Vyhrál a postoupil lepší tým, řekl Rodgers po porážce se Slavií

26.02.2021, 10:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rezignuj !!!

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersuj !!!

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
smazaný uživatel

brendan mi prisel jak kdyz na necem jede, silene nervozni, a pod velkym tlakem

Reagovat
Zark

Tak favorit je většinou pod tlakem

Reagovat
celeb

Mne to tak prislo, ako by im vypadnutie z EL dost aj vyhovovalo. Bojuju o ucast v LM, maju to vyborne rozohrate a dalsie tazke zapasy navyse by im rozhodne neprospeli.

Ako pre Foxes by titul v EL rozhodne bol velkym uspechom, ale ak maju moznost sa znovu dostat do LM, tak niet o com. Mozno nabuduce, ak budu niekde na 7. mieste a LM nedosiahnutelna.

Reagovat
Wambasen

Tým se zdravou mentalitou chce vyhrát všechno, takže tyto spekulace mi přijdou zcela zcestné.

Reagovat
Vitinho10

Ale není sranda hrát naplno El i Pl najednou, navíc pro ně.

Reagovat
Remt

Na jednu stranu máš pravdu na stranu druhou se mrkni kolik top týmu letos v pohárech ve svý zemi ruplo s týmem z druhé nebo třetí ligy tuším např Bayern, Atletico.. a bylo jich myslím víc, jako náhoda mi to neprijde, zkrátka týmy co jedou v lize např na titul chtějí myslet pokud možno jen na něj a méně důležité trofeje dát bokem

Reagovat
celeb

vsak ja nevravim, ze chceli vypadnut. Ta frustracia bola vidiet na konci na niektorych zakrokoch foxes. Len, ze im to v konecnom vysledku az tak nevadi, prave naopak. Zdielane 2. miesto v PL je urcite ovela dolezitejsie.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

*lepší trenér

Reagovat
delfin

Reagovat
h8_sfatto

nechápu proč místo Barnese nasadil největší tragédy ze střídačky, nejhorší hráč prvního zápasu Hamza Choudhury na startu, to nemohlo dopadnout jinak. Tam by vyhrála i Příbram

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele