Valencia potvrdila jmenování trenéra Bordaláse

27.05.2021, 14:22
Aktuality
José Bordalás (© AFP)
Pepe Bordalás krátce po odchodu z Getafe našel nového zaměstnavatele. Sedmapadesátiletý kouč zůstane ve španělské nejvyšší soutěži, kde podepsal dvouletou smlouvu s Valencií...

Valencia má za sebou hodně nevydařenou sezónu, což mělo za následek odvolání Javiera Gracii, jehož zastoupil Voro González, ten však ve funkci nezůstane.

Tradiční celek se pokusí zvednout Pepe Bordalás, jenž přichází po úspěšném angažmá v Getafe, přičemž s "Netopýry" podepsal smlouvu do roku 2023.

Bordalás se ujal Getafe v září 2016 a okamžitě madridský celek vrátil do nejvyšší španělské soutěže, kde ho opakovaně držel v první polovině tabulky. Nejvíce se mu vydařila sezóna 2018/19, když s Getafe postoupil do Evropské ligy, ve které dokráčel do osmifinále.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
CHONG

Díky za všechno, Pepe a zkus se s tím valencijským bordelem nějak se ctí popasovat, i když to asi bude nadlidský úkol.

Reagovat
bourbon

tak příjmení na to má ideální

Reagovat
CHONG

Čekal jsem, kdo se ozve první

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt i pres rozprodej a utek kupy opor maji stale nesrovnatelne lepsi tym nez Getafe o rozpoctu nemluve. Ackoli je Lim zebrak co je dost mozna i zbankrotuje ma Pepe asi tak 100x vetsi sanci zabojovat o pohary ..Nadlidsky ukol bude spis udzet predmesti madridu v La lize i pristi sezonu neb opor moc nezbylo a v lete se ceka spise oslabeni kadru nez posilovani ..

Reagovat
CHONG

Nesouhlasím vlastně téměř s ničím, ale budiž

Reagovat
JakubOcko

Reagovat
roman1978

tak snad vale nebude hrát takovou sračku, jako farma bílého zla

Reagovat
CHONG

Geta už dávno není farmou Realu, tak se prober z komatu, staříku

Reagovat
roman1978

Navždy bude, pitomce

Reagovat
CHONG

Jsi mimo, dědku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele