Vrba oslavil postup dalším kotrmelcem, skalpu FCSB si hodně cenil

23.11.2017, 23:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vrba

Reagovat
KingMaster13

Do tý Plzně skvěle pasuje, jsou tam všichni pomalu jako jedna rodina. Takže mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Plzně. Myslím, že se zase ukazuje, že Vrba u repre byl přešlap a že ho tam Pelta tahat neměl, Plzeň mohla dneska být asi ještě o kus dál.

Reagovat
mickey mouse

Proč? Já bych ho k repre teda znovu bral, Euro bylo nepovedené, ale kvalda na jedničku. Škoda že se na Euru podělal no...

Reagovat
Franck

tak uplichtit Španěly, kdoví jak by to dopadlo, ale je fakt že pak už se to vezlo

Reagovat
rezba

Mně u něj vadila ta arogance s jakou vystupoval. Přitom mu nikdo nic zásadně nevyčítal (ono ani nebylo co) jako Bílkovi. Ale souhlas, že kvalifikace za 1, bohužel jsme nezvládli poslední a rozhodující zápas ve skupině

Reagovat
Franck

Herně ani ten s Chorvaty, to bylo nejhorších 70 minut co jsem kdy od našeho nároďáku viděl = a trpěl, no brali jsme nakonec zázračný bod. Tak ta "arogance" přišla myslím až později, ze začátku byl nedotknutelný a to musíme uznat že právem - ten start do kvaldy byl famózní.

Reagovat
rezba

máš recht, chorvati děs a nebýt ruky, tak ani nebylo o co hrát. Ale líbilo se mi, že mužstvo mělo tvář, nějaký rukopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i kdyby jsme ty turky porazili, tak nepostoupíme. A s chorvatama to bylo fakt tragické naši hru sledovat, nebýt toho, že stáhl Modriče, aby ho pošetřil, tak to neskončilo 2:2, ale 4:0, na tom Vrba žádnou zásluhu neměl, to bylo prostě jenom z pekla štěstí. Já myslím, že mu takticky na euru nevyšel ani jeden zápas.

Reagovat
Rišan

A napadlo tady někoho, že Chorvati byli a jsou prostě lepší a patří mezi evropskou fotbalovou elitu? Pokud ovšem hrají naplno a nedělají bugr jejich blbí fandové. Že by byla ta kvalifikace za Vrby tak úžasná bych taky neřekl (pomohlo nám hlavně 6 bodů od dříve skvělých nyní tragických Holanďanů - snad se z toho vykřesaj). Jinak samozřejmě z návratu Vrby do Plzně mám dokonce čtyřnásobnou radost - kvůli němu osobně, samotnému klubu, samozřejmě výsledkům a vposledku i předváděné hře.

Reagovat
Rišan

Abych to upřesnil, vstup do kvalifikace byl na jedničku (4400 12 bodů), ale domácí remíza s Lotyši a zejména domácí prohra s Turky, jež se pak opakovala na ME, mne velmi zklamala.

Reagovat
stajnko

No pozor, vzdyt Plzni dochazel dech, uz tam byl moc dlouho a nebylo to ono. Z toho vzajemnyho odlouceni na par sezon ted obe strany tezi

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo hraje důstojně v Evropě I Slavie byla včera koukatelná...

Reagovat
Trapný diskutér

No je fakt, že v tom Luganu prohráli důstojně

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale včera už rumunům o nic moc nešlo, tak mi přišlo, že přijeli s tím zahrát si fotbal bez nějaké velké taktiky a podle toho to vypadalo. Já bych to moc nepřeceňoval. Daleko cennější výsledek, alespoň pro mě, vzhledem ke kvalitě soupeře a důležitosti utkání pro obě strany, udělala Slávie ve Vilarealu.

Reagovat
C-M@ster

To byl koncert.

Mrzí mě akorát, že to tam nepadlo Kubovi, jinak by tomu zápasu nechybělo nic.

Reagovat
Franck

Kdo by to byl před sezónou řekl, navrátilec Vrba se staříkama, které tam bere asi jen ze sentimentality proti nabušeným kádrům pražských "S" a kde jsou teď - vedou s přehledem ligu a postup do jarní části EL a posily z italské ligy atd. neporazí ani Baník se Zlínem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud vím ze starších se vrátil pouze Kolář zbytek tam už byl. A oni to zase nejsou až takoví staříci mají pořád kolem 30, nebo něco málo přes 30, a to na naši ligu bohatě stačí, tam se stejně nehraje v žádném tempu, takže to že jsou starší nemá žádný vliv, problém je pak jenom na evropské scéně tam je to znát, že už fyzicky nestíhají. Stejně včera tam měli pouze tři hráče starší 30ti let Hubníka, Limberského a Koláře a na postech kde se musí dost jezdit byli, kromě toho Limberského, který to celkem ještě stíhá, hráči v nejlepších fotbalových letech, takže žádný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo zapoměl jsem ještě petrželu, ale to je zrovna takový ten malý hbitý typ co váží třicet kilo i s postelí a na nich ten věk u pohybu není až tak znát.

Reagovat
Bakary3

Vrbu nemám rád, ale musím uznat, že to dělá dobře.

Nevymýšlí kokotiny (viz Jarda Šilhavý a jeho točení hráčů, Strama ani nemluvím..), postaví to, jak má a jede.

Včera hrála Plzeň skvěle, to jsem dlouho od nich neviděl.

Neskutečně nahoru šel Kopic, Hrošovský a Řezník, hned ta hra vypadá pak jinak, Petrželovi se taky včera chtělo, Kolář a Limba tomu dají zkušenost.. Prostě jim to jde a mají to dobře poskládaný.

Jak je vidět, ani odchod Krmenčíka pro ně nebude smrtelná rána, ty šance si udělat umí a goly budou dávat i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je to hodně o náladě v klubu. U nás to teď vypadá, že titul je v háji, manšaft se s tím nějak smířil a taky od tý prohry v Plzni hrajeme o něco klidněji - asi jsme předtím ten tlak neunášeli. A Plzeňáci si z toho nic nedělají, jednoduše jdou hrát fotbal, Vrba jim řekne, co hrát, a pak to jde skoro samo. Ta plzeňská chuť do hry je hodně znát.

Reagovat
Franck

a ví co mají dělat/hrát, to na Spartě asi moc hráčů ještě netuší, jakým systémem že to mají hrát

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na Spartě se hraje bez taktiky, to je vidět, je zázrak, že s tím mají tolik bodů. U Slavie je to o tom, že Šilha dělá furt dokola jednu jednoduchou taktiku, což není vždycky optimální, sestava se taky dost točí. Není tam nic moc navíc a zatím to nepřebilo nervozitu z očekávání.

Reagovat
Josifek

Zázrak to ani není, prostě jen individuální kvalitou výrazně převyšujeme zbytek ligy (krom Slávie a celkem i Plzně). takže ty body se dají sbírat i bez nějakého jasného systému..

Reagovat
Bakary3

Asi jo, ale u Slavie bylo těch změn v létě moc, snad 11 hráčů...

A když jsem včera koukal na Plzeň, kombinovali tak v klidu, je vidět, že ta sehranost tam je a dělá hodně.

Od Slavie to bylo často hodně kostrbatý, neuměli si vyhovět.

Snad se to v létě ustálí, spíš někdo odejde a odkoupí Necku a Sobola a bylo by to v pohodě..

Reagovat
Sosi

To jsem jediný, komu se to nelíbili a přišlo horší než minule?

PS: Tím "to" myslím kotoul, ne výkon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele