Van Persie asi hraje poslední sezonu, příští rok zřejmě ukončí kariéru

25.10.2018, 13:06
Aktuality
Poslední měsíce aktivní kariéře před sebou pravděpodobně má Robin van Persie. Zkušený útočník v létě oslavil své pětatřicáté narozeniny a hlavou se mu honí myšlenky na odchod do důchodu, kopačky na hřebík zřejmě pověsí v květnu...

"Kdy bych měl skončit? Určitě na konci sezony, takový je můj postoj," nechal se slyšet Van Persie.

"Bude mi 36 let a profesionálem budu osmnáct sezon. Už od svých pěti let hraji jen fotbal. A také si nemyslím, že by můj návrat do Feyenoordu byl úspěšný jedině v případě, že bychom vyhráli titul," dodal.

Van Persie zažil hodně plodné roky v Arsenalu, oblékal dres Manchesteru United a dva a půl roku strávil v tureckém Fenerbahçe, odkud se letos v lednu vrátil do Feyenoordu. A do starého železa stále ještě nepatří, v probíhající sezoně nizozemské ligy nastřílel šest branek a byl zvolen nejlepším hráčem Eredivisie za měsíc srpen.

Autor: Tomáš Pavlík / fourfourtwo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Zark

Tak to asi Robin možná Van Persí skončí.

Reagovat
forma

na rozlučce Rosickýho vypadal na 50 ...

Reagovat
Pablos

tak aspoň po něm nechtěli občanku

Reagovat
AjaxFans

Jen víc návratů takových person do Eredivisie.

Reagovat
Stiksxx

Tuším, že tohle byla opravdová poslední Persona. Žádná další mě tam na dalších 10 moc nenapadá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele