Villarrealu na několik měsíců vypadl Soldado

10.08.2016, 14:54
Aktuality
Roberto Soldado si několik měsíců nuceně odpočine od fotbalu. Španělský útočník Villarrealu si ve včerejším přátelském utkání s Deportivem La Coruňa přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a navrch si ještě poškodil boční meniskus...

Odchovanec Realu Madrid si udělal jméno během hostování v Osasuně a následně v Getafe, odkud se přesunul do Valencie, kde ve skvělých výkonech nadále pokračoval.

Díky tomu se před třemi lety za 30 milionů eur přestěhoval do Tottenhamu, ovšem za londýnský celek se zkušený kanonýr příliš neprosadil a loni již hrál za Villarreal.

"Žlutá ponorka" se však nyní bude muset minimálně na půl roku bez služeb 31letého útočníka obejít, neboť Soldada po včerejším zranění čeká operace a po ní dlouhá pauza.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr, villarrealcf.es

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pro ně jedině dobře

Reagovat
johnik

dobře pro fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velká ztráta. Soldado byl důležitý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi o Žlutou ponorku v minulé sezóně ani nezavadil, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hledal jsem ji, ale bude nekde zahrabana v pokojicku, nepujcis mi svoji?

Reagovat
smazaný uživatel

V té mojí je ale Soldado důležitý hráč, nebude se ti líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nu dobra, ted to zkusime jinak. Za tech 10 micu bych cekal vic nez jen 5 ligovejch golu, sanci dostal spoustu. Muze byt dulezitej v mezihre, ale jak psal Mateo dole, tak Bakambu a Pato ho spolehlive zastoupi, bych rekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v čem ho zastoupí Pato? Na základě čeho soudíš, že ho typologicky úplně odlišný hráč nahradí? Bakambu samozřejmě, tam se nemá cenu bavit. To byl nejlepší útočník Villarrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Soldadův workrate se často podceňuje. On možná někdy působí líně, ale taky je to dříč, který je do toho Marcelinova systému nezbytný.

Reagovat
Mateo16

Soldadova hra bola o sklepavani tazkych lopt , podrzani lopty ci potiahnutie lopty ci otvorenie obrany ci agresivnej hre . To vsetko Pato nahradi v medzi hre si myslim ze Pato je daleko lepsi . Takze jediny rozdiel pri Soldadovi je ze je to vodca a neboji sa otvorit hubu na rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale to si právě nemyslím, že Pato zvládne tak jak to zvládal Soldado. To je útočný workrate. Soldado vynikal v černé práce, v těch aspektech které jsi vypsal a tím propojoval defenzivní s ofenzivní částí. Pochybuju, že bude Pato to zvíře, které býval v AC. Určitě bych ho nepřeceňoval, když mu tak zásadně chybí herní praxe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině, že by se Marcelino prezentoval trochu ofenzivněji, čemuž nevěřím a zase tam bude potřeba hráč, který to odmaká v soubojích a podrží míč plus jeden rychlík. To splňují Soldodo plus Bakambu. Ale přiznám se, že už jsem dlouho Pata neviděl, takže nevím jestli je silný jako Soldado a rychlý jako Bakambu. Ale jsem k tomu dost skeptický a myslím si že není ani jedno.

Reagovat
Mateo16

To si asi nepozeral Villarreal predminulu sezonu tam siel Marcelino hodne ofenzivne . A na to aj doplatil ked Sevilla im dala lekciu z efektivity .

Dos santos , Trigueros , Bruno - Gio , Vietto , Denis

Reagovat
houdic

Nechapu ze o Soldadovi nekdo dokaze napsat ze nebeha. Presne jak pises, v tomhle ho Pato nenahradi ani nahodou, Soldado na tom hristi vzdy nechal vsechno i presto jakej je to kokot tak klobouk dolu jak to vzdycky oddrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc i za časů v AC byly Patovy mouchy hlavně v mezihře

Reagovat
Mateo16

Chybat bude ale dvojka Pato - Bakambu moze byt este lepsia . A 4 utocnika budde robit Leo Suarez

Reagovat
Messiáš

Bakambu je taky zranenej. Hlavne kvalifikace proti Monacu takhle nebude vubec.. hrat to jen s Patem, kterej pravdepodobne nebude zrovna sehranej se spoluhraci, to same Sansone... no jsem zvedav, utocnika by to chtelo

Reagovat
smazaný uživatel

pred predkolom už podľa mňa kvalitného útočníka nezoženieš, jedine nejaké hosťovanie na sezónu, držím im palce proti Monacu.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno Cristian Espinoza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Villareal iba dobre. Strácanie lôpt, pochodovanie bez napádania, diskusie s rozhodcami, žlté karty, góly nestriela a ešte je aj pomalý. Otázne je, kto ho nahradí, lebo Pato na to podľa mňa nemá, ale šancu dostane a možno ma vyvedie z omylu.

Reagovat
dondinho

to je asi za ten kopanec Frýdkovi do kulí

Reagovat
Whitemedia

Nechtějí odkoupit toho Pedra? Byl bych jim za to vděčný

Reagovat
Whitemedia

nebo si je pletu se Sevillou? Kdo ho to vlastně chtěl?

Reagovat
Messiáš

Myslim, ze Valencia, ale tam si nejsem jistej, jestli maji na nej opravdu love letos

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol to "obyčajný" priateľský zápas, ale Trofeo Teresa Herrera...

Som rád, že sme včera ukázali svoju momentálnu silu a vyhrali aj bez Lucasa...

Robertovi prajem skoré uzdravenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Ponorka prezentovala?

Reagovat
houdic

A kde si na to koukal? Ja se snazil najit stream a nikde jsem to nenasel...

Reagovat
Hokaido

No problemo. Pato bude stačit.

Reagovat
REPLIKATOR

Žádná ztráta, vždyť mívá víc žlutých karet než gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado prisel jako nejvetsi hvezda, ktera mela dat 20+ golu, z cehoz byl samozrejme trochu fail, ale nakonec Marcelino dokazal docela dobre vyuzit jeho dalsi schopnosti a asi je to i ztrata pro kabinu, i kdyz podle internich informaci se jedna o nejvypatlanejsiho clena kabiny vedle Castilleja Bez nej mozna bude chybet trocha bojovnosti a zapalu, Pato by to mohl vynahradit ve finalni fazi

Reagovat
smazaný uživatel

Na mistni experty tady v posledni dobe jen cumin, strasne moc to tady upadlo. Soldado mel samozrejme skvelou sezonu, uz jen pocet asistenci napovi hodne. ofenzivni hra villarrealu stala zejmena na nem a na jeho pracovitosti, inteligenci a pohybu. prave diky nemu vyletel bakumbu a soldado ma obri podil na tom, ze si vubec zahrajou LM. fakt me fascinujou nejaky kecy o tom, jak ho snadno nahradi sklenenej pato, kterej je jednak jedna velika neznama a neni adaptovanej ani na prostredi ani ligu. navic soldaduv hlavni prinos byl v praci pro tym, kde ho pato nema sanci nahradit ani z desetiny. soldado vyborne adaptoval svoji roli a obetoval ji hre pro tym, je pro ponorku neskutecne uzitecnej a dulezitej, ale holt pro mistni rozumbrady je to malo, kdyz si udelaji okamzitej obrazek na zaklade poctu branek a pokazenyho angazma u slepic. pro ne budou hraci jako soldado nebo torres do konce kariery tragedi, i kdyby meli pro svuj tym sebevetsi prinos. vypnete football manager a zacnete sledovat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

*zahrajou o LM

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
herbage

jsou to blbci, neřešit Kdo loni Villarreal alespoň občas sledoval, tak něco takového napsat vůbec nemůže. Možná že dřív Ponorkám seděla hra na dva hbité útočník (Nilmar-Rossi), ale tehdy hráli na křídlech Cazorla s Canim, tedy spíše kreativní hráče stahující se do středu, zatímco nyní mají více dynamické kraje zálohy/křídla, takže někdy jako Soldado bude na hrotu nesmírně chybět. Pokud by Pato měl utvořit s někým úspěšnou útočnou dvojku, tak právě se Soldadem a taky právě tuhle roli měl původně plnit jako náhradník za Bakambua, který za poměrně nízkou cenu může jen příjemně překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo mi vidět těch pár zápasů v EL, aby bylo vidět, že Soldado je ten, kdo dělá Bakambovi prostor a díky kterému ta kombinace dobře fungovala. On fungoval i jako takový šéf, ač nebyl kapitán, rval se, hádal se, uměl přiostřit a nakonec i přesně přihrát a vystřelit samozřejmě. Ale nemám ho rád

Reagovat
Rage

přesně tak, dodal týmu to co potřeboval rok předtím, někoho kdo se porve, občas pohádá, stáhne tak na sebe pozornost a hlavně všechno maximálně obětoval pro tým

Reagovat
Messiáš

Tak pokud někdo nehacknul ofiko stránku Villarrealu, tak Marcelino nebude pokračovat jako trenér Villarrealu... No moc pěkná zpráva, takhle ke konci dne. To zavání průserem.

Reagovat
smazaný uživatel

pošahanec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele