Spartak má nového trenéra, týmu se ujal Vanoli

17.12.2021, 09:55
Aktuality
Spartak Moskva nezažil povedený podzim a rok 2021 zakončil rošádou ve funkci trenéra. V průběhu tohoto týdne byl odvolán Rui Vitória a jeho povinnosti oficiálně přebírá Paolo Vanoli. Ruský tisk o tom spekuloval už několik týdnů, nyní vedení vše oficiálně potvrdilo...

"Novým hlavním trenérem Spartaku Moskva byl jmenován Paolo Vanoli. Kontrakt s 49letým koučem je platný do konce sezony 2022/2023 a jeho součástí je opce na další rok," oznámilo vedení v oficiálním prohlášení.

Vitória neměl jistou pozici už delší dobu a důvodem byly výkony a výsledky v ruské nejvyšší soutěži. Spartak sice v konkurenci Neapole, Leicesteru a Legie Varšava vyhrál skupinu Evropské ligy, na domácí frontě ovšem pravidelně ztrácel a nakonec přezimuje až na devátém místě tabulky, manko na vedoucí Zenit Petrohrad činí propastných patnáct bodů.

Vanoli ve svých 49 letech nemá zkušenosti s prací hlavního kormidelníka a zatím vykonával funkce asistenta a poradce. Angažoval se v Interu Milán, Chelsea a u italské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / spartak.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
bourbon

vypadá jak Ivan Hlas

Reagovat
smazaný uživatel

má i podobnou vanu

Reagovat
dave30

Spartak Moskva je tak říkajíc v pr..li (hlavně finančně).

Reagovat
Elliasson

Finančně? Měl jsem za to, že s financemi je na tom Spartak dobře.

Reagovat
dave30

Neee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hloupost Spartak má 2 největší finance po Zenitu. Je to tak dva dny zpátky co na Rusfotball o tom vyšel článek Podle financí sestupně top3 - 1.Zenit 2. Spartak 3. Krasnodar a to tam ještě nejsou započítané peníze z evropských poháru

Reagovat
dave30

Já zase nedávno četl (a již opravdu nevím kde), že na tom momentálně nejsou finančně nejlépe. Kde je pravda nevím.

Reagovat
Witcher

Bez Saši to jde do prdele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele