Budu jednat s Alkmaarem, připustil Vlaar

06.05.2016, 09:52
Aktuality
Ron Vlaar se po vážném zranění kolena vrátil do Nizozemska, konkrétně do Alkmaaru, jemuž dobrými výkony pomohl až na pohárové příčky. Zkušený obránce má smlouvu jen do konce sezóny, jako první ale chce jednat s AZ...

Nyní 31letý stoper si udělal jméno ve Feyenoordu Rotterdam, odkud následně zamířil do Aston Villy, za kterou Vlaar nastupoval tři sezóny, závěr angažmá ve Villa Parku ale promarodil.

První část letošního ročníku se pak bývalý nizozemský reprezentant připravoval individuálně, od ledna začal nastupovat za Alkmaar a rázem se vrátil do bývalé herní pohody.

Vlaar je nyní spojován s odchodem z Holandska, sám však na změnu dresu netlačí a chystá se jako první jednat se svým současným zaměstnavatelem. "Budeme jednat. Nejsem proti prodloužení spolupráce," prohlásil Vlaar. "Zatím nevím, co se stane," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (4)

Přidat komentář
matZz

má na víc

Reagovat
smazaný uživatel

*měl

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád má.

Reagovat
Stiksxx

To je rozumný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele