Volland je další posilou Unionu Berlín před Ligou mistrů

18.08.2023, 09:22
Aktuality

Německý útočník Kevin Volland je dalším novým hráčem Unionu Berlín, který si poprvé zahraje Ligu mistrů. Do čtvrtého celku uplynulé bundesligové sezony zamířil z Monaka dva dny po Robinu Gosensovi, jenž do Unionu přestoupil z Interu Milán. Oba jsou novými spoluhráči českého záložníka Alexe Krále.

Jednatřicetiletý Volland se vrací do německé ligy po třech letech, do Monaka tehdy odešel z Leverkusenu. "Vyrostl jsem v bundeslize a nikdy ji neztratil z očí," uvedl na klubovém webu bývalý reprezentant s 15 starty za národní tým.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
St. Pauli

Reagovat
db18

Reagovat
miguel bain

Snad kvůli němu nebude sedět Fofana, který je o hodně zajímavější artikl pro Evropu. Volland má jedinečný a zajímavý styl, ale už ho všichni známe.

Reagovat
j_mrazik

Čekal jsem u něj lepší kariéru.

Reagovat
formic81

kdyz nebudu pocitat tu "velkou" trojku Bayern, BVB, Lipsko tak pak tam je hodne vyrovnany peleton. Frankfurt, Union, Leverkusen, Wolfsburg ci Freiburg. To bude velkej boj o 4 flek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kucka

Proč nemá víc odehráno v repre, když Němci dlouhodobě nemůžou najít pořádného útočníka?

Reagovat
Igli

Oni do útoku hledají jiné typy útočníků

Reagovat
Rudnevs

On neni typická deviatka, skôr taký falošný útočník. Ale aj tak by ho asi mali povolávať viac. Možno ak sa chytí v Unione…

Reagovat
db18

Reagovat
JackDaniels.

NIce

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Firkraag

A co na to Azazelo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele