Vaclík by se mohl o víkendu vrátit do branky

04.03.2020, 12:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Betis de mierda.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tam nějakou tu chvilku je - jak mu to v Seville jde a jak ho berou fanoušci?

Reagovat
Messiáš

On tak trochu zrcadlí výkony Sevilly obecně. První půlka sezóny vždycky velice slušná a pak se to trochu zadrhne. Letos ten zápas byl proti Celtě, před tím udělal dvě obrovské hrubky proti Eibaru, ale proti Celtě to trochu více vybublalo a dost fandů ho kritizovalo za hru nohama, kterou sice zlepšíl, ale prostě pořád to není jeho doména. Následně se ale objevovaly články, které ho hodně obhajovaly. Teď chytá Bono, který toho dost nasekal proti Cluji a málem kvůli němu nepostoupil. Takže myslím, že Vacloš to má v Seville v klidu, nejvíce ho fanoušci milovali minulý rok po výhře nad Realem, kdy nastoupil do brány po probdělé noci ve špitálu, kdy jeho dcera dost škaredě propadla dírou ve schodišti a nebyla to zrovna prdel.

Reagovat
Remt

Ve schodištích obvykle nebývají díry, myslíš zrcadlem? Tam zase obvykle bývá zábradlí

Reagovat
Messiáš

Máme v domě schody a u nich balkonové dveře s elektrickými závěsy, kvůli nimž je u zdi trochu škvíra. O té jsme doteď vůbec nevěděli.

Do chvíle, než tou mezerou malá propadla.

https://www.bezfrazi.cz/3-0/

Reagovat
Remt

Ty blaho tak to je masakr. I to, že o tom dokáže takto mluvit. Nedivil bych se kdyby toto s hráčem dost zamávalo.. nicméně stále si nedokážu představit jakou dírou to mohla propadnout

Reagovat
Messiáš

Taky moc ne, přijde mi to celý divný. Každopádně v mých očích dost stoupl, jak tady tou lidskou stránkou, která je z toho příběhu patrná, tak svoji mentální silou, kterou ukázal, když hned nastoupil a vyčapal Real. Pamatuji si, jak Machin z něho byl tehdy na větvi a Sevilla mu krátce na to odebrala tu klauzuli o zranění kolene ze smlovy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele