Valero nakonec posílí Fiorentinu, kluby jsou už domluveny

01.08.2012, 18:02
Aktuality
Další posilu už hodně brzy získá Fiorentina. Italský klub si v Palermu vypůjčil brankáře Emiliana Viviana a záložníka Francesca Della Roccu, další novou tváří v kádru Violy se pak stane španělský záložník Borja Valero z Villarrealu...

"Villarreal a Fiorentina potvrzují, že se dohodly na převodu hráčských práv Borjy Valera," stojí v prohlášení na internetových stránkách Violy.

Oba kluby tají výši přestupové sumy, podle médií by ale celek z El Madrigal měl dostat zhruba sedm milionů eur.

27letý Valero v minulosti hrál za Mallorcu a WBA, v posledních dvou sezonách se pak stal jednou z klíčových součástí Villarrealu, který loni opustil španělskou nejvyšší soutěž. Palubu Žluté ponorky následně začali opouštět důležití hráči a dres už změnili Jonathan de Guzmán (Swansea), Nicki Bille Nielsen (Rayo), Wakaso Mubarak (Espanyol), Jefferson Montero (Monarcas Morelia), Iván Marcano (Kazaň), Diego López (Sevilla), Marco Rubén (Dynamo Kyjev) a Nilmar (Al Rayyan), které bude zřejmě už brzy následovat i obránce Cristián Zapata.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (346)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele