Vyhrát ligu už bude hodně komplikované, uznal kouč Barcelony Koeman

30.12.2020, 09:58
Aktuality
Trenér Barcelony Ronald Koeman po remíze 1:1 s Eibarem připustil, že pokud má být realistou, tak pro Katalánce už bude velmi komplikované bojovat v aktuální sezoně o mistrovský titul.

Domácí plichta je pro Blaugranas další ztrátou. Na vedoucí Atlético Madrid aktuálně ztrácejí sedm bodů, ovšem Rojiblancos mají odehráno hned o dva zápasy méně. Barcelona je v tabulce až šestá a zatím jen potvrzuje, že celý klub se nachází v krizi.

"Nic není nemožné, ale prostě musíme uznat bodový rozdíl. Atlético navíc zatím vypadá velmi dobře, velmi silně. Skoro nedostávají góly," podotkl Koeman.

Proti Eibaru si podle něj tým navzdory konečnému výsledku zasloužil vyhrát. "Udělali jsme skoro všechno, co jsme měli a vytvořili si hodně šancí, bohužel jsme neproměnili ani penaltu. Soupeř měl jen jednu střelu na branku," řekl Koeman.

Pro zápas dal volno argentinské superstar Lionelu Messimu, který se teprve vracel z prodloužené vánoční dovolené. "Je to rozdílový hráč a chyběl nám. Na druhou stranu si nemyslím, že by nám na hřišti scházelo více zkušených hráčů. Víme, že tým je v přestavbě, bylo tam pět šest opravdu mladých kluků, ale byli tam i zkušení," mínil Koeman.

Barcelona prohrávala s Eibarem, když chybu Arauja potrestal Kike Garcia. Vyrovnat se po akci Juniora Firpa povedlo Ousmanemu Dembélému. Už za bezbrankového stavu neproměnil penaltu Martin Braithwaite.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (100)

Přidat komentář
pantondavo

Reagovat
milan78

tady hlavně letos nesestoupit...

Reagovat
Kenneth

20.12. S titulem jsme se pořád nerozloučili, řekl kouč Barcelony Koeman

Reagovat
pantondavo

*That escalated quickly meme*

Reagovat
valloire

Reagovat
nani92

Nezávidím mu, zdediť Messiho v menopauze nie je jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

Ten příspěvek vůbec nedává smysl.

Reagovat
JohnnyDynamite

naopak zcela výstižný

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to dědění i menopauza je úplně mimo mísu.

Reagovat
Frantszek

a ty jsi z jaké planety?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Země, odkud asi jinud. Nebo ty věříš na marťany?

Reagovat
John Obi Mikel

Ty nevěříš na marťany?

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš ne, i když stoprocentně se jejich existence vyvrátit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

vtip? Alebo niečo také?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

letos max. 3.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vítěz příštího ročníku Evropské ligy vzhledem k tomu že letos bude ráda když skončí 5 za atléticem Realem Villarrealem a Real sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tohle se do té jejich sebranky hodí..zrzavý pokrytec

Reagovat
Baronne

Hlavička

Reagovat
janinho

snad koeman ostane v barce aspon do konca sezony

Reagovat
Csaplárova past

Neboj, pod jiným koučem by to lepší nebylo

Reagovat
janinho

verim tomu, ze napr. ten hag alebo pocchetino (aj ked pocche sa vo vztahu k barce a arsenalu vyjadril jasne) by toho ukazali trosku viac nez len plakat smerom k var a rozhodcom

koemana som obdivoval ako futbalistu ale ako trener toho zatial neukazal vela a tym fnukanim ukazal co je zac.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
celeb

s tymy zaloznikmi, co su k dispozicii by to o moc lepsie byt nemohlo. O cosi urcite hej, lebo Koeman casto robi velmi podivne rozhodnutia a v podstate najvacsi problem neriesi vobec - ak teda nema dohodnutu posilu na DM od vedenia, co pochybujem.

Klub je v hroznej situacii po bacovani Bartomeua a mohol by prijst Guardiola, Xavi, Poche ... - kym sa nevyriesi financna situacia, platy, nezmyselne nakupy za sialene peniaze s navyssimi platmi na svete, tak sa zazrak nestane.

Taky Hristo by mohol dakovat bohu, ze tim vedie Koeman a nie Xavi - inak by bol cely ten hate smerovany na neho, takto ma este v Barce buducnost, o ktoru by inak prisiel.

Reagovat
janinho

ja som nikde nepisal ze s inymi trenermi by barca valcovala a hrala krasny futbal, ale ak to takto pojde dalej tak si tam koeman akurat tak dojebe meno a ludia si ho zapamataju ako ufnukaneho alibistu.

ani pred barcou nikde neziaril. v evertone to nebola uplna tragedia ale rozhodne ani ziadne terno.

proste keby drzal hubu a s pokorou siel od zapasu k zapasu tak by som mu mozno aj drzal palce aby sa trochu pozbierali. na rozdiel od mnohych madridistas ja nemam ziadny dovod aby som si zelal atletico pred barcou. mne zalezi na tom aby real vyhral a ked nevyhra tak je mi jedno ci je prva barca, atletico alebo elche. samozrejme by bola mala cena utechy ak by sme boli pred oboma najvacsimi rivalmi ale oslavovat by som to asi nesiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se dostane za necele 4 tydny ke kormidlu Font poleti jako blesk a snad ani Laporta ho nepodrzi .. ostatni kandidati by klubu prinesli jen dalsi trapeni takze se ted vetsina Culés modli aby volby dopadli vitezstvim nektereho z vyse zminenych ..

Reagovat
janinho

kedy presne su tie volby?

ja dufam, ze xavi tak skoro barcu trenovat nebude, lebo tie jeho hovnomety by pred kazdym clasicom lietali z bulvaru na plne pecky uz mesiac pred zapasom. takych ako ronaldinho, iniesta a hlavne puyol som velmi respektoval, lebo aj oni k derby zapasom pristupovali s respektom k superovi. xavi a pique nasplietali na adresu realu tolko humusu ze by som ich na ESB ani neposadil do VIPky.

Reagovat
smazaný uživatel

Obavam sa, ze taky Ronaldinho nie je stavany na menezersku ulohu. Jeho miesto v klube je pri trenovani hracov, ale viest klub asi nie.

Reagovat
janinho

ja som nikdy nepovedal že r10 by mal niečo manazovat. on by mal byť tak max. ambasáde klubu ale podľa mňa nema v hlave dost ani na trenovanie ani na manažment. geniálny hrac ale inak je to podľa mňa zial hlupák.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Trenovanie ano, ale problem je, ze aj tu si vela ludi myli a zamiena pojmy menezovanie a trenovanie. To su totiz dve uplne idlisne funkcie v kluboch. Koeman napr. nie je ziaden trener, ale manazer. Treneri v kluboch su uplne ini, Barcelona ich ma isto viac ako 8-10.

Reagovat
janinho

v tomto nesuhlasim. dobry trener je ako sachista, musi rozmyslat 3 tahy dopredu. to ze R10 dokazal s loptou veci ako malokto neznamena ze by to dokazal naucit inych hracov. maradona nebol dobry trener a ronnie zial dokazuje este od poslednych rokov aktivnej cinnosti ze v hlave toho vela nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec si nepochopil pointu. Trener je trener - ten trenuje v klube rozne aspkety - fyzicke, mentalne, technicke a manazer je manazer, ten vytvara zostavu, taktiku, spolupracuje s trenermi a vedenim klubu. Koeman nie je trener, ale manazer. To len v nasich koncinach sa to tak blbo nazyva. Spravne si mal napisal, ze dobry manazer je ako sachista...

Reagovat
janinho

to na tom predsa nic nemeni. ty mi tvrdis ze R10 by ako jeden z trenerov v klube podla teba hracov posunul v niecom na vyssi level? s tym teda absolutne nesuhlasim. to ze to on sam dokazal na travniku je jedna vec. naucit to inych hracov nieco uplne ine. mourinho bol ako hrac podpriemer aj na portugalsku ligu, ale svojho casu to bol najlepsi manazer na svete. to ze bol niekto genialny hrac neznamena ze automaticky bude z neho aj dobry trener alebo manazer. a ak ma niekto v hlave tak malo ako napr. R10, tak jedina uloha ktora mu v klube ako Barca pasuje je nejaky ambasador. akurat by musel mat v zmluve jasne napisane co vsetko nesmie. R10 by mal chodit akurat na reklamne akcie medzi fanusikov, ako host do talkshow a pod. ale vychova hracov... to teda podla mna ani omylom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved ja nikde nepisem o tom co pises Ty, len som poukazovaô na ten nezmysel, nazyvat manazera trenerom, tak ako je to debilne v nasich koncinach zauzivane. Koeman nie je ziaden trener (anglicky coach), treneri su v klube ine osoby. Koeman je manazer a ten len cez trenerov riadi administrativne ako sa ma uberat treningovy proces, ale je jeho uloha je hlavne vyberat hracov na zapas, urcovat formaciu, takticke pokyny. Ja neviem ci je ako manazer dobry. O to mi ani nejde. Len som riesil vyznam slov. Barcelona ma niekolko trenerov v Acku - su tam treneri brankarov, treneri ktori trenuju mentalnu stranku, treneri ktori trenuju techniku, treneri ktori trenuju fyzicku. Koeman nie je trener, ale manazer v tom je cely spor. On netreneje. Aby bolo jasne trening je proces, ktorym sa zlepsuju mentalne, fyzicke a technicke vlastnosti hracov. Koeman tieto procesy riadi len delegovanim na trenerov, ktorych v klube ma. A fajn, obcas moze prost pozriet na trening - na kontrolu, ako ked pride riaditel, alebo veduci vyroby na kontrolu vo firme, ale jeho sa trenovanie standardne netyka.

Reagovat
janinho

akoze kvoli tomuto slovickareniu si mi odpisal na 3 mesiace stary prispevok? co uz si nenasiel ziadne gramaticke chyby?

Reagovat
smazaný uživatel

24.1. ! Victor Font, former president Joan Laporta, Jordi Farre, Toni Freixa, Agusti Benedito and Lluis Fernandez have stepped forward as presidential election candidates.

Other potential candidates for the role include Emili Rousaud, who has proposed naming Camp Nou after Messi, Xavi Vilajoana, Jordi Roche and Juan Rosell.

Volim prvniho ;)

Reagovat
fabec1222

ŠOK

Reagovat
smazaný uživatel

Dojebal si mi tiket ty albine hnusny

Reagovat
pantondavo

Spíš Breitwaithe

Reagovat
smazaný uživatel

O tom kopytu radsi ani nemluvit. Zadarmo drahy

Reagovat
smazaný uživatel

To je karma za to, že ho vůbec mohli koupit minulou zimu navzdory všem pravidlům a spravedlnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

o cem to meles? Koupeny byl naprosto v souladu s pravidli, ktere jsou platne nejen v La lize! Nejprve dopln znalosti nez si zacnes srat do huby ;) Jedina "nespravedlnost" byla ze Leganesi nepovolili take angazovat utocnika, kdyz se i vinou tohoto prestupu ocitli ve stejne situaci ...

Reagovat
pantondavo

Takze "karma" zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže pokud před pár dny říkal, že titul nevzdává a teď už jo, tak to byl asi naprosto klíčový zápas...a on stejně nechá za nerozhodnutého zápasu kopat penaltu hráče úrovně Midtjylandu, který se ji snaží kopat jako Messi utaženě k tyčce, protože to asi odkoukal na tréninku, ale protože na to nemá, tak nepřekvapivě netrefí ani bránu. Koemane, zabal to už.

Reagovat
smazaný uživatel

No to bude, vždyť ztrácí 7 bodů. K titulu stejně daleko jako ke 12. místo, čili titul je stejně pravděpodobný jako 12. místo.

Reagovat
zurix_new

Jak může být titul stejně pravděpodobný jako 12. místo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to píšu. Čemu nerozumíš?

7 bodů ztráta na první místo a 7 bodů náskok na 12. místo = stejná pravděpodobnost. Je to jednoduché.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Jardin

Reagovat
pantondavo

7 bodů je v půlce sezony docela ok, ale Atleti mají dva zápasy k dobru, takže to klidně může být 13 a to už je dost komplikovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to máš vlastně pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

tady někdo nedával pozor když se ve škole probírala pravděpodobnost

Reagovat
kilobyte

Porovná 2 čísla a už dělá chytrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehral Messi?

Reagovat
kubys

Protože má dovolenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Ranoth

pretoze ma menopauzu tak si potreboval oddychnut

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Co pak teprve bude dit, az bude mit inkontinence

Reagovat
REPLIKATOR

Táhni

Reagovat
kilobyte

Proč pořád mluví o titulu. Přesněji řečeno, proč se ho na to pořád ptají?

Jinak na střely na bránu podle livesportu 5:3 a on tvrdí 5:1.

Reagovat
madridcan

Pretoze to je Barcelona, ktora ma mat najvyssie ambicie aj keby bola aktualne sedemnasta. Zas z nej netreba robit tim, ktory dufa, ze sa zachrani a ciel su priecky Europskej ligy Raz ta poriadna facka prist musela, ktoru si prezije fanusik kazdeho timu. Pozri na niektorych fanusikov Liverpoolu co vystrajali po remize s WBA a na ich nenazranost, kedy vacsina z nich pred sezonou dufala v 114 bodov na konci

Reagovat
Registrujisejenproto

Taka sranda

Reagovat
smazaný uživatel

A nemluvíš náhodou o fans Barcelony zpřed pár let? Horší fanoušky než tehdá tý tiky-taka Barcelony jsem ještě neviděl.

Reagovat
madridcan

Ja nechcem filozofovat, ale Barcelona takychto ,,fanusikov" musela nabrat. Sam poznam vela ludi v svojom okoli, ktori ,,su Barcelona" vdaka tomu obdobiu a registruju maximalne El Clasico. Aj to im musi byt pripomenute. Plus kombinacia doby, kedy si sa zacal dostavat k informaciam cim dalej, tym lahsie a o Barcelone si cital aj ked si chladnicku otvoril. Dovolim si tvrdit, ze spolocnost asi mala vacsi wow efekt z treble Barcelony vtedy ako pri troch titulov LM Realu teraz Trosku vychrlenie myslienok, ale tak snad chapes, co som chcel napisat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si iluze o gloryhunterech nedělám. Každej klub, kterýmu se daří nebo má zajímavý mediální obraz nabere hromadu "fanoušků", kteří se pak chovají jak kokoti. Jedno období v tom vévodili třeba Čukotkáři... nicméně prostě poznal jsem i různý skalní fans a nejvíc arogantních až povrchních blbců bylo fanoušků Barcelony a těsně za nima Mufani. Na druhou stranu třeba nejlepší fanoušky jsem zažil u Bayernu a to se teď bavím o cz/sk prostředí.

Chápu že to vyznívá že mám každý fanoušky Barcelony za blbce, tak to rozhodně není, ale před 10 lety strašně jejím fanouškům stoupl hřebínek tak nějak všeobecně... a porovnávat je s fans Liverpoolu, kterým se dlouhý roky všichni vysmívali a teď zažívají euforický období to podle mě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma mat a bude mat su dva odlisne pojmy. :-D

Reagovat
madridcan

No asi ako pri tvojom Juventuse aktualne. Ale tiez sa Pirla spytaju, ze ci este mysli na titul. O tom je cely cas predsa debata

Reagovat
smazaný uživatel

Aky moj Juventus? Ja mam Juventus? Nevedel som. :-D ja su bohac.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni na zapas .. neuznane goly moc nepomohli samo chyba Arauja to extra ovlivnila .. Griezman byl fatalne mimo, Pjanic taky nemel vubec svuj den, Countinho bojoval s bolesti v koleni, kde si obnovil zraneni a tim se dost stezuje situace ho v zime prodat a poprve dost kazil i Dest. I presto bylo golovych sanci rozhodne vic nez 5;) nemluve o tom ze Martin nebyl v offsidu a gol na 1:0 mel platit

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to dopada, kdyz se cloveku splni to co si preje mel zustat u repre

Reagovat
smazaný uživatel

"..bohužel jsme neproměnili jsme ani penaltu."

Reagovat
smazaný uživatel

Fišara??

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
boryland

Xavi.....C´mon.....

Reagovat
patas92

Když nejsou schopni zahrát obstojně dva zápasy po sobě, tak o titulu nemůže být řeč. S takovou se reálně bude bojovat o top4 do posledního zápasu.

Reagovat
Messiáš

Vytahni hlavu z prdele, kousni se do jazyka a zacni stavet Riquiho. Coutinho je zrakvenej na de facto zbytek sezony. Ansu je porad out, Konrada, ktery by si sanci aspon do rotace zaslouzil, nevyuzijes. Neni na co cekat, verim, ze s Riquim a Pedrim top 4 udelame relativne v poklidu, to ted musi byt nas cil a cokoliv nad to bonus. Vcera krome Pedriho a Dembeleho to fakt byla mizerie. Araujo mel zapas blbec, Dest to same. Firpo byl z obrany dost mozna nejlepsi, ale i tak hlavne do defezivy to kolikrat nebylo spatne. Uz aby dozral Balde

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik let jsem si přál rozpad Barcelony kvůli aroganci některých jedinců až když k tomu došlo tak jich lituju.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v konečným důsledku je smutný vidět rozpad tradičních velkoklubů

Reagovat
valloire

Barcelona se vrátila tam kam občas patřila, co si tak pamatuju. Žádnej rozpad se neděje.

Reagovat
mayday

Zápas jsem neviděl, ale už jen ta sestava "podle jmen" leccos naznačuje.

Reagovat
oli9

Přesně tak už jen ta sestava Barcelony působila hodně průměrně

Reagovat
mayday

Ta sestava byla na takovej klub doslova strašná, to jsem si říkal už před zápasem, že ani nevyhrají.

Reagovat
sylarko

ja nechapem kolko tu fanusikov, si realne myslelo, ze mozeme ist tento rok na titul po tom co tu porobil bartomeo. to ste si fakt mysleli, ze po 3 mesiacoch ako takej prestavby pojdeme na titul? nebudte smiesny.

Reagovat
hawk

Letos by se měl Nohavica modlit, aby se Baník dostal do Evropské ligy. Pak by se mu mohl splnit sen o tom, jak Baník poráží Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz nevi, jak vyhnat Messiho z Barcelonu v zime, nez povedene vysledky...

Reagovat
dondinho

Jako hráče jsem ho měl rád, ale měl by co nejdřív vypadnout.

Reagovat
roberos

Koeman musí už jít konečně do prd.le a na cestu mu zabalit ty dřeváky co do Barcy nepatří a nikdy neměli - Griezmann, Lenget, Braithwaite

Reagovat
Psy_cho

Naopak, doufám, že vydrží hodně dlouho. Ho Barce přeju.

Reagovat
valloire

Boží borec. Přesně trenér pro Barcelonu jako za starých časů. Má DNA Barcy.

Reagovat
Psy_cho

Doufám, že dostane smlouvu na doživotí.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule kolo tvrdil, že nic nejí ztraceno. Koemane, trochu si věř

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele