VILLA CHCE ZŮSTAT VE VALENCII

06.02.2007, 18:16
Aktuality
David Villa je spokojený ve Valencii a na odchod z tohoto klubu rozhodně nemyslí. Španělský útočník tímto způsobem reagoval na spekulace britských médií o zájmu Chelsea o jeho služby...

"Lidé pořád mluví o Chelsea, ale tyhle zvěsti mě vůbec nezajímají. Nechci se k tomu dále vyjadřovat, protože moje současnost a budoucnost je ve Valencii," prohlásil španělský reprezentant.

O Villově možném odchodu z Mestally se částečně spekulovalo na podzim, kdy se jednu chvíli nepohodl s trenérem Quiquem Floresem a hodil po něm rozlišovací dres. Mladý útočník tehdy vzal až příliš vážně tréninkový zápas proti rezervnímu týmu, několikrát sáhl k záludným zákrokům a kouč ho za to poslal předčasně do kabin.

Villa je v současnosti zřejmě nejlepším španělským útočníkem a jeho cena se pohybuje v řádu několika desítek milionů eur. Vedle výkonnosti na této sumě hraje velkou roli i fakt, že hráč má ve Valencii smlouvu až do léta 2014. Chelsea není jediným klubem, o němž se mluví v souvislosti s Villou. Do týmu by ho rád získal také jeho krajan a manažer Liverpoolu Rafael Benitez. Ten v létě údajně dostane na přestupy částku pohybující se okolo sta milionů liber a není vyloučeno, že jeho hlavním cílem bude právě 25letý forvard.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Vincent Blanquinegro

ale výkupka je 100 mio takže jedině všecno Rafo :--/

Reagovat
HOST*roman

ty parchante jestli nepřestoupíš do chelsea tak ti nakopu prdel

Reagovat
HOST*Pajec

Villa patří do Valencie!!! Takže si Chelsea může víš co!;)

Reagovat
HOST*-Kopy-

Políbit prdel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak...:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak. Jen ať zůstane ve Valencii. Tam je mu dobře

Reagovat
HOST*venab

a může vyhrát LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele