Výkon sudího nekomentuji, řekl Tarkovič po prohře se Švédskem

18.06.2021, 20:25
Aktuality
Daniel Siebert (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
monty25

Tak zrovna tohle byla 100% penalta i bez opakovačky, Dúbravka tam prostě byl pozdě.

Reagovat
sokar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas

Reagovat
Hafna

Pane bože, vždyť ta pentle byla úplně jasná, to byla blbost Dubravky ze tam šel pozdě a tak blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je snad jeste vic deluded nez nas Krejci, a tam je ta latka twda hodne vysoko. Zebricek FIFA

Reagovat
vladis271

Reagovat
vceradnesazitra

Klasickej blb bez sebereflexe

Reagovat
Liquid

no něco podobného jsem naznačoval již v zápase proti Polákům a to se tu na mě obořilo několik Slováků, že oni takový nejsou s těmi výmluvy....

Reagovat
Noustress

Ty drbo ty radšej nekomentuj svoj výkon, tri dni točíš o tom ako nejdeme betonovať a potom polčas neprekročime polovicu

Reagovat
C-M@ster

Má někdo link na penaltovej zákrok Slováků?

Neviděl jsem to na redditu, nevím, jak je to tam pojmenovaný.

Reagovat
John Obi Mikel

Přes livesport appku si můžeš zapnout záznam ČT Sport a tam najít nějakou tu 75.minutu.

Reagovat
Neri04
Reagovat
C-M@ster

Video už pryč, ale mrkl jsem zpětně přes O2 a jasná za mě.

Reagovat
Neri04

Reagovat
JuventusFC1897

Najprv by som si zamietol pred vlastným prahom. Výkon katastrofálny, alibistický.

Reagovat
oli9

Střely na branku 0. Raději řeš tohle....

Reagovat
doughty

Presne, Česi mali strely 0 a aspoň remizovali. Jaaaj vlastne 1 z 11m

Reagovat
oli9

Vole zase komplex, my nikde nebrecime narozdil od vás

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem tahaš Česko? Řešíme tu snad zápas Švédsko - Slovensko ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně ubrečenej národ.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kdyby proti nam chorvatsku foukl 10 minut pred koncem pecku, tak jsme druhej nejubrecenejsi narod.

Reagovat
stas87

A potom si človek spomenie na zápas Midtjylland-Slavia a ma jasno v tom, kto plače. Alebo ak je zápas českého tímu v Európe a rozhodca neodpiska faul či zle nariadi roh, tak na CT šport plač začne aj v piatej minúte a do konca polčasu to spomenú trikrát.. STV je to iste, tam tiež počas zápasu spomenú viackrát že rozhodca otočil roh či aut.

Reagovat
fenixLFC

Tak doteraz placu nad zapasom sparta cska ci s kym to bolo jak ich mal udajne rozhodca poskodit ked spravne vyhodil spartana

Reagovat
Kily

nad tím brečeli snad jen sparťané, kteří si nedokázali a nedokáží uvědomit, že Matějovský na rozdíl od Fernandese tam šel jako hovado až do konce, zatímco protihráč v rámci ohleduplnosti stáhl nohy

Reagovat
vladis271

Alebo celá krajina plačete, že váš hráč nazval čierneho hráča opicou, bol za to potrestaný a vy sa z toho nemôžete doteraz preniesť.

Reagovat
Kily

nebo jenom hromada z nás pořád nechápe, jak jedno údajné slovo může v civilizovaném světě znamenat větší problém a konkrétně ve fotbale větší zlo, než prasácké zákroky dobytků z Glasgow, kteří se pak nebojí vyrazit do světa s brekem. Já si od začátku byl tou urážkou jistý, dneska o tom už pochybuji na základě toho, jak právník hlavního hrdiny opakovaně změnil tvrzení o tom, co jeho klient vlastně slyšel

Reagovat
vladis271

aha, "you are a fcking guy and you know it" je teda čo povedal? Ak čierneho hráča nazveš opicou dostaneš drakonický trest, väčší ako za prasácky zákrok. Tak to proste je, a každý profi hráč by to mal vedie,ť ak nevie tak je to len tupá kopačká s IQ 20. Precedens bol nastavený už pri Suárezovi, a to ešte negrito je jemné pohľadenie oproti opici.

A vy tu vediete odvtedy križiacku vojnu proti všetkým čo sa okolo toho zápasu obtreeli akoby nvy ste boli obeť nejakého sprisahania. Zlá je UEFA, Kamara, Škótsko, Rangers, Gerrard, pomaly aj fínsky národák lebo Kamara za nich hrá. Len týpek čo nazval černocha opicou je v pohodičke.

Reagovat
Kily

není v pohodě, stejně jako nejsou v pohodě ani burani ze druhé strany

Reagovat
vladis271

inak, trocha popola na hlavu. Mne ten incident trocha nastavil zrkadlo a uvedomil som si aký som bol pri kauze Suárez-Evra. Aj ked si stojím za tým, že veľká časť z toho je to, že Evra je extrémne nesympatický týpek, čo len potvrdzuje množstvo jeho incidentov najmä mimo ihriska. Ale to nijak neospravedlnuje mna alebo Suáreza.

Reagovat
Kily

ono i z nás tohle časem vyprchá, skončí ME, přijde rozsudek od CAS, Slavia odehraje kvalifikaci o LM a bude po kauze, nebude se to neustále všude tolik probírat a lidem se to trochu rozleží v hlavách a budou uvažovat i jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Slavia v tý kvalifikaci nevyfasuje právě Rangers

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je, že na ČT jasný věci uznají. Na Slovensku se neunášelo ani jasné vyloučení Škrtela v kvalifikaci SR - Anglie. Vůbec si nedokážu představit, že by to někdo u nás zpochybňoval, kdyby se to stalo u nás. Ta Slávia tam byl problém, že to byl tehdy nezvyk.

Reagovat
stas87

To som nevidel a nepocul komentar. Verim tomu, ze slovaci dokazu stratit sudnost a vlastne pochybenia si odmietaju priznat, niekedy je pozeranie sportu na STV utrpenie. Na druhu stranu co predvadzal Brabec po cervenej v zapase Sparta-Lille je tiez uplna komedia. Nezalezi na intenzite drzania, v pozicii posledneho nemozes utocnika chytat za ruku, to je strasne vidiet a pre rozhodcu jasna situacia. Navyse si ten utocnik loptu predkopol a brankar by mu ju zobral.

Ten plac slavistov bol kuzelny. Rozhodca nariadil opakovanie penalty podla pravidiel, nic vymyslene. Nezvycajna situacia, to suhlasim. Ale spravne posudena, bez debaty.

Reagovat
oli9

Reagovat
dantetomas

Predvedieme uplne hovno a este placeme nad spravne odpiskanou penaltou.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná ale vy jste měli kopat taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tyhle narážky na rozhodčí, podle mého to odpískal solidně. Slováci si za to v první řadě můžou sami, bylo hrozně vidět že hrají na remízu, a to se nikdy nevyplácí. Každopádně si myslím že bez šance nejsou...například my kdyby jsme s Chorvatskem prohráli tak to už s Anglií budeme horkotěžko zachraňovat. Španělové když to proti nim někdo zavře tak jsou docela bezzubí. Myslím si že můžou proti nim ten bodík urvat.

Reagovat
vladis271

Trenér Tarkovič ale po utkání své hráče pochválil. "Musíme si uvědomit, proti komu jsme hráli. Stanuli jsme proti týmu, který je v žebříčku FIFA na 18. místě," řekl slovenský kouč. "Švédové remizovali se Španělskem a jsou velmi efektivní. Ve druhé půli jsme viděli, jak velkou individuální kvalitu mají, a náš gólman nás musel několikrát zachránit. Bohužel pak přišla penalta a už jsme nestihli zareagovat. Snažili jsme se, ale bylo málo času. Prohra mě mrzí, ale hráči se vydali na sto procent," mínil Tarkovič.

tento odstavec ho úplne charakterizuje. úplný posránek. Švédi boli dnes absolútne hrateľní a my sme s nimi hrali akoby proti nám nastúpila Brazília 70s. Neskutočný tragéd čo tam nemá čo robiť. Fakt krok vedľa.

Reagovat
fefo

Na druhu stranu, prvy polcas sme odohrali celkom solidne a remiza by nam stacila. Tiez nemam rad Tarkovica, ale hadam im nenaordinoval cez polcas sa prestat hybat, nabiehat si do volnych priestorov a valat sa pred Isakom na zemi. Fakt to vyzeralo, jak keby sme od 50. minuty nevladali.

Reagovat
vladis271

polovicu 2. polčasu sme halali fajn. Držali loptu, behať museli švédi, ale celý 2. polčas sme hrali ako tú horšiu prvú časť 1. polčasu. Jasné, že im povedal aby hrali v bloku v defenzíve a nehrali na ich polovici. Je to ultradefenzívny poseroutka. Ked sa takto bákl Švédov čo naordinuje proti Španielom?

Reagovat
fefo

Weissa, ktory je v defenzive asi najhorsi z nasich, tam isiel poslat za stavu 0:0, medzitym sme stihli dostat gol. Myslim si, ze videl ze nie sme schopni podrzat loptu na utocnej polovici a chcel s tym nieco urobit.

Stale si myslim ze na trenera reprezentacie nema, ale tuto prehru hadzat na trenera mi pride scestne.

Reagovat
Degree

Je to jeho vina za stavu 0:0 keď si nas začali točiť mal zareagovať on len alibisticky cakal

Reagovat
fefo

Reagovat
DreamTeam

Taky Švédové ale ten první poločas vůbec nehráli.

Ve druhém o 50% přidali a v pohodě jim to stačilo.

Každý retardovaný tým co chce jen ukopat remízu si nezaslouží nic jiného než prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

my sme už istí postupujúci, že hral žumpu na 0:0 tento tragéd?

Reagovat
vladis271

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele