Vlaar se soustředí na přítomnost, setrvání v Alkmaaru teď neřeší

19.02.2016, 21:15
Aktuality
Jenom na své výkony ve druhé polovině sezony se aktuálně koncentruje Ron Vlaar. Nizozemský obránce se v prosinci vrátil do Alkmaaru, kde podepsal smlouvu platnou do konce sezony a už se mluví o prodloužení této spolupráce, sám hráč ovšem něčemu podobnému pozornost nevěnuje...

"Delší setrvání už bylo krátce zmíněno, ale v tuto chvíli se o to nestarám," řekl v rozhovoru pro Voetbal International.

Vlaar dříve hrával za Feyenoord a Aston Villu a dobrými výkony se prezentoval na světovém šampionátu v Brazílii, po loňské sezoně si ovšem poranil koleno, musel na operaci a z Aston Villy nakonec odešel jako volný hráč. Špatný zdravotní stav mu na podzim komplikoval hledání nového angažmá a po neúspěšné žádosti o trénování ve Feyenoordu mu nakonec vyšel vstříc Alkmaar.

"Klub a já jsme jeho setrvání nakloněni. Zatím nejsme připraveni řešit to, zda si ho budeme moci dovolit po finanční stránce. Ron už nám dal najevo, že teď není správná doba na řešení takových věcí. Je to na něm. Jestli nám naznačí, že setrvání připadá v úvahu, pak usedneme k jednomu stolu a budeme jednat," nechal se slyšet ředitel fotbalových operací v Alkmaaru Max Huiberts.

Vlaar si obnovenou premiéru za Alkmaar odbyl v prosincovém zápase s Utrechtem (2:2) a na jaře zatím nastoupil ke všem šesti duelům, z nichž AZ vytěžilo plný počet osmnácti bodů. V tabulce Eredivisie to znamenalo raketový posun až na aktuální čtvrtou pozici.

"Jde to dobře, ale je teprve únor," upozorňuje Vlaar, že v tuto chvíli není čas na oslavy.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Copak by si chtěl chlapče AZ je na tebe jako stavěnej

Reagovat
smazaný uživatel

V Aston Ville to byl lídr obrany. Na nějaký lepší klub ještě má.

Reagovat
smazaný uživatel

od začátku jsem čekal že mu pomůže LVG, místo toho tragéda Valdése třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

tak valdes se bral protože david měl odejít , ale neodejde tragéd byl už v barce jenom barca má trošku jinou obranu jako my takže tam vypadal jako kamenná stěna

Reagovat
REPLIKATOR

Od jeho příchodu 7 zápasů: 6 výher a 1 remíza

Reagovat
Vasil

Pěkný. Feyenoord to má od jeho nepříchodu dost opačně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

presne takovej lidr nam chybel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnie zapomen na to, ze by o tebe byl venku este zajem a podepis i na pristi sezonu

Reagovat
Stiksxx

Kua ať zůstane. A spolu s ním i Janssen a Henriksen. Ať v Evropě ukopete nějaký úspěch a body do koeficientu.

+ ještě doplnění kádru o 2 hráče

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, doufam, ze uprednostni sportovni hledisko pred ekonomickym a nepujde hrat nedejboze do champu, treba tahat zpatky Villu do PL

jo, v idealnim svete, kdyby zustal kadr po kupe a prisli jak pises dve hotovy posily, nejlip provereny ligou na levyho beka a stopera + nejakej talent jako back-up za Janssena (z Mührena uz nic nebude), pak bysme zvladali jak ligu tak evropu kde bysme mohli hrat dustojnejsi roli nez letos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele