Wan-Bissaka podepsal pětiletý kontrakt s Manchesterem United

29.06.2019, 13:37
Aktuality
Aaron Wan-Bissaka od dnešního poledne už není hráčem Crystal Palace. O mladého krajního obránce hodně stál Manchester United a s londýnskou stranou se před několika dny dohodl na odstupném, společnou řeč našel i s fotbalistou a ten po úspěšném absolvování zdravotní prohlídky podepsal kontrakt...

Jednadvacetiletý fotbalista nebude levný a do hlavního města za něho putuje padesát milionů liber. Wan-Bissaka se Red Devils upsal na pět sezon, součástí kontraktu je opce na prodloužení spolupráce ještě o dalších dvanáct měsíců.

Wan-Bissaka se letos zabydlel v základní sestavě Eagles a v Premier League vynechal jenom tři utkání. Aktuálně si řádně polepší po platové stránce, zatímco v Londýně byl s deseti tisíci librami týdně nejhůře placeným hráčem prvního týmu Crystal Palace, v Manchesteru si každých sedm dní přijde na 90 tisíc liber.

"Aaron je jedním z nejlepších mladých obránců v Premier League. Má talent a tu správnou mentalitu, aby mohl hrát za Manchester United a je přesně tím typem hráče, jehož jsme hledali. Aaron je mladý, hladový a chce se učit, to je v jeho věku důležité," pochvaluje si manažer Ole Gunnar Solskjaer.

Autor: Tomáš Pavlík / manutd.com

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele