Toulouse má nového trenéra, Casanovu nahradil Kombouaré

14.10.2019, 19:44
Aktuality
Vedení Toulouse dnes vyřešilo otázku nového trenéra. U kormidla francouzského klubu v průběhu minulého týdne skončil Alain Casanova a jeho nástupcem se odpoledne stal Antoine Kombouaré, ten podepsal smlouvu platnou do června 2021...

Casanova pro Toulouse dlouhé roky pracoval jako asistent trenéra a v letech 2008 - 2015 byl povýšen do role hlavního kouče. Po angažmá v RC Lens se pak před loňskou sezonou do Toulouse vrátil a před několika dny klub znovu opustil. Důvodem měly být zhoršené výsledky a výkony týmu, až s odstupem několika desítek hodin pak média informovala o vzájemné dohodě o ukončení pracovního poměru na základě toho, že Casanova dostával výhrůžky smrtí.

Kombouaré v minulosti vedl PSG, Valenciennes, RC Lens, Guingamp nebo Dijon, odkud odešel po minulé sezoně. Jeho prvním úkolem v novém působišti bude dostat klub ze sestupového pásma, Toulouse se po sérii pěti duelů bez výhry propadlo na osmnáctou příčku tabulky Ligue 1.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

V urcitych smerech by jej mohl prevysovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to ten prípad, kde sa hodí úslovie "prašť jak uhoď"?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele