V Toulouse po sérii špatných výsledků končí trenér Casanova

10.10.2019, 12:32
Aktuality
Alain Casanova podruhé v průběhu své trenérské kariéry opouští pozici hlavního trenéra prvního týmu Toulouse. Francouzskému celku se po slibném startu do sezony přestalo dařit a před reprezentační pauzou doma nestačil na Bordeaux, vedení se proto s osmapadesátiletým kormidelníkem dohodlo na ukončení spolupráce...

"Vedení a Alain Casanova ve čtvrtek ráno po vzájemné dohodě ukončili kontrakt, klub chce trenérovi poděkovat za jeho oddanost a profesionalitu v průběhu všech let strávených v Toulouse. Až do dalšího prohlášení povede tréninky prvního týmu Denis Zanko, současný technický ředitel tréninkového centra," stojí v prohlášení Toulouse.

Toulouse do sezony vykročilo velmi dobře, z prvních čtyřech zápasů uhrálo solidních sedm bodů a zdálo se, že by se nemusel opakovat scénář z předcházejících dvou ligových ročníků, v nichž tým až do závěru bojoval o záchranu v Ligue 1. Následně ovšem přišlo zhoršení a tři porážky v součtu se dvěma remízami znamenaly propad až na osmnácté místo tabulky.

Casanova pro Toulouse dlouhé roky pracoval jako asistent trenéra a v letech 2008 - 2015 byl povýšen do role hlavního kouče. Po angažmá v RC Lens se pak před loňskou sezonou do Toulouse vrátil.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sam som chcel prispiet nejakym pokusom o vtip ale tvoj prispevok je strucny a trefny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mala byt reakcia na Momo9......

Reagovat
smazaný uživatel

Díky díky, nabízí se to dost no.

Reagovat
Han střelil první

Promrdal to.

Reagovat
Langi

OT: trenerem Lyonu by se mel stat Gouvernnec ...tak mu to klukovi asi na potreti konecne vyslo...lol.

Jinak jesi je pravda vsechno, co se pise o Blancovi, tak je to sam jeste vetsi trouba nez se zda a jenom potvrzuje, jak v pici to trenovani celkove ma...jsem nakonec rad ze nejspis neprijde

Reagovat
Godwinson

RMC zase říká Garcia. Jako nevím, co s tím Blancem. Pokud tohle neklapne, tak ať jde už fakt do píči a je to arcikokot. A smál jsem se tomu, když se tu objevila expresska se Sampaolim, ale když vidím ty možnosti, tak zlatej Sampaoli.

Reagovat
Langi

No ono oboji je dost hrozna volba...jeden byl uspesny naposledy v Guingampu a druhy neslavne skoncil v Marseille...divim se, ze se Aulas nepokusil vice o toho Gardeho...to by podle me bylo win win

Reagovat
Seydou Doumbia

Co se píše o Blancovi? Tady je furt jako největší reálná varianta Blanc, ale podle L Equipe bohužel na spadnutí je Garcia

Reagovat
Langi

Blanc požadoval jednak poměrně velkej plat + angažmá podmínil tím, že si s sebou přivede kompletní realizační tým + Gasseta, který ještě nedávno vedl ASSE a do Lyonu se mu prý ani moc nechtělo.

Osobně nevidím důvod, aby se kvůli němu kompletně měnila organizační struktura a lidé jako Baticle, Coupet nebo Cacapa dostali padáka...když zrovna u nás funguje poměrně úzká spolupráce s B-týmem, akademií, atd. a členy realizačního týmu jsou ve většině případů dlouholetí zaměstnanci klubu a bývalé hráčské ikony...Blanc by tyhle vazby akorát narušil.

Jinak Garcia je oficiální...3x sláva a 3 dny se radujme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele