Podle Zoly by přesto nikdo neměl odejít.

Podle anglických médií dostane Zola od vedení prostředky na nákup nových hráčů pouze pokud nejdřív někoho prodá. Zájem je o opory West Hamu jako jsou Craig Bellamy, Matthew Upson, Valon Behrami, Robert Green, Dean Ashton a Scott Parker, o jejich odchodu ale Zola nechce slyšet.

"Tohle jsou velmi dobří hráči a nepřekvapuje mě, že je velké týmy chtějí získat," říká italský manažer. "Nejsou na prodej, nechci prodávat své nejlepší hráče. Chci se pokusit tým vylepšit, jestli budu moci, to je můj cíl pro zimní přestupové okno."

"V klubu mi řekli, že nejlepší hráče nebudu muset prodat. Jestli ano, budu velmi roztrpčený. Budou muset mít dobrý důvod, proč se tak stalo," pokračuje Zola.

Bývalý vynikající hráče ale odmítl upřesnit, jak by se zachoval, kdyby musely některé opory skutečně odejít. "Nedá se hovořit o tom, co se může stát. Ve fotbale jeden nikdy neví. Nebyl bych rád, protože věřím tomuto týmu. A jediné, co potřebujeme, je nesestupovat z cesty," dodal Gianfranco Zola.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (65)

Přidat komentář
smazaný uživatel

chudak franco

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, taky by me hodne nastvalo, kdyby Zola prodaval. Muze ten tym pozvednout, pokud najde dobreho utocnika. Kdyby napriklad prisel Kevin Doyle, hned by utocna rada vypadala jinak, nez kdyz je tam Carlton Cole, ktery pri vsi ucte umi sotve kopnout do mice. Bellamy je velmi dobry hrac, ale prece jen nedokaze dat hodne branek, coz zrovna pri absenci Ashtona hrozne WHU potrebuje. Freddie Sears je jeste prilis mlady, aby nastupoval pravidelne v zakladni sestave a vyjdarovat se k Diegu Tristanovi, nebo Davidovi De Michelemu, to ani neni zapotrebi

Reagovat
smazaný uživatel

rozumne pises..

Reagovat
kubys

Reagovat
honziss

Přesně tak, Zolo, nikoho nepouštět. To je základ.

Reagovat
vodka

Jinak jak je to s Ilungou? Vím, že je na hostování, ale na jak dlouho, popř. je tam nějaká opce na případný přestup?

Reagovat
honziss

Hostování je do konce sezóny a opce na přestup tam je taky. Řekl bych že ji vedení využije a Ilunga přestoupí, ikdyž já bych si na tom postup představoval někoho jiného..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted presne nevim, na jakem postu hraje, neni to nahodou bek, kde mate Spectora? :-)))

Reagovat
honziss

Ilunga je levý bek, Spector je univerzální obránce. Jako náhradník za Ilungu je tam Lopez ( ).

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, rikal sem si, ze to mate az prilis jizanske, ty kraje Jeste ze mate Valona, ten to jisti :-)))

Reagovat
honziss

Tak jižanské kraje.. Co se týče hráčů z jihu, pak jsme na tom ještě velmi dobře. Valon je parádní no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, to teda jste, proto vam fandim, kdyz hrajete proti jakymukoliv tymu z Premier League, samozrejme krome MU a me druhe lasky, Stoke City Kdyz ja vidim zalohu, kde je Ronaldo-Possebon-Anderson-Nani, tak se mi chce brecet. Vas tym je skvely, Etherington, Noble, kezby se vice hracu dokazalo prosadit :-)))) Zatim jdu, prijdu tady kolem 15, cao

Reagovat
honziss

Tak zmínil jsi Noblea a Etheringtona, ale nám jich tam hraje mnohem víc. A prosazovat se začnou další - Spence, Tomka, Payne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě škoda, že si u vás vůbec nekopl Dyer.

Reagovat
honziss

Co ten má smůly, to je neuvěřitelné. Jsem na něho zvědavý na jaké úrovni bude až se vrátí, aby to už nebylo jen trápení.. Rok a půl bez fotbalu v jeho letech, to je setsakramensky hodně..

Reagovat
kubys

Dyer už měl nastoupit, tuším proti AV, ale onemocněl - vážně jen čekám až se vrátí a ukáže, co předvede, přeju mu jen to nejlepší, ale osobně mu již moc nevěřím. Ale co, snad mě překvapí už 26.

Reagovat
honziss

Já už si taky nemyslím že se vrátí aspoň na úroveń na které byl před zraněním, ale tajně doufám v to že se chytne a bude prospěšný. Kéž by tomu tak bylo.

Reagovat
kubys

Obávám se, že už ani moc hrát nebude konkurence napravo je docela silná. Bohužel pro Kierona no.

Reagovat
honziss

Teoreticky - Faubert letos nic moc, Behrami může hrát nalevo.. Napravo by klidně hrát mohl.

Reagovat
kubys

No já furt tak nějak doufám, že formu chytne hlavně Etherington, tím pádem by Valon musel hrát napravo. Jinak teď jsem zjistil, že Kieron by měl hrát už FA Cupu proti Barnsley, na portsmouth ještě není připraven a možná je to jen dobře, že začne proti slabšímu soupeři.

Reagovat
honziss

Jo tak kdyby Etherington chytil formu ze začátku sezóny, taky bych se nezlobil. Ikdyž Dyer by nehrál, ale tak co už no.

Je určitě dobře že začne proti slabšímu soupeři, aspoň nám ukáže jak na tom je.. Třeba vstřelí hattrick, připraví další dva góly pro Bellamyho a my budem vřískat radostí.

Reagovat
kubys

K těm dvěma připraveným bych dodal, že on sice připraví tutové góly, ale Craig bude hoden své současné pověsti a dvakraát přestřelí.

Reagovat
honziss

To neříkej nahlas, já myslím že Bellamy bude solidární a svému dávnému kamarádovi z Newcastlu tu obnovenou premiéru nepokazí a ty góly z jeho nahrávek tam šoupne.

Reagovat
kubys

Ot: Co je vůbec s Bowyerem? Pořád zraněný?

Reagovat
honziss

Pokud vím tak jo. Ani se nedivím, jeho tělo už toho má beztak taky dost. Nicméně jeho absence mě tolik netrápí.

Reagovat
kubys

Je zajímavé, že máme v týmu tu největší zvěř, co kdy byla v NUFC.

Reagovat
honziss

No jo, a to Dyer s Bowyerem se nemají moc v lásce. Doufám že si ten křížek nebudou chtít dodatečně vyřizovat ručně u nás. Jako to zkoušeli tehdy v NUFC.

Reagovat
kubys

Snad s nima neměl ani Craig nějaký problém. I když ten by možná radši zašel do baru.

Reagovat
honziss

Na golf..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Portugalsky mluvící záloha sice není úplně košer, ale furt nevím, co všichni fanoušci MU mají proti Possebonovi, protože on se podle mě pro anglický fotbal hodí, jinak fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, snad se mu osa týmu nerozuteče a po krátké zimní přestávce tým vytáhne alespoň do klidného středu. A kdyby se Gianfrancovi i povedl nějaký šikovný přestup, jen lépe.

Reagovat
hefy

Hlavně se hodně rychle zbavit Cartona Cola..

Reagovat
kubys

Carlton není zas tak špatný, on ejn neumí hrát bez gólového hráče, co si budeme namlouvat.

Reagovat
honziss

To je prostě vše o Ashtonovi, s Deanem by dobře fungoval jak Bellamy, tak Cole, ale bez něj jsou ti dva společně v útoku nuloví.

Reagovat
kubys

Ale do šance se dostat umí...se vsadím, že kdyby hrál rugby, tak by ani šestku nedokázal položit, i když by byl úplně sám za lajnou. Ale ne, to mu teď moc křivdím - přeju mu ať mu to tam konečně začne padat.

Reagovat
honziss

Umí to jo. Ale prostě to je o tom, že Ashton je typ útočníka který dokáže plně využít síly Colea nebo hbitosti Bellamyho. On dokáže skvěle zakončit, parádně přihrát, podržet balon, utéct obránci, což v kombinaci s jedním z nich je dobrá kombinace. Bohužel bez něj jsou oba od sebe odříznutí, jenom se divím že je Zola pořád nechává hrát spolu, proč tam nešoupne na zkoušku třeba Di Micheleho nebo Searse. Po zápasu s AV mluvil docela kriticky k útočníkům, tak se možná dočkáme změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Tristán, má u vás nějakou šanci se ukázat?

Reagovat
honziss

Pochybuju, on se hned po příchodu zranil a Zola stejně pořád staví CB a CC. Teď už je sice zdravý, ale asi z toho bude to samé jako Di Michele, střídačka na závěr zápasu. Možná dostane šanci v nějakém zápasu od začátku ale na nějaké vyraznější prosazení se to nevidím. No a až se vrátí Deano...

Reagovat
smazaný uživatel

To docela špatně skončil hráč, který v LM za La Coruňu sázel jeden gól za druhým. Škoda.

Reagovat
kubys

Proti AV byl opravdu největší palič Bellamy, fakt nevím čím to je, jestli to je jen smůla nebo co, přitom Bellamy má na to dát 10 gólů za sezonu. Di Micheleho by měl zkusit nebo možná i Tristana, kdo ví, třeba by ožil (nepravděpodobné, avšak možné). Sears asi nezvládne zátěž několika utkání za sebou, ale kdyby jej nasazoval ob jedno utkání od začátku, tak by mu to mohlo prospět a myslím, že jeho výkony by jen rostly, přeci jen v mládežnických kategoriích to byl šutér největšího kalibru a v dospělých by se snad mohl taky rozesřílet. Jinak přes zimu pokusit se přivést jednoho z těchto hráčů: Kevin Doyle, Sylvan Ebanks-Blake, David Nugent, Adam Boyd, Vagner Love (vtip, ale nebylo by to špatné ) Come on Hammers!

Reagovat
honziss

Ebankse-Blakea musíme nechat Vlkům ať se dostanou do PL. Moc si je přeju v nejvyšší soutěži. Ale jinak je to hodně dobrý plejer, když ho Wolves před rokem kupovali z Plymouthu, tak jsem si říkal kdo to sakra je? Ukázal ale že je fakt kvaltitní. Navíc s Keoghem jsou docela sehraní.

Nugent - no nevím, určitě v něm ten talent je. Pokud by měl přijít tak zatím na host. s opcí na přestup, ať máme takovou pojistku.

Boyd hraje někde v League One nebo Championship ne? Moc ho neznám.

Vágner je nereálný, takže jasná volba KEVIN DOYLE.

Reagovat
kubys

Boyd hraje League One za jednoho z našich úhlavních nepřátel Leyton Orient Ale podle mě by se hodil, přestože je malý dokáže se propracovat do šance a proměnit ji. Letos dal Leyton jen 17 gólů přitom boyd z toho nastřílel, myslím 8 a na dalších 3 má nahrávku.

Reagovat
honziss

Tak v Leytonu teď hostuje Spence, tak by ho mohl přemluvit, ne?

Reagovat
kubys

No mohl by se pokusit, and je pozvedne, protože zatím hrají hovno.

Reagovat
honziss

Tak to já nevím jak hrajou, jelikož je nesleduju, ale pozvedne je určitě, vždyť to je budoucí nejlepší stoper v Anglii.

Reagovat
kubys

No...do prvních deseti týmu by je mohl dostat, to bychom teprve viděli, že má opravdu výkonnost.

Reagovat
honziss

On potřebuje dozrát, a je jen otázkou času kdy vlítne do PL a útočníci se nebudou stačit divit kdo to proti nim stojí. Navíc z Tomky roste taky výborný stoper. Payne taky není k zahození, pěkné vyhlídky na tento post.

Reagovat
smazaný uživatel

Boyd hrá v Rangers-kanonier..

S vlkmi súhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha sorry...

Reagovat
kubys

To je Kris Boyd. Vidíš, ten mě ani nenapadl, další možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Ashtona-výborný hráč...,ale kto by sedel keby príde podobný typ-Boyd ...

Reagovat
kubys

Carlton. Myslím, že by si i dva typově podobní hráči jako Boyd a Ashton vyhověli.

Reagovat
honziss

Ashton si vyhoví se všemi typy útočníků.

Reagovat
$dolar$

A co by bylo s Bellamym?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ... pochybujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Boyd když bude přestupovat, tak asi jen do opravdového velkoklubu za novou výzvou, protože on je v Rangers velmi spokojený a je to klub jeho srdce.

Reagovat
honziss

Jinak s tím Searsem souhlas, postupně ho zabudovávat do týmu a čas ukáže.

Reagovat
$dolar$

Jak je to s temy dluhy?

Reagovat
fantomas

Kdo pujde za McCartneym?

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď jsi 30 mega v mínusu....a dobře vám tak

Reagovat
honziss

No ty aby ses neozval.

Reagovat
kubys

Příjde šejk a jsme v klidu.

Ne, to bych si opravdu nepřál. Nebo jinak - nic proti tomu nemám, ale aby se pak z nás nestalo takové družstvo jako ManCity.

Reagovat
kubys

oprava prvního smajl =>

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Tottenham podle Sky Sport News zahájil jednání s West Hamem o přestupu Craiga Bellamyho. Kladiváři prý za 29letého útočníka požadují hodně přes deset milionů liber.

Hmm,náhrada za Keana...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele