V případě negativních kontrolních testů bude Plzeň v pátek hrát

20.08.2020, 12:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Ministře Vojtěchu, profesore Prymulo, docente Maďare, premiére Babiši, ministře Hamáčku (a média, která Vám slouží), toto je Vaše dílo. Matete veřejnost. Manipulujete s fakty. Ze zdravých lidí vyrábíte pacienty. Pozitivně testovaný ještě neznamená nemocný nebo nakažlivý. Lidi bez jakýchkoliv příznaků zadržujete v izolaci. Zásadním způsobem snižujete kvalitu jejich života. Ohrožujete je na fyzickém i psychickém zdraví. Děláte radikální, ukvapená a odborně neobhajitelná represivní opatření. Rozvrátili jste zdravotnictví, školství, kulturu, hospodářství a mezilidské vztahy. Jste bezohlední, nezodpovědní, bezcitní. Ministře Vojtěchu, profesore Prymulo, docente Maďare, premiére Babiši, ministře Hamáčku (a média, která vám slouží), šířením epidemie paniky pácháte mnohem větší škody než koronavirus. Je nejvyšší čas Vám nařídit izolaci.

Jan Hnízdil

(* 1958) je známý český celostní a rehabilitační lékař, jeden z průkopníků české komplexní a psychosomatické medicíny a také autor a spoluautor celostně-medicínsky zaměřených odborných a popularizačních knih.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pozitivně testovaný ještě neznamená nemocný nebo nakažlivý. Lidi bez jakýchkoliv příznaků zadržujete v izolaci."

Aha, takže nakažení lidé, když jsou bez příznaků, by měli normálně chodit venku, kde mohou nakazit ostatní, jo?

Reagovat
Banikovec7

To nemá vůbec smysl s nima řešit, opakujou pořád stejné nesmysly dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se odolat

Reagovat
Rock

Jaké nesmysly???

Reagovat
ratusek

To můžeš říct i naopak u vás panikářů

Reagovat
Banikovec7

Panikářů

Reagovat
Rock

Měli by být zavření doma celý rok vypni televizi a zapni mozek, je to pixovina

Reagovat
Bucky

Reagovat
pobody's nerfect

Ano protože virus evidentně není tak agresivní jako na jaře, navíc už se tak rozšířil, že není možné, aby sám od sebe zmizel, takže se s ním musíme naučit žít. Všemožné nekončící restrikce ovlivní život lidí výrazně více než virus a jsou mnohem skodlivejsi než samotná nemoc

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

A treba na Faerskych ostrovech to neni prisnejsi jo?

V mnoha zahranicnich zemich vcetne Slovenska jsou daleko prisnejsi podminky nez u nas, ale stale si bude nekdo stezovat. Zajimavosti je taky to, ze spousta tenisovych hracu a hracek odrekla z obav z koronaviru a bezpecnosti ucast na americkym US Open a naopak svetovy hvezdy jako Halep (ktera rovnez odrekla turnaj v Rime) nebo Wawrinka si vybrali turnaje v Cesku, protoze se tu citi bezpecne.

Takze opravdu ne vsechno je spatne, jak si mozna myslis.

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci to mají dobře nastavené. Pokud vím, tak roušky v MHD a obchodech. Ve škole je u nich malé děti nebudou muset mít, protože kdo někdy v životě viděl malé dítě, tak mu musí být jasné, že tam by to bylo k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Hnizdil je docela psychopat.

Myslis si, ze "známý český celostní a rehabilitační lékař, jeden z průkopníků české komplexní a psychosomatické medicíny a také autor a spoluautor celostně-medicínsky zaměřených odborných a popularizačních knih" je ten nejlepsi, kdo by mel nastavovat epidemiologicky opatreni?

Urcite budes lacine protiargumentovat Vojtechem, ale ten je nenastavuje, pouze jako ministr schvaluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou máme v republice 10 miliónů odborníků na viry a epidemie.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím se všemi tvými příspěvky týkajících se tohoto tématu.

Reagovat
fabec1222

jn, už aby dovolili nějaké MS, aby zas byli všichni trenéry hokeje, fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě ten hokej letos chyběl, tak si to musíme vynahradit tímhle

Reagovat
Bucky

Reagovat
Blasphemer

To je teď vidět, no.

Reagovat
pobody's nerfect

Ten dělá užitečného idiota babisovi, aby mohl na poslední chvíli zasáhnout a pomoci lidem, zase dokonalý marketingový tah, který mu lidi sežerou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele