Werder by z Mnichova rád vykoupil útočníka Petersena

19.02.2013, 10:47
Aktuality
Nils Petersen by i v příštích letech mohl oblékat dres Werderu. Mladý útočník v této sezóně na Weserstadionu hostuje z mnichovského Bayernu, při konkurenci v jeho kádru se mu ale v létě příliš vracet nechce a zájem na jeho setrvání nyní otevřeně vyjádřil i samotný brémský klub...

Čtyřiadvacetiletý střelec přišel do Mnichova v létě 2011 z Energie Cottbus s vizitkou nejlepšího střelce druhé bundesligy, v bavorském týmu ale plnil jen roli náhradníka za Mariem Gómezem a před touto sezónou odešel hostovat do Brém.

A jelikož za Werder v této sezóně nastřádal již jedenáct bundesligových branek, má severoněmecký tým zájem na jeho setrvání. "Je pro nás důležité, aby zůstal. Musíme se začít snažit o to, abychom ho u nás udrželi," uvedl nový manažer klubu Thomas Eichin.

"Míč ovšem teď není až tak úplně na naší straně kurtu. V příštích týdnech si v klidu s Nilsem sednu a poté, ve zcela příhodný čas, zahájíme jednání s Bayernem," dodal šestačtyřicetiletý funkcionář, který před pár dny zahájil své angažmá v Brémách, kde nahradil úspěšného Klause Allofse.

Autor: Petr Vaněček / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
hradec

To by mohlo klapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

stara kokocina

Reagovat
db18

...to už taky nesouhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by byt celkom dobra nahrada za pizarra

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to lepší, v Bayernu by toho moc neodehrál, skoro bych řekl že vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bayerne ho moc vidieť nebolo, ale teraz preukázal svoj potenciál a hrá výborne.. nikto nemôže vedieť, že aké plány bude mať s hráčmi Pepek, takže ťažko polemizovať.. ale bola by škoda Petersona na lavičke ako možná náhradá za Claudia Pizarra a pri kvalitách Gomésa a Mandžukiča neviem či dostane veľa šancí.. má 24 rokov nech len pravidelne hrá chlapec a bude dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji si, jak si proti nám vodil Stehleho.. Kvalitní hráč.

Reagovat
Arne

Fanoušek Aachenu? Jak to teď vypadá s insolvencí a záchranou ve třetí lize, je to aktuální nebo budeme muset dolů?

Reagovat
Arne

*budete

Reagovat
smazaný uživatel

To nové Tivoli nás pěkně zruinovalo, ale do platby vstoupilo město a veškeré dluhy za stadión platí oni, takže klub samotný má pouhé nepatrné dluhy. Problémem je, že se příliš nehrnou investoři, takže hrají zejména mladí hráči z okolí, protože nějakou kvalitu nezaplatíme. Nějaký řízení sestup nás však (snad) nečeká.

Jenom to loučení s Auerem bylo hrozné..

Reagovat
jv

Tak hlavní je záchrana. Cesta zpátky bude možná složitější, ale třeba Arminia na tom byla asi ještě hůř a momentálně už se pomaličku vrací nahoru. Jinak Auera je škoda, pořád nemá angažmá a na tom se asi hned tak něco nezmění.

Reagovat
Arne

Tak to je dobře, snad to udržíte, nějaká kvalita tam snad přece jenom zůstala... Škoda, že se to loni tak zvrtlo, já jsem vás beze srandy tipoval na jednoho z možných kandidátů na postup, ale holt si to nějak nesedlo, ti Nizozemci, co natahal Meijer, asi nebyli žádný terno (i když Waterman je teď jedničkou PSV), a jak se nechytil začátek, tak už to jelo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ostane, ved Pep chysta este kupit utocnika

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele