Wan-Bissaka posílí Manchester United, dohoda je na světě

26.06.2019, 14:09
Aktuality
Novou výzvu před sebou má Aaron Wan-Bissaka. Mladý krajní obránce opustí Crystal Palace a posílí Manchester United, oba kluby se dnes definitivně dohodly na odstupném a talentovaný anglický reprezentant do 21 let před sebou má zdravotní prohlídku...

Zástupci obou týmů o tomto transferu v uplynulých dnech jednaly a nakonec našly společnou řeč. Přestup bude hodně drahý, Red Devils zaplatí padesát milionů liber. Fotbalista byl s anglickou jednadvacítkou na evropském šampionátu a nyní ho čeká zdravotní prohlídka, po níž odletí na dovolenou.

Wan-Bissaka se letos zabydlel v základní sestavě Eagles a v Premier League vynechal jenom tři utkání. Aktuálně si řádně polepší po platové stránce, zatímco v Londýně byl s deseti tisíci librami týdně nejhůře placeným hráčem prvního týmu Crystal Palace, v Manchesteru si každých sedm dní přijde na 90 tisíc liber.

Wan-Bissaka se stane druhou letní posilou Manchesteru United, který bude v nové sezoně chtít dát zapomenout na nepovedený ligový ročník 2018/2019. Už dříve na Old Trafford dorazil křídelník Daniel James ze Swansea.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (301)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele