Villar a Mayoral zamířili z AS Řím na hostování do Getafe

13.01.2022, 15:53
Aktuality
Getafe ve zbytku sezony čeká boj o záchranu v LaLize, k čemuž mají pomoci Gonzalo Villar a Borja Mayoral. Zmíněná dvojice přišla na půlroční hostování z AS Řím...

Villar mezi dospělými začal nastupovat v Elche, jemuž v sezoně 2019/20 pomohl k postupu mezi španělskou elitu, tam si však nezahrál, protože přestoupil ke Giallorossi.

Zde v loňském ročníku nastupoval pravidelně a dokonce si vysloužil premiérový start ve španělské reprezentaci, José Mourinho ho však nasazoval pouze v Konferenční lize.

Podobně na tom je Mayoral, který je kmenovým hráčem Realu Madrid, odkud je na Apeninském poloostrově na dvouletém hostování s opcí. A zatímco před příchodem portugalského trenéra ve všech soutěžích vstřelil 17 gólů, v této sezoně se prosadil jedinkrát.

Chybějící herní vytížení budou oba jmenovaní dohánět na předměstí Madridu, kde je ve zbývajících zápasech jasný cíl - zachránit Getafe ve španělské nejvyšší soutěži.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (34)

Přidat komentář
madridcan

O záchranu je postarané

Reagovat
CHONG

Reagovat
Phillipinho

Jeste Oscar Rodriguez? Neni to az moc? Je tam v zakladu jasnej Arambarri a Maksimovic. Ocekavam Villara nebo Oscara v zakladu misto Aleny…

Reagovat
CHONG

To je klidně možné, ale ani Maksimovič s Arambarrim by jisté místo v základu mít neměli, zas takoví lumeni to letos nejsou...

Reagovat
CHONG

Jinak teda Oscar by byl super, to je má vysněná posila.

Reagovat
Alberto Aquilani

U Villara si hovorím že je to OK len kvôli tomu, že on bol veľmi zlý už posledný polrok pod Fonsecom.... ALE... vo veľa zápasoch sa ukázal. Je to chalan ktorý vie kopať, je futbalový, pozerať sa na jeho futbal keď mu to ide ma baví. Vravel som si, že keby ho naozaj získal Inter, pod Inzaghim by mohol byť delo. IMO by kreatívni hráči nemali odchádzať, pretože ich v tíme nemáme. Pár krát som nad jeho futbalovosťou pohonil. Som zvedavý, kam sa bude jeho kariéra uberať ďalej. Sympatické vyjadrenie dal. Vidieť, že mu Rím prirástol k srdcu.

V minulom článku sa niekto pýtal, prečo Majorán odchádza, keď mal v minulej sezóne dobré stats. Ale proti akým tímom? Spravidla sa mu darilo v EL, alebo dával góly v lige proti tímom z druhej polovice tabuľky. Keď ale Rím jeho góly naozaj potreboval, tak neprišli.

Reagovat
Seydou Doumbia

To jsem se ptal já. Jedna věc je že odstřelili Mayorala, ale druhá Že za něj přišel nějaký posrany Uzbek za 25 mega.

Reagovat
pastal

Za 17

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

Ok, pořád to je to stejný

Reagovat
Zark

Tak třeba Vlahovič byl taky jednu dobu jen posraný Srb

Reagovat
Seydou Doumbia

pravda

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

To meli radsi poslat shomurodova na hostovani, ale to by se usvedcili z letni debility. Pristi, max prespristi sezonu se pakuje. Mayoral mel zustat....realne mel lepsi sezonu nez Dzeko za posledni 3 roky u nas

Reagovat
smazaný uživatel

4 z 10 ligových gólů proti beznadějně poslednímu Crotone. Dále 16. Parmě, 17. Turínu, 2 14. Spezii. Zbytek v EL a Hellas a Bologni, kteří byli na hranici desítky.

Neříkám, že Eldor byl dobrý krok, ale Borja nic neřeší, krom gólů prckům nic, tyto góly musí dávat kdokoliv, radši se budu dívat na Felixe jak zuří nahoru dolů. V letošním fotbale by byl Borja ještě neviditelnější než loni.

Reagovat
Largo

Z Eldora taky nejsem nadsenej, ale Felix vypada velmi nadejne. I kdyz si ho neumim predstavit na hrotu pod Mourinhem, kterak sklepava vysoky mice. Ale prednosti ma jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ale nechce hroťáka sklepávače. Protiútoky mají vést po zemi.

On bude nejlepší vedle druhého útočníka a možná z něho klidně to křídlo zůstane, má na to tahové parametry.

Reagovat
Largo

To je možný, ale vem si, jak často brankář rozehrává dlouhým výkopem na Abrahama...

Reagovat
smazaný uživatel

Až příliš často a musí se to změnit se zálohou.

Nákopem na hrot se stejně podaří založit tak jeden protiútok z pěti.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Prave Oliveira by mohl byt klicem k rychlejsimu prechodu po zemi.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Maritazzi

Borja je nekopa, devadeástkovej útočník, od kterýho se míč odráží jako prkna. Sice sympaťák, bojoval, nekecal, ale na těhle hráčích nemůžeme stavět kádr a už vůbec ne pro Mourinhův fotbal, jestli něco takovýho uvidíme.

Reagovat
twelwer

To ako on isiel z hostovania dalej hostovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus Corona do Sevilly za 3 Mega.. to je top přestup

Reagovat
maras93

To je rozhodně super přestup. Nechápu, že jsme ho nezkusili.

Reagovat
Messiáš

Koncila mu smlouva a hodne pomohlo to, ze to trenuje Lope, kterej jej neustale pozadoval uz od zacatku angazma. Ted mel docela marnej pulrok, ale uz se videl jinde, tak cekam, ze zase navaze na lepsi vykony z minulych let

Kazdopadne u Sevilly a Monchiho me uz snad ani dobre prestupy neprekvapi

Reagovat
Eichel

zaujímavé ako v Ríme totálne vyhorel

Reagovat
Seydou Doumbia

Tam nikdy nebyl ne?

Reagovat
Messiáš

On mysli Monchichaka :))

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo tak...a já hledal, kdy tam byl Coronavirusak

Reagovat
Eichel

Monchi tam bol ako športový riaditeľ, v Seville dlhodobo skvelý a v Ríme totálna potopa

Reagovat
Messiáš

Jako jo, hadal jsem se s par Romanisty, ze taky udelal nekolik dobrych kroku, ale samozrejme je vubec otazkou, do jake miry na nich mel vliv. Pellegrini, Kluivert, Zaniolo.. za tohle bych ho pochvalil. Samozrejme pak tam byli jine prestupy jako Defrel, ti golosi za Alisona, failnutej Malcom a Mahrez za Salaha a podobne. Plus samozrejme treneri, ktere dost mozna vybiral. No nebylo to ono, asi tam potrebuje i to srdicko a to zustalo v Seville

Reagovat
Hyrax

Jestli se nakopne k výkonům z předchozích let, tak to může být top podpis.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele