Villarreal potvrdil příchod zkušeného útočníka Moralese

24.06.2022, 11:54
Aktuality
Hned dvě hodně citelné ztráty utrpělo v průběhu několika týdnů Levante. Valencijský celek sestoupil ze španělské nejvyšší soutěže, vedle toho přišel o svého nejlepšího hráče. V LaLize chtěl pokračovat kapitán José Luis Morales, který přestoupil do Villarrealu...

Morales za měsíc oslaví 35. narozeniny a už na přelomu května a června absolvoval zdravotní prohlídku, dnes pak podepsal dvouletý kontrakt. Suma za transfer nebyla zveřejněna, vzhledem k věku a faktu, že v Levante měl smlouvu na poslední rok, ale nebude vysoká.

Morales byl součástí základní sestavy Levante dlouhých osm let a během nich za klub odehrál 254 zápasů, v nichž nastřílel 63 branek. Produktivní byl s narůstajícím věkem, poslední dva ligové ročníky byly po individuální stránce jeho nejpovedenější a zaznamenal během nich 28 gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / villarrealcf.es

Komentáře (21)

Přidat komentář
Xavi

Jsem na něj zvědavý. Fajn, ze nezůstane v 2. lize.

Reagovat
Phillipinho

El Comandante

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně z morálního hlediska se ten klub teď zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo snáď bol Villareal morálne dole?

Reagovat
smazaný uživatel

To přece netvrdím.

Reagovat
Seydou Doumbia

to je spíš takový džouk na jeho příjmení

Reagovat
hematop

Villareal je a vždy byl strašně sympatický klub. Přeju jim úspěch a doufám, že s prstem v nose tu konferenční ligu přejedou

Reagovat
Jason_

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Dody10

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Witcher

Legenda Fify 21

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Ángel di María 22

Prej mame zajem o Sona a o Dybalu. O Korejce bych klidne stal, i kdyz by to mel na druhy strane. Nicmene Levy bude asi chtit nesmysl.

Reagovat
Raul=Real

Nezmysel, a hlavne po tejto sezone co mal... + zmluva do 25, takze100M+ samozrejme a je mu 30...do toho Flo snad nepojde...zato Dybalu "zadarmo" by som mozno aj skusil...ak by chcel\vedel hrat zprava (netusim ci na tejto pozicii hrava ), ako lavak...mohlo by to fungovat...alternativa k Rodrygovi a pomerne zaujimave meno pre sponzorov samozrejme

Reagovat
Ed_Hazard

Sonovi je 30. Dybala by uz daval vacsi zmysel, aj po marketingovej stranke. Len teda netusim kam by sme ho stavali. Na AM nehrame, takze jedine ostry hrotak - alternativa za Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

Son nema EU pas, takze to nepujde.

Reagovat
misinho7

Ak odide Asensio tak mozno Dybala. Vie on ale hrat na RW?

Reagovat
pistacik11

V Juve hral pravidelne RW

Reagovat
misinho7

a este zacinaju reporty o Salahovi..akoze tam je to podla mna total nerealne..este po tych vyjadreniach od neho..ci teraz co hovoril Rodrygo ze si z neho robili srandu..kazdopadne ako asi najlepsie RW na svete by nebol zly na 2-3 roky, ale pochybujem ze by sme ho skusali a on by vobec siel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele