Gracia už nepovede Valencii, tým dočasně přebírá Voro González

03.05.2021, 13:41
Aktuality
Javi Gracia už není trenérem španělské Valencie. Od klubu se dozvěděl o vyhazovu v pondělí. Mužstvo dočasně převezme tradiční záskok. Voro González se přesouvá k prvnímu týmu už posedmé.

Jednapadesátiletý Gracia přišel do Valencie loni v červenci, kdy podepsal dvouletou smlouvu. Už před několika týdny se ale objevily informace, že nejpozději po sezoně z klubu odejde. Odvolán byl nakonec po šestizápasové sérii bez vítězství, během níž Los Che získali jen tři body a nebezpečně se přiblížili sestupovým pozicím. Na ně má Valencia čtyři kola před koncem šestibodový náskok.

Podle španělských médií by na lavičku Valencie mohl usednout Diego Martínez, jemuž končí smlouva v Granadě. Druhým kandidátem je José Bordalás (Getafe) a v úvahu připadá i Michel González, ten je bez práce po odchodu z mexického celku Pumas.

Autor: Jiří Fišara / as.com, football-espana.net

Komentáře (32)

Přidat komentář
LAM

Tradičně

Reagovat
smazaný uživatel

3 body a hlava trenéra, to potěší

Reagovat
Phillipinho

Voro

Reagovat
Seydou Doumbia

Čtyři kola před koncem mají prakticky jistou záchranu, to by samo o sobě mel být velký uspěch. Nepochopitelný konec Marcelina, nepokoje uvnitř týmu, výprodeje...klidně taky mohli dopadnout jako Schalke, ale asi to tam drží těch pár dobrých hráčů jako Gaya, Gabriel, Soler nebo Wass...

Reagovat
Black Jagir

Ještě bych to tak jistě neviděl, sice hrajeme se 3 týmama, co hrají o záchranu, ale určitě se budou rvát o to víc. Se Sevillou určitě rupneme. Pokud teď porazíme Valladolid, tak ano, už ta záchrana bude jistá.

Reagovat
Jordi Alba

Teď se v LL sešlo tak moc neschopnejch týmů, že Valencia by nespadla ani kdyby chtěla. Šílenej ročník.

Reagovat
Seydou Doumbia

Snížit počet na osmnáct. Pryč s těmi týmy jako Cadiz, Elche, Eibar, Huesca, Valladolid a Alaves

Reagovat
Jordi Alba

Nechal bych 20. Při troše štěstí spadne aspoň Elche a Alavés. Vrací se Espanyol, pravděpodobně asi i ta Mallorca. Z těch týmů, co teď bojujou o PO v Segundě nebude imho nikdo horší, než to Elche nebo Alavés, minimálně herně.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevím mi na 20 kvalitativně sedí maximálně PL, ostatní ligy bych stáhl na osmnáct...jak italii, španělsko tak francii kde se už o tom jedná

Reagovat
Jordi Alba

Mimo Španělsko to nesleduju, jenom výsledkově, takže nemůžu soudit. Hlavně při těch 18 se mi tam nedaří tak nějak napasovat postup Girony, takže tak.

Reagovat
Seydou Doumbia

Otázkou zda je tam chceš mít na úkor kvality ligy. Protože na tom spodku PD mi příjdou ty kluby jako strašné sračky, ale to je pocitový dojem.

Reagovat
Jordi Alba

To není dojem, to je fakt, týmy jako Getafe, Valencia a Levante jsou tuhle sezónu tragický a i přes to je tam herně 6 marnějších týmů, pak Osasuně a Celtě stačí tohle na klidnej střed tabulky, to je docela děsiví. Betis si tady 6x v řadě remizuje a stejně to jeho 7. poharový místo nikdo ani zdaleka neohrožuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděli ste poslední 3 sezóny tabulku PL? Zlatý spodek La Ligy. Letošní Sheffield, loňský Norwich či předloňský Huddersfield to vám byla panečku kvalita. Loni poslední Espanyol v La Lize, dokázal vyhrát skupinu EL

Reagovat
Jordi Alba

Nahoře píšu, že se bavím o Španělsku, protože ostatní ligy nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Tohle měla být spíš reakce na Seydou Doumbia. Jinak za mě poslední tři místa v La Lize "drží" zatím týmy, které mi budou chybět ze všech nejmíň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
torcida

oni si nevidia ani na špičku nosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia se louci s Graciou s gracii

Reagovat
raduinho

Už to, že se zachránili je pomalu zázrak, těm nepomůže ani svěcená voda.

Reagovat
FC Porto FC

Škoda že Valencia je zas v prdeli jako předtím :(

Reagovat
Largo

Je mi ho az lito, on je poslednim vinikem toho bordelu.

Reagovat
JakubOcko

Kdyby si sledoval zápasy tak tohle nemůžeš napsat, například Maxi Gomez zápas co zápas hraje tužku, mává rukami sem a tam a nikdo ho nevystřídá V hodně zápasech jsou nepochopitelné střídaní.

Reagovat
Freedo

A to stál 50 mega euro. To nepochopíš.

Reagovat
Black Jagir

Ne, s bonusama stál 16 a k tomu Santi Mina. Nepochopím, že si to pořádně nezjistíš...

Reagovat
Freedo

Spoléhal jsem se na hráčskou kartu zde na EF. Pokud je to vážně takto, tak by to měli opravit.

Reagovat
Phillipinho

Hlavne nepochopim nenasazovani Kangina

Reagovat
Largo

Hrat tuzku je jedna vec, mit svy kone je taky jedna vec, ale vinit za tu situaci v klubu Graciu, kterymu vedeni spis hazelo klacky pod nohy, mi proste prijde spatne.

Reagovat
Messiáš

On samozřejmě není tím největším darebákem, jehož se je potřeba zbavit a vše půjde jako po másle. Rozebrali mu tým, nepřivedla se jediná posila a celková aura kolem týmu je dost bídná. Na druhou stranu i s tou "kvalitou" nemůže hrát takovou čučku, co hrál.

Ten tým z žádného pohledu nemá hrát o záchranu. Soler, Gaya, Guedes, Racic, Cillessen (pokud je zdravej), Wass, Guillamon, Yunus Musah i ten tragickej Gomez, Gameiro či Kangin nejsou hráči týmu, kterej si tleská, když se zachrání. Od Gracii to z meho pohledu byla i určitá tvrdohlavost, v zimě dostal na hostování 3 hráče, ale de facto je nevyužil a staví stůj, co stůj to samé.

Nicméně s tím vedením se nedá jinak než souhlasit. Lim to údajně prodat nechce, má existovat nějaká snaha, aby se sázelo na mládež, ale vedení, kdykoliv vidí přiležitost získat prachy, tak neváhá a nějaká snaha podržet si nadějného hráče stejně moc neexistuje (Villar, Ferran Torres, ted Kangin a Fabio Blanco).

Je to škoda, zcela upřímně doufám, že to koupí nějakej šejk, ale Lim je ještě větší tvrdohlavej kretén než kdokoliv a s tím vředem Murthym to pomalu rozkládá. Celá situace hlavně kolem stadionu přestavá být jedno městu a regionu, tak to je vlastně jediný tlak, který na ně trochu existuje

Reagovat
Largo

Reagovat
QooBo

Snad teraz aspon konecne zacne nastupovat Kangin

Reagovat
REPLIKATOR

Ani sázka na rasismus mu nevyšla

Reagovat
smazaný uživatel

Bordalas by byl velkym prinosem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele