Athletic trenéra dlouho nehledal, k prvnímu týmu povýší Ziganda

24.05.2017, 21:42
Aktuality
Vedení Athleticu včera potvrdilo odchod trenéra Ernesta Valverdeho a dnes přišlo se jménem jeho nástupce. Baskický klub lovil ve vlastních řadách, od kormidla rezervy se k prvnímu týmu posune José Ángel Ziganda...

"José Ángel Ziganda bude trenérem Athleticu pro následující dvě sezony," stojí v prohlášení celku z Bilbaa.

Padesátiletý Ziganda za Athletic mezi lety 1991 až 1998 hrával a v roce 2011 se do klubu vrátil, aby se ujal rezervního týmu. Se španělskou nejvyšší soutěží má zkušenosti díky působení v Osasuně a vedle ní vedl i Xerez, fanouškům a médiím bude oficiálně představen na zítřejší polední tiskové konferenci.

Valverde za sebou aktuálně má třetí angažmá v Athleticu, před sebou pak pravděpodobně stěhování do Katalánska, jelikož by se měl stát nástupcem Luise Enriqueho v Barceloně.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

parádní volba, tak hodne stestí

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Messiáš

Drsný, 2024, to už ukončí kariéru v Atleticu a je to dobře, vždycky mi přišel jako Gerrard Atletica. Super emotivní, kéž by si z něj vzal příkal i Tonda

Reagovat
H.N.T.

Naprosta spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime no, zkusenosti z nejvyssi urovne tolik nema ale zase zna vyborne vsechny hrace a prace s odchovancema je u nas zasadni. Podarilo se mu dovest becko po 20 letech do druhy ligy, tak by mohl acko dovest treba ke Cope

Reagovat
El Matador

Třeba mu to sedne jak Inzaghimu v Laziu :)

Reagovat
mato Kreator

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele