Werder chce udržet Pavlenku, brzy začnou jednání o nové smlouvě

07.09.2021, 13:37
Aktuality
Jiří Pavlenka (© AFP)
Jiří Pavlenka bude v dohledné době jednat o další budoucnosti. Český brankář kroutí svou pátou sezonu ve Werderu a smlouvu má jen do konce června příštího roku, vedení druholigového německého celku pak má zájem o prodloužení spolupráce...

Pavlenka přišel v létě 2017 z pražské Slavie a rychle se stal jedničkou mezi tyčemi Werderu. Za ten zatím odchytal 155 soutěžních zápasů.

"Probíhal přestupní termín a toto téma jsme tak na chvíli odložili, ale v nejbližší budoucnosti zase začneme jednat," prohlásil manažer Frank Baumann.

"Naším cílem zůstává prodloužení spolupráce," dodal jasně.

Pavlenku od letošního léta trápí bolavá záda, přišel o evropský šampionát a zatím nenastoupil ani za Werder. Brémy mají pro nadcházející měsíce jednoznačný cíl v podobě návratu do 1. Bundesligy.

Autor: Tomáš Pavlík / bild.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nas nejlepsi golman. fight me

Reagovat
Kucka

Po Euru jasně Vacloš.

Reagovat
kilobyte

Vaclík

Reagovat
JacoBee

Vaclík by far

Reagovat
Neutron

myslite, ze ma na presun niekam vyssie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řekl bych, že má navíc než druhou bundesligu...Pokud nepostoupí tak odejde bych řekl

Reagovat
bobis21

Na BL určitě má, ale myslím že by za něj chtěl Werder více, než jsou ochotny kluby z 2. poloviny BL zaplatit. Upřímně by pro něj bylo nejlepší počkat s prodloužením až podle toho, jak se bude vyvíjet sezona a prodloužit až když budou hrát o postup ...

Reagovat
dontcallmeandre

Že by šel do nějakého elitního týmu hned jako jednička, to asi ne. Jako dvojku by ho možná vzal i lepší tým. Ale i pro slabší týmy z nejlepších lig by mohl být zajímavý. (ale budou čekat, jestli bude zdravý)

Reagovat
Liquid

rozhodně má

Reagovat
zelda

Kolář ven, Pavlenka sem

Reagovat
junglist

záleží jestli se bude mladý Tvrdíkový líbit

Reagovat
Euphael

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kohout 1882

Reagovat
Kadlitko

Reagovat
PalibrkUros

Pokud zůstane a postoupí, asi tam na něj budou vzpomínat jako na někoho kdo se na ně nevybodl jako tenkrát v Juve Nedvěd s Buffonem a Delpierrem, ale pro něj osobně asi škoda se rok bincat v druhý bundeslize... Čekal jsem od něj, ale asi víc po úvodní sezoně

Reagovat
Liquid

víme že Pavlenka Werderu fandil od mala, ale proboha, ten tým nemá na to aby se letos do bundesligy vrátil a spíše to vypadá na dlouhodobé setrvání ve dvojce, proto by měl Brémám dát vale, i třeba 1.dánská je kvalitnější liga než 2.německá

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Anetis92

Btw.

Zda se mi to nebo letos slovenske tymy docela slusne posiluji?

Dunajska Streda vypada hodne dobre letos.

Reagovat
meno

Hezký, ale k čemu jim to je? V lize je by i tak byli nejhůř druzí a poháry nehrajou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele