Viktorka Žižkov senzačně porazila Rangers

17.09.2002, 19:42
Aktuality
Viktoria Žižkov, tým, kterému se ze všech českých účastníků v prvním kole poháru UEFA dávaly nejmenší šance na úspěch, po skvělém výkonu porazila Glasgow Rangers 2:0 a před odvetou je vše otevřené. Skotský velkoklub nabitý hvězdami jako Claudio Canniggia nebo Ronald de Boer si hodně věřil, svůj postup považovali za jistý. Výborně hrající Viktorka ale všechny překvapila, svého soupeře se nazalekla a po gólech Aleše Pikla a Luďka Straceného zaslouženě zvítězila.

Před odvetou, která se hraje za 14 dní na stadiónu Hampden Park, kde se v minulé sezóně konalo finále Ligy Mistrů, jsou šance obou týmů vyrovnané. Pokud se Viktorce podaří vstřelit gól, budou Rangers muset skórovat čtyřikrát a pokud svěřenci Vítězslava Lavičky zopakují dnešní výkon, mohli by se na konci radovat z postupu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele