Vlaar se připravuje v Alkmaaru, vedení myslí na podpis smlouvy

16.10.2015, 19:41
Aktuality
Domů se minimálně na několik týdnů vrátil Ron Vlaar. V současné době zraněný nizozemský obránce je aktuálně bez angažmá a možnost využívat tréninkové prostory mu nabídlo vedení Alkmaaru, které začíná pomýšlet i na podpis smlouvy s tímto fotbalistou...

Vlaar v Alkmaaru vyrůstal a v lednu 2006 z něho odešel do Feyenoordu. Další transfer následoval před třemi roky, to si fotbalistu vytáhla Aston Villa a zaplatila za něho necelé čtyři miliony eur. 30letý hráč si v Birminghamu vysloužil kapitánskou pásku a dobré výkony podával i loni na světovém šampionátu v Brazílii, kde Oranjes pomohl k bronzovým medailím, koncem června ovšem neprodloužil smlouvu a stal se volným hráčem.

Situaci při hledání nového zaměstnavatele Vlaarovi znesnadnilo zranění kolena, v létě musel na operaci a jeho návrat je plánován až na prosinec. Nedávno požádal o pomoc Feyenoord a rotterdamský celek odmítl možnost, aby v jeho tréninkových prostorách Vlaar pokračoval v rekonvalescenci. Vlaar ale dlouho smutnit nemusel, pomocnou ruku mu totiž okamžitě podal Alkmaar. A nemuselo by zůstat jenom u jeho přípravy v AZ.

"Teď jsme se bavili o nějakých detailech. Ron je reprezentantem a minulý rok hrál semifinále mistrovství světa," říká sportovní ředitel AZ Earnie Stewart.

"Viděl vrchol světa a jedná se o hráče, který by naše chlapce mohl nasměrovat do světa velkého fotbalu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Má na víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si že to s ním bude jako s Valdésem (s tím rozdílem že Vlaar není takovej idiot, pravděpodobně)

Reagovat
smazaný uživatel

na čo čaká Newcastle? možná obrovská posila pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli by duo Vlaar - Collocini fungovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

tak na takúto kombináciu by som ani nepomyslel Vlaar - Mbemba, skúsenosti a dravosť

Reagovat
Seydou Doumbia

Colllocini? Ten určitě by neměl v této konkurenci nárok. Vlaar-Mbemba jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

vy by jste posadili Collociniho? Mbema je dobrej ale Fabrizio je podle mě pořád platnej..

Reagovat
Seydou Doumbia

sice je to srdcař, ale Mbamba je lepší...za těch pět duelu newcastle, které jsem letos viděl mi to tak alespon připadalo

Reagovat
smazaný uživatel

já viděl Straky třikrát - u nás na OT, s Arsenalem a Kladivářema, v zápase s náma jsem ho považoval za hráče zápasu - tam byl u všeho podstatnýho, pak s Arsenalem se jen bránili a pokud si vzpomínám tak to taky docela držel, na West Hamu propadávala hlavně záloha Strak a ostatní zápasy hodontit nemůžu..jako Mbemba se ukázal dobře, ale prostě bych ho furt neodepisoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabricio Coloccini

Reagovat
smazaný uživatel

sry

Reagovat
FC Porto FC

Jedno l dvě c

Reagovat
REPLIKATOR

ti dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Feynoord je pěkně zlej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele