Villarreal má posilu do útoku, z Remeše přišel Boulaye Dia

14.07.2021, 10:51
Aktuality
Villarreal loni vyhrál Evropskou ligu, jeho fanoušci se nyní těší na Ligu mistrů a k úspěchu v milionářské soutěži má přispět i nová akvizice do útoku. Žlutou ponorku posílil Boulaye Dia, který přišel na přestup z francouzské Remeše...

24letý reprezentant Senegalu loni zažil povedenou sezonu a v jejím průběhu nastřílel celkem šestnáct soutěžních branek. Villarreal s ním podepsal smlouvu na pět let, do Francie putuje suma dvanáct milionů eur.

V kabině Žluté ponorky bylo volné místo poté, co z klubu odešel Carlos Bacca - trenér Unai Emery s kolumbijským útočníkem nepočítal a vedení ukončilo smlouvu, Jihoameričan se následně dohodl na angažmá v Granadě.

Dia je zatím třetí letní posilou Villarrealu. V trvalý přestup bylo změněno hostování obránce Juana Foytha z Tottenhamu, z Betisu přišel zdarma jiný obránce Aïssa Mandi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Si do huby nevidí, šašek.

Reagovat
CHONG

Humbuk, takhle to ve velkých společnostech chodí běžně, šéfové zaměstnance v jejich nepřítomnosti častují ještě daleko horšími přízvisky, akorát tady to nějaká krysa nahrála a hlupáci z toho budou mít druhé vánoce

Reagovat
patas92

Jj, protože fotbalový klub velikosti Realu Madrid je srovnatelný s nějakou korporátní králíkárnou

Reagovat
CHONG

A co tím chtěl básník říci? Tohle je prostě běžná praxe kdekoliv, bez ohledu na velikost nebo důležitost subjektu, jak říkám, humbuk

Reagovat
Eichel

Vačšina tých výrokov mi príde v pohode ale zrovna do Ikera a Raula sa docela obúval, nie? Tam mi to skutočne príde nepatričné vzhľadom na ich štatút. Plus teda je z toho jasné, že Ikera sa chcel dlhodobo zbaviť.

Reagovat
Ditas7

A Remeš se může pomalu balit do Ligue 2.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jojo taky to tak vidím

Reagovat
Witcher

To pozadí docela nešťastné

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to má ta Barcelona s těma novýma hráčema? Může je tedy podepsat nebo ne?

Reagovat
Eichel

Podpísať može, ale stále nemože registrovať pokiaľ rapídne nezvýšia príjmy alebo sa nezbavia niektorých platov, aspoň tak to chápem no

Reagovat
smazaný uživatel

Ok díky. To bude ještě zajímavý.

Reagovat
Eichel

Preto sa očividne pokúšajú zbaviť Griezmanna, aj keď ma podarený kalendárny rok. Uvažuje sa potom aj o veciach ako vyplatenie pjanica alebo umtitiho zo zmluvy aby sa nerátali do platového stropu pre la ligu a podobne no. Zaujímavé určite no...

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu, četl jsem nějaký spekulace, že by mohl jít do City (Griez). Ale, že by ho chtěli Atleti to nevím.. Fanoušci jsou na něj furt dost nasraný

Reagovat
Eichel

Vraj Simeone to docela pushuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas četl, že by mohl být swap se Saulem, což teda vůbec nechápu, ale nesleduju La Ligu, tak těžko říct, pro koho to je výhra/prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se tu mluví dost, ale taky mi to přijde málo pravděpodobný.

Reagovat
Largo

Zatím sympatický kroky od vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten swap Griezmann-Saul?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klasický Laportův deal. Občas jenom proniknul nějaký slabý šum a najednou je, zdá se, hotovo. Mělo by k tomu snad být ještě 15 mega. Grieze bude velká škoda, ale ušetříme ranec a když jsou Coutinho, Umtiti a Pjanić prakticky neobchodovatelní, asi jenom těžko šlo dělat něco jinýho.

Reagovat
technecium

Pěkná blbost. Atleti se automaticky stávají favority na titul.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je klidně možný, ačkoliv si myslím, že to nakonec bude pro ně do budoucna spíš kontraproduktivní, jelikož si popraví Félixe. A pokud bychom nevyčistili platový rozpočet, tak nepodepíšeme ani Messiho .

Reagovat
Tombull

Jsem zvědavej jestli ještě někoho přivedeme do útoku, i když Griezmann hrál pod svoje možnosti,pořád to byl záruka nějakých branek a asistencí.Takhle to je Messi,Dembele - s ním už nikdo nepočítá,Fati-kterej se pořád léčí,Depay-nováček,Kun - u kterýho je možnost,že se kdykoliv zraní,Braith - stejný případ jako Dembele + mlaďoši Demir,Kais a Collado,možná i Peque. Tohle nevypadá moc dobře.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na Depaye jsem zvědavý. Asi není reálný, že by u vás hrál devítku, která si bude do hloubi pole sbíhat pro balon a řidit hru a rozdávat míč na přímočaré křídla, když to má v roli Messi. Na levém křídle si snad s Messim vyhovi.

Reagovat
Eichel

Ja som si ho prial a dúfal som, že dostane šancu na 9tke ale nedávno som čítal o nejakom nápade poskladať to Depay-Aguero-Messi. A to ma teda začalo trošku desiť.

Reagovat
Seydou Doumbia

to si moc neumím představit typologicky to moc nesedí do kupy tito 3

Reagovat
Busby babes

Chape nekdo Saula? Z jeho uhlu pohledu je to total kravina ne? Je jen protihodnota v ramci dealu kdy Barca potrebuje zaflekovat ucetnictvi, ani ho poradne nechteli, ne? A ma moznost jit jinam... divny.

Reagovat
patas92

Tak Barca ho chtěla už dřív a teoreticky by mohl být prvním náhradníkem do zálohy. Zahraje si dost. Za mě to bude fajn posila.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jestli se teda probere, protože už delší dobu působí dost vyčpělým dojmem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podobný typ pracovitýho záložníka Koeman chce, když PSG přetáhlo Wijnalduma. A samozřejmě velkou roli hraje snaha zbavit se Griezova megakontraktu, o to víc, když se nedaří zbavit se Umtitiho, Pjaniće a Coutinha, který vůbec nepotřebujeme.

Reagovat
Busby babes

ok, pak jo. Jako jinak jasne, porad je to Barcelona.

Reagovat
Xavi

Dokdy má vůbec Umtiti smlouvu?

Reagovat
Eichel

2023

Reagovat
Xavi

Dík. To je strašny.

Reagovat
Eichel

No my sme zvykli dávať malé výstupné klauzuly, Samuel vystrelil a zrazu začalo okolo neho chodiť Utd a on mal na vedenie páku - pozrite bud mi nasypete poriadny plat, taký aký by som dostal v Utd alebo sa nechám vyplatit skrz výkupku. Tak mu proste prestrelili zmluvu. Celé to začína tými malými výstupkami skrz ktoré majú potom na vedenie pálku. Dúfam, źe toto vedenie im bude tie výkupky prestrelovať ako Real a obíde ich.

Reagovat
Eichel

Tak Koeman sa dlhodobo dožaduje záložníka jeho typu. On si podľa mňa pod ním zahrá dosť, druhá vec je, že nemal zrovna podarenú sezónu a kludne si môžme priviesť vyhoretého hráča, ktorému to angažmá nesadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Atletů by ho vzali zpátky? Co vím tak je tam hodně nenáviděný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele