Spekulace jsou součástí trenérské práce, říká po dalším nezdaru Vitória

20.09.2021, 21:47
Aktuality
Rui Vitória se před letošní sezonou ujal kormidla moskevského Spartaku a už po několika měsících se musí vypořádávat se zvýšeným tlakem ze strany fanoušků, vedení a tisku. Ruskému klubu se nepovedl úvod sezony a po dalším nezdaru se začíná mluvit o jeho možném rychlém konci...

Spartak selhal v předkole Ligy mistrů a dobře nerozehrál ani základní skupinu Evropské ligy, když minulý týden podlehl doma Legii Varšava. Daleko k dokonalosti mají i jeho výsledky na domácí scéně, z osmi zápasů uhrál jen deset bodů a je devátý, dnes nestačil na CSKA Moskva.

"Co se týče mé budoucnosti, tak samozřejmě, není to vůbec lehké. Nebylo to snadné hned od samého začátku," přiznal Vitória.

"Pokud budeme nadále řešit jen spekulace, nic se nezlepší. Musím dělat svou práci, to znamená dělat vše nejlepší v zájmu Spartaku Moskva. A spekulace jsou součástí trenérské práce, je to tak v pořádku," bere vše s klidem.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele