Marseille má nového trenéra, týmu se ujme Sampaoli

26.02.2021, 21:28
Aktuality
Jorge Sampaoli byl dnes večer oficiálně potvrzen jako nový trenér Marseille. V klubu z jihu Francie začátkem února skončil André Villas-Boas a šedesátiletý kormidelník byl od prvního dne jedním z hlavních kandidátů na uvolněnou funkci, v průběhu tohoto týdne se vyvázal z angažmá v Atléticu Mineiro a v Marseille nyní podepsal smlouvu do června 2023...

"Během celého života mi ostatní říkali, že Marseille představuje vášeň a Vélodrome svítí, jakmile tým vstoupí na stadion. Olympique je klubem lidí a to já uznávám," prohlásil.

"Nejsme zde, abychom se schovávali, naopak musíme hrát hodně tvrdě. Když jsem dostal tuto nabídku, snil jsem o tom, že se stanu součástí města. Na světě jsou klidná místa, stejně jako ta bouřlivá. Já sám chci být součástí té druhé kategorie, nabídku jsem tak bez váhání přijal," prozradil Sampaoli.

Sampaoli v minulosti vedl národní týmy Chile a Argentiny a jednu sezonu strávil na lavičce Sevilly, vedle toho trénoval i Santos, Universidad de Chile nebo Emelec.

Pro Marseille už dávno skončily dostihy o mistrovský titul a nereálně vypadá i její účast v příštím ročníku Ligy mistrů. V klubu nedošlo jenom k výměně trenéra, končí i prezident Jacques Henri Eyraud, jehož střídá Pablo Longoria.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele