Valero přestup do Realu Madrid neočekává

15.02.2012, 22:05
Aktuality
Borja Valero poslední dvě sezóny neodmyslitelně patří k oporám Villarrealu a v tomto ročníku podává dobré výkony i přesto, že se jeho týmu příliš nedaří. O holohlavého záložníka se tak podle španělských médií začal zajímat Real Madrid, sám hráč ale v přestup tímto směrem nevěří...

Sedmadvacetiletý hráč je odchovancem právě Bílého baletu, v jeho prvním týmu se ale příliš neohřál a po dvouletém hostování v Mallorce se v roce 2007 ostrovnímu celku upsal nastálo.

Po nepříliš podařeném angažmá ve West Bromwichi se pak vrátil do Španělska a posílil Villarreal, v jehož žlutém dresu si svými výkony řekl jak o pozvánku do španělské reprezentace, tak i o pozornost velkých klubů. "Lidé se baví o přestupu do Madridu, předtím se zase probíral zájem Barcelony. Tyto věci mě těší, jsem za to rád," prohlásil Valero pro deník AS.

Přesto ale Valero neočekává, že by mohl z Villarrealu, kde má smlouvu do léta 2015, brzy odejít. "Zatím se neobjevilo nic konkrétního. Navíc nevěřím, že by za mě Madrid zaplatil několik milionů. Jeho vedení mě nechalo odejít zadarmo a není tomu tak dávno, takže si nedokážu představit, že nyní udělají velký přestup a koupí mě zpátky," dodal.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na lávku škoda. Ponorka ho potřebuje.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Woods

dalsi Faubert ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaké hraje pozici? Defenzivních hráčů máme podle mě dost, v ofenzivě není místo pro hráče jako Kaká nebo Sahin, má už 27 let a podle mě je trochu zbytečný. A k tomu lze vlastně i připočítat to, že asi v léte koupíme nějakého mladého záložníka, takže podle mě není potřeba.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Střední záložník, spíš do ofenzívy. Pro něj snad ani není místo v systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Valerovo odůvodnění se mi zdá nesmyslný. Pérez je schopnej i za povedenej rok zaplatit za hráče zaplatit několik miliónů jako nic. Ale myslím, že je to kachna. Valero je důležitej, kde je, a Real ho navíc nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ho nechali odejít úplně jiní lidi a on to ví. Spíš mi připadá, jako kdyby se nabízel a Florentina hecoval. Ten ale hlavní slovo mít nebude...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To si nemyslím, já tomuhle vůbec nepřikládám důležitost. Sice je to vyjádření trochu hloupý, až podezřelý, ale hlavní slovo má stejně Mourinho, ne pan prezident.

Spíš mě zajímaly spekulace o Abdelovi, nad tím jsem se i zamýšlel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem docela koukal, co to plácá, obzvlášť když je to Perez... Ale stejně taky myslim, že jeho odchod do Realu nehrozí.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde o to, že Real má velký problém s odchovanci. Kvůli Lize MIstrů musí mít na soupisce 4 odchovance a další 4 hráče španělský národnosti, který byli vychováni od 18 do 21 let ve Španělsku. Teď je tam vlastně akorát Casillas, Callejon. Granero podle mě odejde, idkyž teď docela hraje. Real prostě doplácí na to, že hráče jenom kupuje a na odchovance úplně kašle.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Casillas, Adán, Granero, Callejón, Arbeloa. O to tu dle mě nejde. Možná by to hrálo roli, kdyby byl takový hráč potřeba, že by se přihlédlo i k tomuto. Případně se vždycky dá tvůj problém obejít nominováním o jednoho hráče méně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Arbeloa, Granero, Callejón, Adán a v té druhé skupině Albiol, Ramos, Marcelo (má šp. občanství), Xabi. Nebo je to jinak?

Reagovat
IkerCasillas

U toho prvního musíš být vychován v tom klubu a strávit alespoň 3 roky do svých 21 let.. u toho druhého je to to samé, akorád je jedno v jakém španělském klubu, takže i když Marcelo přišel do Realu dost brzo, tak by se na něj ani jedno pravidlo vztahovat nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si skoro jistý, že Marcelo tam patří, mluvilo se o tom. Možná i o Higuaínovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho dreveneho odchovanca nidky !!! ... tych drevenych odchovacov mame plnu rit ... kazdeho len nie odchovacov ...

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

sory za kaka cakam ine kanony ako silva ci neymar a nie toto ...

Reagovat
Ronaldo.com

Jzsi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc takových názorů není, 98% pro přestup. I když to číslo se mi až nezdá, spíš bych si tipl tak 80%.

http://www.defensacentral.com/userfiles/2012/Feb_09/resultados_encuesta.jpg

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty bys jeho přestup chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď spíš ne, protože nevím přesně, co bude v létě. Mourinho, Sahin, Granero atd., musí to do sebe zapadat, pak třeba jo, pokud bude místo a trenér o něj bude stát.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jojo

Reagovat
insane

to snad ne, 27letej hráč, kterej toho času tak nějak prošuměl svym angažmá ve wba a pak se teda chytil v těžce upadajícím villarrealu, to si snad ani nezaslouží spekulace, natož článek (i když, před rokem by taky málokdo čekal altintopa v realu), nedokážu si představit, co by v tom kádru dělal. i když peníze za posedávání na lavičce (popř. tribuně) by to byly hezký...

Reagovat
Josifek

Valero je výborný hráč, mám ho rád a Ponorku taky, proto doufám, že tam zůstane. U nás by prakticky nehrál, dopadl by úplně stejně jako Pedro Leon, tím jsem si jist..

Reagovat
Kokesh

Zajímalo by mě, na jakou částku by se jeho cena při přestupu mohla vyšplhat. Není to žadná megahvězda a možná by jeho přínos byl daleko větší, než kdejakých primadon, který zůstanou za očekáním.

Reagovat
Kily

já bych to viděl tak na deset, možná dvanáct, ve vašem případě k tomu možná nějaká velkoklubová přirážka, každopádně drahý špás za nepotřebného hráče

Reagovat
Kokesh

Přesně tak, na tm.de je cena jak říkáš ty, a to je sakra dost.

Reagovat
Kenneth

Tohohle hráče bych u nás viděl radši jak Khediru a Lasse. Xabi , Valero , Nuri a v budoucnu Javi Martinéz.

Reagovat
DreamTeam

Hrac vyborny, ale u nas by jen sedel. Takze by to bylo blbe pro obe strany.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele