Vitória vydržel ve Spartaku jen půl roku, nahradit ho má Vanoli

15.12.2021, 16:33
Aktuality
Rui Vitória podle očekávání končí jako trenér moskevského Spartaku. Klubu z hlavního města Ruska se na domácí frontě nedařilo a vedení sáhlo k odvolání portugalského kouče, jehož povinnosti by měl převzít Paolo Vanoli...

Vitória na lavičku usedl před letošní sezonou a se Spartakem v konkurenci Neapole, Leicesteru a Legie Varšava opanoval základní skupinu Evropské ligy. Daleko hůře na tom klub je v domácí nejvyšší soutěži, v osmnácti kolech posbíral jenom 23 bodů, patří mu devátá příčka tabulky a v pondělí prohrál 0:3 v Soči. Média už tou dobou přinášela zaručené informace o odvolání a ty byly dnes odpoledne potvrzeny.

"Spartak Moskva potřebuje ukázat nový směr, aby napravil své špatné postavení v tabulce ruské ligy. Potřeba něco změnit nás přinutila ukončit spolupráci a hledat jiné řešení, které bude vyhovovat všem a z něhož bude klub profitovat," sdělilo vedení.

Vanoli ve svých 49 letech nemá zkušenosti s prací hlavního kormidelníka a zatím vykonával funkce asistenta a poradce. Angažoval se v Interu Milán, Chelsea a u italské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele