Valverde popřel informace médií, o budoucnosti ještě nejednal

24.04.2017, 18:15
Aktuality
Z Barcelony po sezoně odejde Luis Enrique a jedním z kandidátů na uvolněné místo na lavičce katalánského klubu je Ernesto Valverde. Tento trenér aktuálně vede Athletic a vedení baskického klubu měl před několika dny informovat o úmyslu v létě tým opustit, sám ovšem informace médií nyní popřel...

"Rád bych ujasnil jednu věc. Nic takového jsem prezidentovi neřekl," prohlásil v rozhovoru pro deník Marca.

"O mém setrvání či odchodu si promluvíme, až to bude vyhovovat mně, jemu a klubu. Dozvíte se to. Spousta lidí se domnívá, že pro nás sezona už skončila, ale není tomu tak," dodal.

53letý Valverde v minulosti vedl Espanyol, Olympiakos Pireus, Valencii a Villarreal a pro Athletic pracuje už podruhé. Nedávno se po utkání s Las Palmas stal vůbec prvním kormidelníkem, který v Bilbau odtrénoval 300 zápasů.

Valverde má s Athleticem kontrakt jenom do konce sezony. Tým pod jeho vedením letos znovu útočí na Evropskou ligu, aktuálně je sedmý a k dispozici má dnešní dohrávku na půdě Eibaru.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je ten cyklista?

Reagovat
Azazelo RD

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sinter

asi nie, ten ma kontrakt do 2019

Reagovat
krupa1919

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Dva lidi z různejch sportů maj stejný příjmení, wow

Reagovat
smazaný uživatel

v Barceloně by se mi líbil

Reagovat
smazaný uživatel

barca by spis mela vodprosit thiaga a alexise.

Reagovat
ADM

Akože by Alexis u nás chcel sedieť? Nechápem, ako môže niekto uvažovať o tom, že by sa k nám chcel vrátiť resp. čudovať sa, prečo sme ho pustili...

Reagovat
smazaný uživatel

messi by sel do zalohy aby se iniesta konecne probral z ty diskoteky.

Reagovat
ADM

Akože by sme mali 4 ofenzívnych hráčov, ktorý by sa minimálne vracali? Messi by v zálohe nestíhal, navyše je úplna blbosť ho zabíjať niekde na polke kým má zrýchlenie, rýchlosť atd. Potrebujeme hráča (hráčov), ktorý mu tú loptu odovzdajú tak 30 metrov pre bránou..

Reagovat
smazaný uživatel

ten se neprobere

Reagovat
X-bano-X

ten bol dobrý

Reagovat
Teoretik

Z možných kandidátů působí jako nejlepší volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Barcy raději Bielsa, ten by to srovnal do latě

Reagovat
X-bano-X

Srovnal alebo nesrovnal, každopádne taký Neymar by si Belsu zaslúžil. Konieckoncov aj taký Bartolomeu s tou svojom bandou prisluhovačov by si ho zaslúžili.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco je Bielsa tak popularny, co dokazal ?

Reagovat
smazaný uživatel

legenda Lazia Rim

Reagovat
X-bano-X

Bielsa ako tréner toho dokázal hrozne veľa. Získal s Argentínou zlato na OH a striebro na Cope. V Chile spravil malú futbalovú revolúciu. Je jedným z najväčších strátegov medzi trénermi. Z jeho metód čerpali ako Pep, tak aj napr. Pochettino či Sampaoli. Jeho najväčším negatívom je jeho tvrdohlavosť. Ak sa mu nepáči prístup nejakého hráča, dokáže ho odpísať a končí. Hráči pod ním pressujú, hrajú nádherný futbal ale ak sa mu nedarí málokedy dokáže ustúpiť od toho čo si vysnil. Osobne si myslím že ak hráči kvality hráčov Barcelony dokázali plniť jeho pokyny, hrali by sme prvé husle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvrdohlavost je negativem i pozitivem. On je prostě absolutní idealista. Pokud mu dá vedení volnost, tak on dokáže s klubem udělat nemožný. S některýma hráčema si nesedne vůbec, ti si pod nim nezahrajou, ale řada hráčů Athleticu na něj vzpomíná jen v nejlepším. Podle mě pokud by k jeho angažmá vedení přistoupilo chytře, tak by mohla Barca klidně mohla mít rekordní sezónu/sezóny. Ale myslím si, že ho momentálně vůbec nezvažujou.

Reagovat
X-bano-X

Je to môj tajný tip. Veľmi rád by som ho u nás videl aj keď by to mohlo dopadnúť všelijako. Mne sa u vás veľmi páčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Už když tam šel Martino, tak jsem si ho tam moc přál, klidně by to s ním mohli zkusit i teď. Ale to nejspíš nehrozí a přijde opět někdo spjatý s klubem. Otázka je, jestli je to dobře nebo špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možnost a hlavně se bojím, že když přijde velký jméno tak se bude nakupovat hlava nehlava

Reagovat
smazaný uživatel

Team with fewest penalties conceded in Europe's top five leagues

FC Barcelona: 0

Dortmund, Bayern and Juventus: 1

Tottenham, Hoffenheim, Crystal Palace, PSG, Marseille, Stoke City, Bayer Leverkusen, Chelsea, Angers, Espanyol: 2

St Etienne, Middlesbrough, Real Betis, Athletic, Sevilla, Hertha, Deportivo, Leicester, Eintracht, West Bromwich: 3

Reagovat
Spalovač šancí

Holt Barca vůbec ve vápně vůbec nefauluje. Aby se vyhnula riziku penalty, raději její hráči ani nechodí do soubojů - viz včerejší gol Jamese

Reagovat
X-bano-X

Holt hrajete ako prasata, tak sa niet čomu čudovať. A minule som sa dočítal tu v diskusii jednu zaujímavú vec. Vraj sa ešte nestalo aby fanúšikovia jedného tímu plakali 2 dni po sebe.

Reagovat
Cipinho

A máš tam i nejvíc?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele