Wagner není spokojený s vytížením v Bayernu. Po poháru to dal najevo

31.10.2018, 20:52
Aktuality
Útočník Sandro Wagner si postěžoval na nedostatek herních příležitostí v Bayernu Mnichov. V pohárovém zápase se sice v úterý střelecky prosadil, ale taky dal jasně najevo, že není spokojen s tím, že zatím nastoupil za Bayern v základní sestavě teprve podruhé. "Tohle není můj cíl," uvedl.

V pohárovém zápase na půdě Rödinghausenu se německý reprezentant objevil v zahajovací jedenáctce a hned po osmi minutách otevřel skóre utkání.

Když měl ale 30letý útočník odpovědět na otázku, zda pro soupeře bylo snazší hrát proti Bayernu, protože dobře znal jeho taktiku, netroufl si na to a do světa poslal poněkud ironickou odpověď. "O tom byste si měl promluvit spíš s hráči, kteří hrají každý zápas, nebo s trenérem," řekl Wagner. "Já to vážně nevím. Ani to není mým úkolem tyto věci analyzovat," doplnil.

Z branky, kterou se mu povedlo vstřelit, měl radost. "Samozřejmě jsem rád, že jsem skóroval. První bundesligový zápas jsem hrál před víc než deseti lety a za těch pár let jsem byl docela úspěšný. Byla to vždycky zábava střílet góly," prohlásil. Nicméně v Bayernu si v poslední době moc zábavy neužil. "Máme tady listopad a tohle byl teprve druhý zápas, kdy jsem nastoupil v základu, tohle není mým cílem," dodal Wagner.

Autor: Jiří Fišara / sportskeeda.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Průměrné kopyto do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslí, že je Ronaldo?

K..va, čo je toto za doba? Každý je nespokojný...

Reagovat
bayern987

Co čekal? Jen ať jde a jeho minuty by mohl dostat někdo z juniorky.

Reagovat
db18

Jo, a kdo?

Reagovat
bayern987

Tak snad se tam nějaký hroťák najde. Nebo ne?

Reagovat
db18

Já mam pocit, že se u nás dlouho o mládeži jenom mluví, ale nikdo neni schopný pak někoho postavit...

...máme problémy na beku, na křídlech... ale nikoho do áčka nevytáhneme - a to zrovna na křídlech máme dost nadějných variant.

Reagovat
vladino10

Bohužiaľ, čo som pozeral prípravu, tak snáď nikto z tej juniorky sa nejavil nejak zaujímavo..ak by hráči mali zakryté tváre a nemali by mena na dresoch, aj tak by som ti vedel povedať či má práve loptu hráč prvého tímu alebo junior..žiadne záblesky ani, nič, nikto kto by tam drzo aspoň niečo vyskúšal..kopec pokaEnych jednoduchych prihrávok atď atď..

Na druhej strane by to mohlo byť iné, ak by nastúpilo 10 hráčov 1. tímu a jeden junior no, čím lepší je tím, tým lepší je jednotlivec v ňom..

Reagovat
vladino10

Nepoznám žiadneho hráča z juniorky, ale aj tak je pre mňa univerzálnym riešením na všetky problémy

Reagovat
Rich

A co takhle tento: Kwasi Okyere Wriedt, hraje za rezervu Bayernu, 15 zápasů, 11 gólů a 3 asistence, myslím si že to není špatná bilance.

Reagovat
Heresy

Je hodne dobrej .. heynckess ho vytahnul a nechal hrat proti gladbachu par minut ten zapas sme prohrali ale kwasi tam mel dobrou sanci na srovnani a jeho rychlost je paradni mohl by mu dat taky sanci misto musketyra ..

Reagovat
Bastaron

Hrál i v poháru proti Lipsku, taky tam měl tyčku no.

Reagovat
Rich

Za mě Wriedt je hodně dobrý a šéfové Bayernu jsou tupý, protože on nejenom, že je vysoký, ale je rychlý a osobně si myslím, že by měl na A, ale musí se mu dát šance. V tuhle chvíli Wagner si akorát stěžuje, ale přitom v tom prvním zápasů, co hrál, tak se vůbec nepředvedl, je pomalý a navíc není ani nějak dobrý. Má plnou hubu keců, ale přitom ty kvality nemá.

Přál bych si, aby Wriedt hrál více a v A, ty kvality má.

Reagovat
miguel bain

Batista Meier podle mě budoucí nejlepší hráč planety pokud mu nějak nehrabne. Ale to by konečně nějaký trenér nesměl být srac co se bude bát aby ho náhodou nevyhodili. Když pár zápasů bude zkoušet

Reagovat
Rudnevs

Akože ja o ňom viem a vedel som, že to je veľký talent, ale to až takto? Že najlepší na svete?

Reagovat
db18

Tak hraje asi o dve urovne vejs, nez by na zaklade veku bylo normalni.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně... takových už bylo napříč všemi soutěžemi. Nejdůležitější je pak přechod do seniorské kategorie, do té doby se na nic nehraje.

Reagovat
Rudnevs

Tiež si myslím, že to nie je natoľko ojedinelé, aby ho to stavalo do role budúceho najlepšieho hráča planéty... Určite potenciál má, píše sa o ňom ako o veľkom talente, ale to s tým najlepším hráčom planéty je veľmi odvážne tvrdenie, zaujímalo by ma na základe čoho tak usúdil.

Reagovat
zlatan-legend

V konkurenci Mbappého? Nikdy

Reagovat
Bastaron

Reagovat
pepinho2

Jak je na tom Zirkzee?

Reagovat
Greny

Z té juniorky co jí porazila Plzeň? Nevím teda přesně sestavy

Reagovat
db18

Nejvetsi talenti nehrali, nekteri byli u repre a nekteri absolvovali treninky s tim, co zbylo z acka.

Reagovat
Fairplay

A co jsi čekal? Navíc nikdy nebyl nějaký gólostroj, celkově ani nechápu, proč ho vzali..

Reagovat
Jardman

Protože mysleli, že bude mlčet, když nebude hrát, očividně ne. Ale já ho chápu, mohl by dostat vícero minut. Klidně i zkusit jeden zápasek s Lewou na hrotu.

Reagovat
db18

Reagovat
vladino10

Minulú sezónu bol Lewa jasná jednotka na hrot, ale priestor dostával aj Sandro..a všetko fungovalo..teraz hral v celej sezóne 2 zápasy v základe, z toho jedenn včera proti 5. ligistovi..je rozdiel byť dvojka za lewom a hrať a byť dvojka a nehrať vôbec..na to aby naskakoval častejšie určite má, veď aj gólov dal minulú sezónu za nás dosť..

Reagovat
miguel bain

Tak hlavně minulou sezonu měl Lewa zdravotní problémy letos pokud vím nemá. Náhodou je to od bayernu sympatické že si vezmou nějakého zkušeného hráče dají mu pěkný důchod a nezkazí kariéru nějakému mladému třeba jako chelsea kde by mohl třeba Batshuaiy nebo Lukaku vyprávět. Navíc se to bayernu i vyplácí třeba s Tonym, Pizzarem apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ve třiceti fakt není fotbalista ready na důchod. To bych pochopil, kdyby mu bylo tak 33-34 a víc.

Reagovat
vladino10

Ja teda neviem o tom že by mal minulý rok zdravotné problémy

Reagovat
REPLIKATOR

chudáček

Reagovat
Rudnevs

Leverkusen hrá hrozný futbal, v Bundeslige sú v druhej polovici tabuľky, prehrajú ešte i s Zürichom a celé Nemecko špekuluje o tom, kedy poletí Herrlich. No a potom dajú šestku Werderu a päťku Gladbachu. Nemecký futbal, no.

Reagovat
vladino10

Herrlich späť v hre

Reagovat
vladino10

A Bellarabi teda vyzerá byť v repre forme, či?

Reagovat
Werkrider

Za ineho trenera nie len Bela ale aj Brandt ci Tah. Jogi je bohuzial vysadeny na niektoré tymy a neschopny poriadnej zmeny.

Reagovat
Rudnevs

Veh a Anfang (manažér a tréner FC) na tlačovej konferencii pred zápasom so Schalke:

Anfang: Rád spomínam na moje pôsobenie v Schalke a na profesionálnu kariéru. Ešte to nie je tak dávno, ako v tvojom prípade...

Veh: To nie, ale za to si na mňa ako hráča niekto i spomenie.

Anfang: To ale tiež len v Gladbachu...

Anfang: Čo robíš, keď máš dva dni voľna.

Veh: Vtedy si pozerám zápasy iných tímov, aby som ti našiel nových hráčov.

Anfang: Áno, áno, a tie zápasy sa čiste náhodou odohrávajú všetky v Augsburgu...

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde do realu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele