Vedení Olympique Marseille suspendovalo trenéra Villase-Boase

02.02.2021, 18:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (77)

Přidat komentář
zlatan-legend

Legenda Chelsea.

Reagovat
TheMally11

legenda Dakaru

Reagovat
Csaplárova past

Tak AvB si alespoň lidi pamatují i po tolika letech, ale ten šašek co byl v FCB před Koemanem, to byla taky dobrá legenda fotbalu .... Lidi už si ani nepamatují jeho jméno ...

Reagovat
zlatan-legend

Jo ježiš, Øvrebø vás okrad.

Reagovat
Csaplárova past

Co to meleš? Já se bavím o trenérovi Quique ...

Reagovat
Rudnevs

AVB je dobrý tréner, toto nie je jeho vina. Keďže chce odísť bez odstupného, nikto mu to nemôže brať za zle. V Marseille to vedú veľmi podivne. Údajne priviedli Luisa Henriqueho, pretože si mysleli, že je hroťák. Teraz zas privedú hráča, čo ho nechcel tréner. Nechápem, čo tam stvárajú.

Reagovat
Gazdo

AVB je vyborny Marseille si ho nezasluzi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JM

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze role trenera ve ligue 1 je odlisna od managera v premier league .. do prace sportovnio reditele pravo kecat "bohuzel" nema .. a jedna vec je rict nebo twitnout ze bych volil nekoho jineho a jina vec je v podstate obvinit vedeni ze sabotuji jeho snahy vest uspesne tym .. btw oni fanousci protestovali nekolikrat, pred par tydny blokovali autobus pred vyjezdem, ted ten utok - a vetsina jejich nespokojenosti je z doby jeste pred prestupovym obdobim - tedy kvuli hernimu projevu tymu ktery kaucoval ..

Reagovat
Cechino

jak takhle chcou neco dokazat?

Reagovat
Rudnevs

Je mi jasné, že rola trénera v Ligue 1 a vlastne vo väčšine ostatných krajín sa líši od PL managerov, ale napriek tomu je tréner ten, kto s tým v konečnom dôlsedku musí hrať, a preto sa vo väčšine normálne vedených klubov športový riaditeľ pri prestupoch dohaduje aj s trénerom.

Reagovat
Cechino

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Bucky

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
martin.b

Hodně sympatický, zejména s ohledem na některý případy, kdy se po vyhazovu trenéři soudí s klubem o odškodné. Nahradit Sansona Ntchamem je fakt k smíchu, nechápu, proč nám tím pádem neprodali Caletu-Cara.

Reagovat
kattos

Je to sympatak, bohužel kvalita není příliš velká, ale vyloženě hroznej určítě není. Je mladej tak kdo ví.

Reagovat
Israha

Ale jo. Kus dobré práce udělal, minimálně dokázal výkonnostně zvednout hráče, u nichž to vypadalo, že už jsou hotoví. Letos už to ale drhlo, a byť za bordel v klubu nemůže, tak fyzické i mentální vyšťavení většiny kádru po cca třetině sezony, to jde na jeho triko. S úspěšnou sezonou je ale nutné se rozloučit...leda by přišlo nějaké trenérské eso, no. Ale co by dotyčného k takovému kroku vedlo?

Reagovat
El Fáňos

potřebujeme tam na ty kluky pořádného řezníka, nějakýho rapla, pimpa, kterej za hráčema bude stát a bude hlídat, aby jim hořela koudel u prdele, ale zároveň to musí být dobrej psycholog a ne studenej čumák jako van Gaal, jediný kdo u nás ještě nebyl a odpovídá téhle představe je Galtier, ale pokud najdou někoho takového, tak do 3 let bude titul!

Reagovat
Israha

Ale přijde Favre,což bude znamenat relativně pěkný fotbal, který výsledkově selže vždy v klíčovou chvíli . Galtier by byl boží, ale ten aktuálně nemá důvod jít níž, po něm se mělo chmatnout ve fázi, kdy byl volný po konci v ASSE.

Reagovat
El Fáňos

přesně to jsem chtěl až budou hledat nového prezidenta klubu, tak to vezmem Israho, horší to nebude. Ten Favre uvidíme, moc od něj nečekám

Reagovat
Israha

Favre to stabilizuje, ale neposune. A po pár letech, pokud tam vydrží, ta stagnace přejde v pokles...takto to měl ve většině nedávných angažmá. Bude asi lepší, než svého času Garcia, ale oproti AVB to posun nebude.

Reagovat
Israha

A nebo bych se nebál experimentu s Antonettim, protože ten v Métách chytil druhý trenérský dech a tuto představu splňuje taky

Reagovat
El Fáňos

ten je hodně zajímavej, mě se ještě o trochu víc líbí Lens pod Frankem Haisem, ale oba jsou velký risk, jestli na OM mají... Rád mám i Ranieriho, ale ten taky není pro Marseille

Reagovat
Israha

To byla spíš sranda, Antonetti je trenér vhodný pro střed tabulky či boj o záchranu. Ale mám rád, jak se s věcma nesere, a vlastně by mě po určitou dobu na lavičce OM bavil

Reagovat
Pyroman

Ten Courbis je kdyžtak pořád volný.

Reagovat
Israha

Na potrollení nespokojených fans náhodou dobrá varianta. Dáme jim dobrý důvod dělat nějaké náběhy na tréninkové centrum

Reagovat
Pyroman

To se bojím, že po něčem takovým by Commanderii vypálili celou.

Reagovat
pobody's nerfect

Blázni ve vedení, asi mají v plánu sestup

Reagovat
Pyroman

To je taky šašek. Marseille má problémů kotel, ale zrovna tenhle přestupák zvládli docela slušně. Během ledna AVB všude prohlašuje, že v Marseille po sezóně stejně končí, a teď tropí scény že podepisujou hráče, který nechtěl? Je asi jasný, že v týhle situace se staví kádr hlavně podle preferencí sportovního ředitele, ne manažera, co půjde za půl roku jinam.

Reagovat
Seydou Doumbia

I tak je to ale podpásovka. Pokud trenér měl v záměru (jako že asi jo) dosáhnout ještě na LM/EL, tak potřeboval do svého týmu toho nejlepšího možného hráče. Vedení mu ho nepřivedlo, čímž podlomilo nohy trenérovi i sobě samým, protože asi nechtějí sezonu končit kdesik v prdeli bez pohárů. Potom bych tedy radši přivedl hráče o kterého trenér měl zájem, zachránil sezonu a potom teprve myslel dál. Sportovní ředitel přivedl hráče, který nemusí sedět ani novému trenérovi a takhle mohl sedět alespon tomu stávajícímu.

Reagovat
Pyroman

Otázka je, o koho měl AVB zájem, jestli vůbec o někoho. Že SR přivede hráče navzdory manažerovi sice není ideální, ale děje se to poměrně běžně. OM na tom finančně není bůhvíjak, takže variant asi tolik nebylo a Ntcham prostě přišel na doplnění kádru, nikdo neříká, že na něm měl AVB najednou začít stavět tým.

Já mu tohle divadlo moc nežeru, podle mě je to spíš kombinace uraženýho ega a toho, že stejně chtěl skončit. Tohle není poprvý, co letos vyhrožoval rezignací, až dneska mu to konečně vyšlo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Je to diskutabilní. Ono ani jeden do toho nevidíme a děláme si názor jen na základě hrstky faktů a zpráv, které se k nám můžou dostat, ale práve jádro a detaily všech problému stejně nevidíme. V Marseille je bordel, jde jen o to, kdo nese jakou tíhu viny za něj.

Reagovat
Israha

Tak je fakt, že ublíženecky se AVB chovat umí. Viz ten jeho loňský tyjátr okolo Zubizaretty.

Reagovat
exot12

To čo píšeš nedáva ani trošku zmysel! Ak príde niekto na hosťovanie, tak to asi nebude dlhodobé riešenie a dosť ťažko sa dá povedať, že je to budovanie kádru.

Ak manažér odchádza a chceli by už budovať káder, tak by som asi začal hľadaním manažéra, ktorého by som podpísal a podľa jeho preferencii budoval káder, keď už by som chcel pripravovať káder pre nového manažéra.

Ale len šašo, ako ty bude obhajovať kroky vedenia, ktoré odpíska sezónu v Európe kôli nejakému egu

Reagovat
Pyroman

To víš žejo, šašo.

Ntcham přišel na hostování s opcí, takže příští sezónu může úplně v klidu být v kádru nastálo. V žádném top klubu se kádr nestaví čistě podle manažera, od toho tam je sportovní ředitel, aby nastavil nějakou celkovou koncepci, podle který se vybírají hráči i manažeři. Když má AVB půl roku do konce smlouvy a sám počítá s tím, že v létě končí, nemůže čekat, že se Marseille bude řídit jeho choutkama.

Kdyby OM nakonec prodalo Caletu-Cara, ještě bych tohle vyvádění chápal, protože by to do druhý půlky sezóny bylo oslabení jako kráva. Ale házet rezignací kvůli tomu, že do kádru přišel hráč, kterýho si on neodsouhlasil, je směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáva to zmysel až až..... Presne takto to totiž funguje v Marseille už dlhodobejšie. Slovo má Longoria

Reagovat
Arne

Ten Radojnić, co od něj lze čekat?

Reagovat
Pyroman

Jednou za 15 zápasů bude hrát jak Ronaldo, v těch ostatních mu bude překážet míč.

Reagovat
Seydou Doumbia

Čili lepší nečekat vůbec nic.

Reagovat
Israha

Pyroman to vystihl . A trochu konkrétněji - ostré křídlo, má rychlost a pak dlouho nic, technika průměr, řešení finálních situací poslabší. Do brejků velmi dobrý, do zformované obrany v podstatě k ničemu. V OM mu nejvíc seděla role žolíka, při nastupování v základu většinou výrazný vliv na hru neměl.

Reagovat
Arne

Dík oběma

Reagovat
AjaxFans

Ani se mu nedivím

Reagovat
Whitemedia

OM board have contacted Maurizio Sarri days ago as potential new manager after André Villas-Boas, but he’s not convinced, as of today. Sarri doesn’t like to take over in the middle of the season, he has rejected proposals in the past too for the same reason.

Reagovat
martin.b

Gary Neville: “I go back to in Napoli eight or nine years ago, when [Andre] Villas-Boas had picked a team in the afternoon of a Champions League game. And he left out Frank Lampard, Michael Essien and another big player at that time. “And I remember Chelsea players at that time ringing up members of the media and trying to get him out. And Frank was part of that group.

Hezká ironie osudu, Frank ochutnal vlastní medicínu. (V obou případech ale asi oprávněné projevy nespokojenosti a frustrace)

Reagovat
Aker22

Ufff, Lampard byl teda tehdy v úplně jiné pozici než dnešní Rudiger, Alonso, Havertz nebo Werner

Reagovat
martin.b

Tak co si budem, Lampard byl zas teď v jiné pozici než "naplavenina z Portugalska s lámavou angličtinou". Pro spoustu hráčů byl Frank vzorem a tak je přirozený, že prskali spíš hráči, co tolik nehráli.

Reagovat
Aldeano

V Chelsea tohle bylo často..

Reagovat
Whitemedia

A jiné to nebude.

Reagovat
Kovi81

tohle me v tom jen utvrdilo

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že to osud uchystá tak, že letos znova triumf v LM.

Reagovat
El Fáňos

AVB jsem si v Marseille hodně oblíbil a od Deschapmse a Bielsi rozhodně jeden z nejlepších trenérů, co se týče tiskovek a inteligence asi náš vůbec nejlepší za posledních 15 let. Přeju mu hodně zdarů a v Marseille to už takhle chodí, ani mě to nepřekvapuje. Na druhou stranu, co se týče utočné fáze hry, byli jsme často hodně jalový a trenér typu Galtier by nám hodně pomohl, hlavně se bojím nějakého nesmyslu jako byl Míchel

Reagovat
Rudnevs

Novy trener ze vraj Favre, nie?

Reagovat
El Fáňos

lepší než Míchel určitě, ale uvidíme, nechci hodnotit před příchodem, není to špatný trenér, ale typově mi do OM moc nesedí, snad vyvrátí moje slova

Reagovat
Slavia10

Pokud by Arsenalu nevyšel projekt Arteta, tak by ho mohli zkusit.

Reagovat
El Fáňos

čím dřív by do toho Arsenal šel, tím líp pro Arsenal

Reagovat
Slavia10

Take myslím. AVB sice nebude hrát žádnou nadheru, ale bude hrát na body a výsledky a to teď potřebuje Arsenal hlavně.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohohle trenéra sice vůbec neuznávám, ale loni měl slušnou sezónu a letos to taky chvíli vypadalo slušně. Jsem zvědavý, jak bude pokračovat dál.

Reagovat
Kluivert9

Nakupování hráčů, co trenéři nechtějí... specialita Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep

Reagovat
Kluivert9

Jeden Bielsa asi nestačil

Reagovat
REPLIKATOR

Hrozný smolař

Reagovat
FC Porto FC

Už by k nám mohl jít dělat ředitele

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni pro bohaté.

Reagovat
Rothbard

Hodně mimo tenhle komentář.

Reagovat
shawntee9

Reagovat
C-M@ster

Vyhrál portugalskou ligu a pohár, ruskou ligu a pohár a Evropskou ligu.

Co vyhrál Stramaccioni?

Ale je pravda, že od EL je to 10 let a čekalo se, že toho asi vyhraje od té doby víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jj před devíti lety. od té doby Strama

Reagovat
C-M@ster

Co ruská liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Come on, tam měli úspěch i čeští trenéři. :-)

Reagovat
C-M@ster

A kde měl úspěch Stramaccioni?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrál NextGen, taky jsem psal pro bohaté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pro OM, že na to mr*aji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele