Piccini se vrací do Itálie, na hostování s opcí ho získala Atalanta

09.09.2020, 13:56
Aktuality
Cristiano Piccini si po šesti letech znovu zahraje italskou nejvyšší soutěž. Sedmadvacetiletý obránce je dalším hráčem, který v průběhu uplynulých několika týdnů opustil Valencii, na hostování si ho vypůjčila Atalanta Bergamo...

Čtvrtfinalista loňského ročníku Ligy mistrů si zajistil rovněž opci na trvalý přestup, v případě její aktivace do Španělska příští rok pošle tři miliony eur.

Piccini je produktem mládežnické akademie Fiorentiny a vedle Violy působil i v Livornu, Betisu a lisabonském Sportingu, jemuž Valencia předloni zaplatila osm milionů eur. V první sezoně na Mestalle Piccini odehrál 23 ligových duelů, loni se na trávníku objevil jenom dvakrát, koncem srpna si vážně poranil koleno a od té doby byl dlouhodobě mimo hru.

Valencia v italském obránci přišla už o pátého fotbalistu, v průběhu léta odešli i Dani Parejo, Francis Coquelin (oba Villarreal), Ferrán Torres (Manchester City) a Rodrigo (Leeds United).

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (25)

Přidat komentář
junglist

Po Piccini...

Reagovat
duffman.sk

Kto vlastne bude hrat v tej Valencii?

Reagovat
Kongo

Junioři + zbytek, ale já to nakonec beru docela pozitivně. Pěkně se to vytřídí, ukážou se junioři, kteří hráli v přípravě super a ono nakonec může prospět to že se od nás nebude nic čekat.

Reagovat
Mass

Za mě provar byl jen ten Ferrán, kterýmu nechtěli přidat. Za Rodriga pěknej peníz a Parejo s Coquelinem nehráli tak dobře, jak by měli za svoje platy. Nemít náhradu za Garaye a spolehát na Mangalu bude taky velkej risk.

Reagovat
Mass

Co sem koukal na přípravu, tak se počítá s Kanginem a Mangalou do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam, že možno aj stopér Valjent z Mallorcy, o ktorého sa Netopiere udajne zaujímajú... Každopádne to asi bude dosť improvizovaný káder.

Reagovat
Mass

Na pravym beku Thierry Correia , protože je to Mendesuv kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ješté před rokem nehrál špatně, za daných podmínek může Atalanta jen získat. Mirančuk, Romero, Piccini, všichni za dobré ceny. Dělají vše proto, aby se v top 4 udrželi. Osobně je vidím za Neapolí, na rovno s AC a před AS s Laziem.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mönchengladbach

Pičíny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vo Fortuna lige by bol vďaka svojmu menu miláčikom tribún a nočnou morou TV komentátorov

Podobná sláva kedysi po príchode do Dunajskej Stredy čakala aj na Bosniaka Zorana Kokota, no do kádra sa nakoniec "bohužiaľ' nepresadil.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Mass

Sparta po něm měla šáhnout, za tři mega skvělá koupě.

Reagovat
Modroočko

Miláčik publika.

Reagovat
smazaný uživatel

" je to v Piči - niho repertoáru"

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Elliasson

Amunt Valencia, Visca el Valencia. Teda, ne že bych byl nějaký fanoušek netopýrů, ale současný výprodej Valencie je až tak zarážející, že jsem musel použít slova valencijské hymny.

Reagovat
Freedo

Já jsem tak zaraženej, že ji každej den poslouchám aspoň hodinu před spaním, jinak neusnu.

Reagovat
Kily

já od roku 2000 zastával názor, že raději uvidím Valencii zkrachovat a začínat od nuly, než aby se dostala do rukou bohatého packala, který fotbalu nerozumí a pro něhož to bude jenom byznys, ale nečekal jsem, že to bude mít až takový průběh

Reagovat
9augi9

3 milióny opcia, ale toto je už čistý výsmech.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Mass

Koupíš za 8 a když to bude dobrý tak možná prodáš za 3. Jak to skvěle ti singapurci počítají.

Reagovat
smazaný uživatel

Před Mestallou musí fanoušci demonstrovat každý den.. protože tohle je čistá sebedestrukce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele