Valencia oslabuje a nikdo nepřichází. Jsem z toho smutný, prohlásil Gracia

12.09.2020, 10:54
Aktuality
Španělská Valencia stojí na prahu složité sezony. Z klubu odchází jedna opora za druhou a náhrady jsou zatím v nedohledu. "Jsem smutný, klub měl obrovský potenciál, který teď ale nejspíš nebudeme schopní naplnit," řekl trenér Javi Gracia.

Za vším mají být finanční problémy, kvůli kterým údajně Valencia musela pokrátit rozpočet na mzdy o 40 procent.

Netopýry přes léto opustila hned řada důležitých postav. Kapitán Dani Parejo a záložník Francis Coquelin odešli do Villarrealu, mladý křídelník Ferran Torres do Manchesteru City a útočník Rodrigo do Leedsu. K tomu také Cristiano Piccini zamířil do italské Atalanty Bergamo.

Když se připočítá, že Ezequiel Garay nedostal novou smlouvu a skočila hostování Alessandra Florenziho a Jaume Costy, je to už hodně slušný průvan.

"Vidím to stejně, jako to vidí celý svět, tedy že jsme hodně oslabili. Odešlo pět velmi důležitých hráčů a dodneška nikdo nový nepřišel. Taková je situace. Tým musíme posílit tak rychle, jak to jen půjde," řekl Javi Gracia.

"Jsem z toho hodně smutný, protože tenhle klub měl obrovský potenciál, který teď ale nejspíš nebudeme schopní naplnit. Pořád máme mladé nadějné hráče, ale bylo by lepší, kdyby kolem sebe měli zkušenější hráče, na kterých by ležela hlavní tíha zodpovědnosti. To je to, co mě trápí nejvíc. Pořád je ale čas, věřím, že někoho přivedeme," dodal kouč.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Slavii čeká stejný osud... o tomhle už bylo dost článků fotbalových a ekonomických expertů. Tým závislý na příjmech z Evropských pohárů dopadne tvrdě... Plzeň u nás sice vypadá slabě teď, ale jdou prostě cestou ekonomické stability. Sparta má spolehlivého donátora, kterého prostě fotbal baví i když mu vůbec nerozumí. Slavia má nespolehlivého partnera v Číně, který nám vyhrožuje sankcemi a tuneláře ČSA Tvrdíka v čele... Nevěřím, že Slavia může jen vyhrávat. A je to velké riziko bohužel pro celý český fotbal. Valencia by měla být vzorem jak nedělat fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cinsky partner je spolahlivy, ale nebude sa len tak necinne prizerat, ako na ich narod nadava jedno reporyjske zidovske tlste a hlupe prasa.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Odjeď do Číny, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Blbecku a argument k veci nemas? To vase tlste zidovske prasa robi hanbu vo svete celej CR.

Reagovat
Kucka

Reagovat
čutalista

Ovšem u Slavie to momentálně ještě není aktuální.

Reagovat
Mass

Tady se Tvrdíkovi prorokuje krach už od doby, co nastoupil a převzal Slavii ve sračkách a bez stadionu. Skutečnost je ale taková, že miliardovou půjčku na stadion v krátkym čase už číňanům vrátil, pořídil perspektivní managment, 3x vyhrál ligu, vypadl z Evropskýho poháru až s Chelsea a v LM neudělal ostudu. Navíc nevim kde bereš info o tom, že je Slavie závislá na příjmech z pohárů. Asi od Mádla, kterej si tahá čísla z prstu.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to byla naprosta bida i s "oporama" ktere odesli. V lize uhrali ostudne zaporne skore, ani jeden zapas v sezone plne nekontrolovali od zacatku do konce (dokonce i nejvetsi vyhry s Lille a Levante museli otacet v 2. polocase)..

Potrebovali by tak 3-5 spickovych hracu s dokonalym hernim projevem i prehledem a zkusenostmi na rozdavani, kterym vsak nebude vadit neucast v evropskych poharech a pravdepodbne i obcasna absence vyplaty :/

Reagovat
Elmas

Takový hráč snad ani neexistuje, natož aby jich mohla mít 3-5 zrovna Valencie.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

nevadila občasná absence výplaty

Reagovat
Pablos

na pohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už prachy nikoho nezajímají. Hlavně že může hrát za Valencii.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to jedine ze im posunie nejaka agentura kvalitne zbozie z ukrajny alebo srbska

Reagovat
Pablos

a zahráli by si pak, když jsou mimo EU ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je moderni falsovat pasy jen pak nesmis jezdit po jiho americkych letistich .. ve spanelsku navic staci kdyz ma pas partnerka tak by nejhur se hold prizenili:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

to vyzera na boj o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, stred si uhraji

Reagovat
Elmas

Reagovat
REPLIKATOR

Letos regulérní boj o záchranu, jinak to nevidím

Reagovat
Kluivert9

Bohužel

Reagovat
Arnar Resmusonn

To vypadá že vůbec neví do čeho šel. Valencia je vedena přímo do prdele!

Reagovat
JakubOcko

Ještě uvidíte.. letos poháry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele